Starity

Bill Skarsgård

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 24. 18:19 #1
- törölt felhasználó -    
http://kepfeltoltes.hu/110824/bill_artikel_thumb_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Bevallom, már egy jó ideje gondolkodtam hogy mi legyen, aztán végül leszedtem az egyik filmjét, és hát olyan Alexander-effekt: rögtön elvarázsolt biggrin.gif
Szóval most a nyári szünet finisében még beszerzem néhány filmjét biggrin.gif

Kíváncsi vagyok, ti ismeritek-e? rolleyes.gif
2011. augusztus 26. 15:51 #2
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Egy filmet láttam csak tőle, de az nagyon tetszett. Olyan kis aranyos volt abban az izében elbújva biggrin.gif Hogy komolyra is fordítsuk a szót, látom a tehetséget a gyerekben .. rolleyes.gif
2011. augusztus 26. 17:25 #3
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2011.08.26. 15:51)
Egy filmet láttam csak tőle, de az nagyon tetszett. Olyan kis aranyos volt abban az izében elbújva  biggrin.gif Hogy komolyra is fordítsuk a szót, látom a tehetséget a gyerekben ..  rolleyes.gif

A tehetség Skarsgardéknál nem ritka adomány, gondoljunk csak Stellan-ra vagy Alexander-re. Bill filmjei közül még nem láttam egyet se sajnos blush.gif Úgy vettem észre, hogy eddig főleg svéd filmekben szerepelt, azokhoz meg nem könnyű feliratot szerezni. Gondolom, ha Bill az apukája és a tesója példáját követi, akkor előbb utóbb több angol nyelvű produkciót vállal.
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. augusztus 26. 17:46 #4
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (***aiden*** @ 2011.08.26. 17:25)
A tehetség Skarsgardéknál nem ritka adomány, gondoljunk csak Stellan-ra vagy Alexander-re. Bill filmjei közül még nem láttam egyet se sajnos blush.gif Úgy vettem észre, hogy eddig főleg svéd filmekben szerepelt, azokhoz meg nem könnyű feliratot szerezni. Gondolom, ha Bill az apukája és a tesója példáját követi, akkor előbb utóbb több angol nyelvű produkciót vállal.

Stellant ismerem és szeretem, Billt pedig még semmiben sem láttam. Tudom, hogy valami vámpíros sorozatban játszik, de azt nem nézem. mellow.gif

Szerk: A nyelv engem nem érdekel, maradhat svéd. Nálam ez soha nem okozott gondot, mert eddig mindenhez találtam angol feliratot. Én a minőségre megyek és ha az nem angol nyelvű, akkor nem az, azon ne múljon, nézem felirattal. Nehéz egy nem angol nyelvű filmmel érvényesülni, ez igaz. Én egyetlen színésztől sem várom el, hogy angolul beszéljen a filmjében, igazából, nem is érdekel, hogy milyen nyelvű, csak jó legyen a film és legyen hozzá angol felirat. Felőlem akár élete végéig viheti ezt a fajta vonalat, a többi filmjét is megnézem. Szerintem amúgy követi majd a bátyját meg apját, én remélem, hogy szíve szerint dönt, nem muszáj mindenben őket követni. Engem az sem érdekel, hogy miben vállal szerepet, amíg jól játszik benne és értelmes a műsor, készüljön az bárhol is smileeee.gif
2011. szeptember 28. 12:05 #5
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2011.08.26. 17:46)
Stellant ismerem és szeretem, Billt pedig még semmiben sem láttam. Tudom, hogy valami vámpíros sorozatban játszik, de azt nem nézem.  mellow.gif

Alexandert nem láttad még, nem? laugh.gif
Amúgy nekikezdtem a Himmlen är oskyligt blå / Behind blue skies c. filmjének, nem tudtam még befejezni, viszont van hozzá angol felirat, értékelhetőbb mint az I rymden finns inga känslor-höz ami volt biggrin.gif
2011. szeptember 28. 16:34 #6
detty.95
detty.95
| Jeongminné |

Státusz'you’re cute when you’re mad’ ‘well, I’m about to get adorable'
Hozzászólás: 888
Csatolások: 533
Azonosító: 132737
Imádom Bill-t. wub.gif
A Himlen är oskyildigt blå-ban nagyon megimádtam. Nagyonj tehetséges színész.

Csak attól az egytõl félek, hogy õ is amerikai filmekben fog lassa szerepelni.. mellow.gif
2011. szeptember 28. 19:22 #7
- törölt felhasználó -    
Idézet (detty.95 @ 2011.09.28. 16:34)
Imádom Bill-t.  wub.gif 
A Himlen är oskyildigt blå-ban nagyon megimádtam. Nagyonj tehetséges színész. 
Csak attól az egytõl félek, hogy õ is amerikai filmekben fog lassa szerepelni.. mellow.gif

Nekem a Himmlen är oskyligt blå annyira nem jött be, viszont az I rymden finns inga känslor nagy kevenc rolleyes.gif

Igen, valóban félő hogy beszippantja Amerika, viszont az ő döntése, hogy mit szeretne. Én mondjuk azt szeretném ha Európában maradna biggrin.gif
2011. szeptember 28. 19:25 #8
detty.95
detty.95
| Jeongminné |

Státusz'you’re cute when you’re mad’ ‘well, I’m about to get adorable'
Hozzászólás: 888
Csatolások: 533
Azonosító: 132737
Idézet (Cynthia @ 2011.09.28. 19:22)
Nekem a Himmlen är oskyligt blå annyira nem jött be, viszont az I rymden finns inga känslor nagy kevenc rolleyes.gif 
Igen, valóban félő hogy beszippantja Amerika, viszont az ő döntése, hogy mit szeretne. Én mondjuk azt szeretném ha Európában maradna biggrin.gif

Mondjuk nemrég olvastam egy újságban, hogy nem szeretne amerikai filmekben szerepelni, marad Svédországba. Remélem betartja. ;D
2011. szeptember 28. 19:38 #9
- törölt felhasználó -    
Idézet (detty.95 @ 2011.09.28. 19:25)
Mondjuk nemrég olvastam egy újságban, hogy nem szeretne amerikai filmekben szerepelni, marad Svédországba. Remélem betartja. ;D

Hallelujah meghajolo.gif
Egy darabig biztos, de utána meg van az a pénz, amiért elmegy szerintem dry.gif
Amúgy scanneket nem tudnál feltenni? Én speciel nagyon örülnék neki blush.gif happy.gif rolleyes.gif
2015. április 18. 19:09 #10
Hallon12
Hallon12
új tag

Státusz“You only live once, but if you do it right, once is enough.”
Hozzászólás: 30
Azonosító: 242270
Tehetseges strac , nekem leginkabb a I rymden finns inga känslor och Kronjuvelerna tetszett vele.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok