A rajongók döntenek Selena Gomez új illatáról
2011. augusztus 24. 22:09
Biztos, hogy nem fogok írni, mert lehet ezért is beperelne.
Én szerintem a büdös wécé illata lenne a legjobb választás, igazán illik Szelenítához.
2011. augusztus 24. 22:13
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
szerintem hányásillatú legyen! elegem van már ebből a csajból, minden nap vagy 5 cikk felkerül róla. még jó, hogy van limit....
1 felhasználónak tetszik:
Emily O.
2011. augusztus 24. 23:03
|
|
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline
|
Volt már egy parfümje??? Tényleg?
nem is tudtam
Amúgy hs jó illata lesz és nem adják drágán(tuti drága lesz mert Selena (és a rajongói) "alkotta meg" akkor még talán meg is veszem.
Amúgy hs jó illata lesz és nem adják drágán(tuti drága lesz mert Selena (és a rajongói) "alkotta meg" akkor még talán meg is veszem.
2011. augusztus 24. 23:09
|
|
DemiMomentsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 137349 offline
|
meg lehet venni valahol az első parfümét?
2011. augusztus 24. 23:28
volt már egy parfümje?
nem is hallottam róla.olyan rég volt már Selenás cikk.Bárcsak én is elmehetnék
2011. augusztus 24. 23:43
Nem tudtam hogy volt parfümje de nem is érdekel .
2011. augusztus 25. 00:42
|
|
SuperRussovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 159230 offline
|
szerintem felesleges mert amikor kiadják rá egy 1 hónapon belül már a kutyát se fogja érdekelni
2011. augusztus 25. 00:54
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
"Olyan illatot szeretnék, amitől a rajongóim különlegesnek érezhetik magukat"
biztos igen erős-büdös szaga lesz..
2011. augusztus 25. 01:59
|
|
SuperRussovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 159230 offline
|
nem tudom selena látszik szereti a rajongoit és probálja nekik elmagyarázni hogy ők is lehetnek olyan mint ő de ez itt bukik mert mindenki másban jó és mindenki más nem lehet mindenki ugyan olyan mint ő mert vannak nála rosszabak és jobbak is
2011. augusztus 25. 07:55
Idézet (Regie1997 @ 2011.08.24. 23:28)
volt már egy parfümje?
nem is hallottam róla.olyan rég volt már Selenás cikk.Bárcsak én is elmehetnék 
Rég volt már selenás cikk?
Mindennap megjelenik róla valami,hisz ő a középpont..
2011. augusztus 25. 08:07
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
tök jó olvasgatni a hozzászólásokat:˝milyen aranyos,kedves,mennyire szereti a rajongóit˝.ez csak pluszbevétel neki,nagyobb hírneve lesz a parfümnek!annyira utálom,amikor szelike nekiáll álszenteskedni,hogy ő milyen aranyos és kedves,miközben így csak mégtöbb pénz áll a házhoz..
egyébként meg így meg se kell mozdulnia,a rajongók ˝elkészítik˝ helyette az illatot,miközben ő nyugodtan ül egyhelyben.
valamint azt se tartom meglepőnek,hogy megint csinál egy parfümöt:most nagy divat,látta,hogy a ˝szerelmének˝ mekkora lett a bevétele és a hírneve belőle.így megintcsak hozzájut pluszpénzhez,a hírneve mégnagyobb lesz,és méginkább megmarad az aranyos,szende,szűzies lány imidzsénél..
egyébként meg így meg se kell mozdulnia,a rajongók ˝elkészítik˝ helyette az illatot,miközben ő nyugodtan ül egyhelyben.
valamint azt se tartom meglepőnek,hogy megint csinál egy parfümöt:most nagy divat,látta,hogy a ˝szerelmének˝ mekkora lett a bevétele és a hírneve belőle.így megintcsak hozzájut pluszpénzhez,a hírneve mégnagyobb lesz,és méginkább megmarad az aranyos,szende,szűzies lány imidzsénél..
1 felhasználónak tetszik:
Holly Keller
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.