Sokaknak nagyon szembetűnő volt a hasonlóság a múlt héten megjelent dal és egy amerikai poppunk banda száma között.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Sugarloaf új dala koppintás?
2011. augusztus 24. 20:00
|
|
a7xforeverThe Lochtenator♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 2618 Csatolások: 128 Azonosító: 156371 offline
|
Jó lett a cikk
Gratulálok
Dallamot szerintem manapság sokan másolnak..
Dallamot szerintem manapság sokan másolnak..
2011. augusztus 24. 20:06
Kovácsovics Fruzsinál ugyanez volt!
Nem koppintott. A lemezkiadóknál egy dallamot több előadónak is megmutatnak, és bizony előfordul, h ugyanaz az alapja 2 dalnak. Ettől még nem biztos, h koppintás!
De a cikk valóban szuper lett
Nem koppintott. A lemezkiadóknál egy dallamot több előadónak is megmutatnak, és bizony előfordul, h ugyanaz az alapja 2 dalnak. Ettől még nem biztos, h koppintás!
De a cikk valóban szuper lett
2011. augusztus 24. 20:09
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Na most ezt a cikket el sem olvasom favorit dalom a BFS-től, és semmi köze sincs, ráadásul, az amcsi ez meg magyar.
2011. augusztus 24. 20:26
|
|
gardfield17új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 133870 offline
|
szerintem annyira nem hasonlít...van egy kis hasonlóság de nem egy és ugyanaz..és ettől függetlenül imádom ezt a számot
2011. augusztus 24. 20:27
Lehet, hogy hasonló, én botfülű vagyok az ilyesmihez
De szerintem manapság már nehéz lehet új dallamot kitalálni, főleg a popszakmában, hiszen ott amúgy sincsenek túlvariálva a dalok...
2011. augusztus 24. 20:33
Szerintem arról ők nem tehetnek, hogy koppintás, hisz nekik írták a szöveget és gondolom nem maguknak írták.
2011. augusztus 24. 20:34
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Meg sem lepődöm. Ez Magyarország
Itt nincs semmi eredeti, mindig csak másokat majmolunk, ezért tartunk ott, ahol. Szinte minden egyes számban fellelhető külfödi híres számok betétje. Tóth Gabi, Bencsik Tamara, akkor a magyar Justin Bieber koppintásról, MM-ről hadd ne írjak...és ez csak pár név.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.

2 felhasználónak tetszik: