Rihanna halálhírét terjesztették
2011. augusztus 24. 21:12
|
|
beebee9858új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.22. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 158963 offline
|
omg
|
|
vasappenin.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.14. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 155453 offline
|
ennyire unatkoznak az emberek, szégyen...
|
|
fruzska141 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 652 Csatolások: 11 Azonosító: 134445 offline
|
OMG! milyenek az ember!!! még én sem lennék annyira hülye, hogy ilyet terjesszek!!!
2011. augusztus 24. 21:13
|
|
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline
|
Nagyon unatkozhatnak egyes emberek...
2011. augusztus 24. 21:13
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Szánalmasak az ilyen emberek, akik ilyet terjesztenek...
2011. augusztus 24. 21:14
nem vágom mi olyan meglepő ezen, már GaGa halálhirét is terjesztették, és még lesz pár sztár akivel ezt foglyák tenni, és a válasz igen: UNATKOZNAK !
2011. augusztus 24. 21:15
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Milyen sok szabad ideje van néhány embernek! =D
2011. augusztus 24. 21:15
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
Biztos sok eszük lehet az ilyen embereknek
A CNN meg ... -.-
2011. augusztus 24. 21:16
Most írok elöszőr egy cikkhez hozzászólást,szóval most megírom erről a cikkről az én kicsinyke véleményem.
A cikk csodálatos szép munka its-pagii.Viszont nem értem,hogy miért kell kamu hírt terjeszteni embereknek Riri-ről,gondolkoztam rajta és biztosan olyanok találták ki ezt az egészet akik pihent aggyal nem tudtak gondolkodni vagy a szánalmas "rajongók" aztán az is lehet,hogy azok találták ki akik nem szeretik az énekesnőt....
Mondjuk a hír hallatán megijedtem,hogy tényleg meghalt,de miután végig olvastam a hír megnyugodtam,hogy minden rendben van és semmi baja sincsen a csajszinak.Mondjuk szánalmasnak tartom azt az embert aki kitalálta za egészet!
A cikk csodálatos szép munka its-pagii.Viszont nem értem,hogy miért kell kamu hírt terjeszteni embereknek Riri-ről,gondolkoztam rajta és biztosan olyanok találták ki ezt az egészet akik pihent aggyal nem tudtak gondolkodni vagy a szánalmas "rajongók" aztán az is lehet,hogy azok találták ki akik nem szeretik az énekesnőt....
Mondjuk a hír hallatán megijedtem,hogy tényleg meghalt,de miután végig olvastam a hír megnyugodtam,hogy minden rendben van és semmi baja sincsen a csajszinak.Mondjuk szánalmasnak tartom azt az embert aki kitalálta za egészet!
2011. augusztus 24. 21:17
Szánalom.
Puszta unalomból,már csak azért is,hogy felhívják magukra a figyelmet..
Puszta unalomból,már csak azért is,hogy felhívják magukra a figyelmet..
2011. augusztus 24. 21:17
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (badperfect @ 2011.08.24. 21:15)
A CNN meg ... -.-
Nem a CNN írta ki, hanem azt írták az emberek, hogy a CNN is megerősítette. Puszta szövegértés.
2011. augusztus 24. 21:18
Hány olyan sztárt tudnék sorolni, akinek már terjesztették a halálhírét?
Elég sokat, sajnos.
De miért pont Rihanna az, akiről végül cikket írtak? Azt nem tudom.
Elég sokat, sajnos.
De miért pont Rihanna az, akiről végül cikket írtak? Azt nem tudom.
2011. augusztus 24. 21:20
Idézet (WhiteDreams @ 2011.08.24. 21:16)
Most írok elöszőr egy cikkhez hozzászólást,szóval most megírom erről a cikkről az én kicsinyke véleményem.
A cikk csodálatos szép munka its-pagii.Viszont nem értem,hogy miért kell kamu hírt terjeszteni embereknek Riri-ről,gondolkoztam rajta és biztosan olyanok találták ki ezt az egészet akik pihent aggyal nem tudtak gondolkodni vagy a szánalmas "rajongók" aztán az is lehet,hogy azok találták ki akik nem szeretik az énekesnőt..
A cikk csodálatos szép munka its-pagii.Viszont nem értem,hogy miért kell kamu hírt terjeszteni embereknek Riri-ről,gondolkoztam rajta és biztosan olyanok találták ki ezt az egészet akik pihent aggyal nem tudtak gondolkodni vagy a szánalmas "rajongók" aztán az is lehet,hogy azok találták ki akik nem szeretik az énekesnőt..
Köszönöm
2011. augusztus 24. 21:21
Idézet (badperfect @ 2011.08.24. 21:15)
Biztos sok eszük lehet az ilyen embereknek
A CNN meg ... -.-
A CNN nem tett semmit. Olvasd újra a cikket
Am. nem tudom, hogy mi ebben a húdejó, hogy szinte már minden egyes híresség halálát terjesztik. Na jó, nem mindét, de egyre többen kerülnek fel erre a listára, viszont hogy érdemi haszna mi lehet ebből bárkinek is... sosem fogom megérteni. Mindenesetre a fő, hogy Rihanna él, szerencsére, az ilyen kamuhíreket elég hamar meg szokták cáfolni, főleg azt, ami ennyire nagy horderejű témát hoz fel.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: