Legszörnyűbb klipek és dalok!
2011. szeptember 07. 20:33
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Vastag Tomi 3x3
Lola összes
De ez a vég...
Lola összes
De ez a vég...
2011. szeptember 07. 20:40
|
|
Hajni-Twilight |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 809 Csatolások: 294 Azonosító: 147565 offline
|
A legrosszabb dal ,amit valaha is hallottam az
Rebecca Black-Friday
http://www.youtube.com/watch?v=zzfQwXEqYaI
Rebecca Black-Friday
http://www.youtube.com/watch?v=zzfQwXEqYaI
2011. szeptember 11. 15:11
1 felhasználónak tetszik:
nicol bellox
2011. szeptember 15. 16:21
Nem jut eszembe a nő neve, sem a szám címe, de régen valami valóság show szereplő volt talán, fekete haj, plasztikázva és az egész klip egy medencénél van leforgatva.. Na azt rühellem.
Akkor Szecsődi Karcsi-val is vallatni lehet a kis fűzőjében..xD
Hang pedig a legkiakasztóbb talán Selena Gomez-é: hogy imádhatja mindenki ennyire a zenéjét mikor hangja sincs?? Könyörgöm hallgassanak már meg egy élő éneklést, és ezt nem bántásnak mondom mert amúgy szeretem Sel-t csak ne énekeljen...
Akkor Szecsődi Karcsi-val is vallatni lehet a kis fűzőjében..xD
Hang pedig a legkiakasztóbb talán Selena Gomez-é: hogy imádhatja mindenki ennyire a zenéjét mikor hangja sincs?? Könyörgöm hallgassanak már meg egy élő éneklést, és ezt nem bántásnak mondom mert amúgy szeretem Sel-t csak ne énekeljen...
2011. szeptember 18. 17:47
A legszörnyűbb dal számomra egyértelműen a Kukim van Fluortól. Soha nem halottam még rosszabbat!
2011. szeptember 18. 17:52
ez mind nagyon kegyetlen!!
ez a véleményem róluk:
2011. október 13. 18:04
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Erről mi a véleményetek ?
15 éves koromban amikor a disco-s korszakomat éltem, akkor küldte ezt a dalt valaki, és elég sokat hallgattam. szerintem a zene nem lett rosssz, vagyis 15 évesen nekem tetszett. Aztán kb 2 éve láttam előszőr ezt a klippet..hát, nekem nyerte el a tetszésemet, és a komikból olvasva a többségnek sem...! A "Legyetek jók ha tudtok" szöveg nem igazán úgy van értelmezve mint az eredetiben..
Egyébként Brigi hangja az jó, az mindig is tetszett...
15 éves koromban amikor a disco-s korszakomat éltem, akkor küldte ezt a dalt valaki, és elég sokat hallgattam. szerintem a zene nem lett rosssz, vagyis 15 évesen nekem tetszett. Aztán kb 2 éve láttam előszőr ezt a klippet..hát, nekem nyerte el a tetszésemet, és a komikból olvasva a többségnek sem...! A "Legyetek jók ha tudtok" szöveg nem igazán úgy van értelmezve mint az eredetiben..
Egyébként Brigi hangja az jó, az mindig is tetszett...
2011. október 24. 21:43
|
|
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1450 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline
|
Idézet (BeautifulTears @ 2011.09.11. 15:11)
ez kegyetlen.
amikor megnyitottam 9002 km/h-val estem le a székemröl ezolyanszar
2011. október 25. 11:45
Kizárólag kötélidegzetűeknek ajánlott. Az eddig linkelt videók ehhez képest műremekek
2011. október 26. 19:34
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Idézet (Norah @ 2011.10.25. 11:45)
Kizárólag kötélidegzetűeknek ajánlott. Az eddig linkelt videók ehhez képest műremekek
Aztaaa ku*vaa!!
Valami nincs rendbe nála szerintem
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.