Legszörnyűbb klipek és dalok!
2015. június 24. 14:48
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
2015. június 24. 15:21
Idézet (exoverdose @ 2015.06.24. 14:48)
Gyermekkorom Rammsteinja. Őt is keresztbe lenyelte a zeneipar.
Ha már jobb ötleted nincs, akkor ez is jó lesz.
Hozzátenném, hogy a popiparból ő az egyik, akinek a számait megtudom hallgatni.
2015. június 26. 21:39
|
|
hirosivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 445 Csatolások: 5 Azonosító: 132555 offline
|
Minden adott ahhoz hogy ez ide kerüljön,remélem ti is annyira szeretitek majd mint én!
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. június 26. 21:41
Kifogytunk a művészekből és a kultúrális műveikből?
Ettől a pattogó kis zöld zselétől előjön a holnaputáni fejfájásom.
2015. június 26. 21:47
Idézet (hirosi @ 2015.06.26. 21:39)
Minden adott ahhoz hogy ez ide kerüljön,remélem ti is annyira szeretitek majd mint én!
A videó után rögtön egy kérdés fogalmazódott meg bennem: Hol tenyésztik az ilyen csatakancákat?
2015. június 26. 21:48
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 445 Csatolások: 5 Azonosító: 132555 offline
|
Ez a rohadék gumimaci régebben nagyon menő volt ,
hogy én mennyire utálom!
A mulatósról pedig nem tudok leszokni
:
Nesha: Igazából most sértetted vérig az összes "csatakancát" :DDDD, amúgy nem tudom de ilyen is kell sztem....
Nesha: Igazából most sértetted vérig az összes "csatakancát" :DDDD, amúgy nem tudom de ilyen is kell sztem....
Bátor Ventillátor
2015. június 26. 22:00
Idézet (hirosi @ 2015.06.26. 21:48)
Ez a rohadék gumimaci régebben nagyon menő volt ,
hogy én mennyire utálom!
:
Szegény mulatósakat csak a folytonos diszkrimináció éri.
Azt hiszem várhatom a lovas hadat
2015. június 26. 22:20
|
|
|
Igazából a mulatóssal egy nagy baja van: hogy nincs jó mulatós zene!Sokat hallottam már, ami jobb eseteben csak simán rossz volt, a rosszabbról ne is beszéljünk.
Hát igen ezek "kancák" nem éppen a jobbik fajtából valók, mintha egy kicsit férfiasak lennének, vajon mitől ?
Itt legalább a szöveget nem értjük:
Hát igen ezek "kancák" nem éppen a jobbik fajtából valók, mintha egy kicsit férfiasak lennének, vajon mitől ?
Bátor Ventillátor
2015. június 26. 23:14
|
|
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline
|
Idézet (Nesha @ 2015.06.26. 21:41)
Kifogytunk a művészekből és a kultúrális műveikből?
Hory crap! Csináltak még egy ilyen pusztító alpáriságot? Miért? Akkora siker volt az előző!?
2015. június 26. 23:16
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline
|
Idézet (hirosi @ 2015.06.26. 22:20)
Igazából a mulatóssal egy nagy baja van: hogy nincs jó mulatós zene!Sokat hallottam már, ami jobb eseteben csak simán rossz volt, a rosszabbról ne is beszéljünk.
jijj, manele, mekkora szar az is.
2015. június 27. 11:13
Idézet (hirosi @ 2015.06.26. 22:20)
Csak mániákus fitnesslady szindrómában szenvednek vagy túl sok volt a sör
Az emberiséget velük büntetik. Pusztulj Föld!
többet nem gonoszkodom
Bátor Ventillátor
2015. június 30. 16:39
|
|
|
Ehhez még kommentár se kell, leégeti ő saját magát
:
Bátor Ventillátor
2015. június 30. 19:30
|
|
|
military gagyipop, ilyet se láttam még
és most mindenki együtt: Iminimi szeminimi juvapcsu vaminimi!
hirosi
2015. július 01. 01:00
|
|
|
Hehe
rémuralom van itt kérem!Egyébként el is felejtettem hogy ismerem ezt a Dolly roll számot , nekem tetszik
Legszívesebben táncolnék rá,olyan jó kis ritmusos.
Ne csak off legyen,mi lehet rosszabb egy magyar semmitmondó tucat popszámnál ? Ha ugyan ezt kapjuk csak szlovákul
Elég randa ez a szlovák nyelv am...
Ne csak off legyen,mi lehet rosszabb egy magyar semmitmondó tucat popszámnál ? Ha ugyan ezt kapjuk csak szlovákul
Bátor Ventillátor
2015. július 01. 02:25
Idézet (Bátor Ventillátor @ 2015.06.30. 19:30)
Hogy van merszed leszólni a Dolly Roll-t? Madam X-otic-ot is az együttes zenéje inspirálta, hogy zenei pályára lépjen.
On:Ez annyira... nem is tudom, nem találom rá a megfelelő szavakat. Biztos ami biztos, megteszem személyes himnuszommá. Legalább az értelmi szintemet kellően kifejezi
Bátor Ventillátor
2015. július 01. 09:19
|
|
|
Idézet (hirosi @ 2015.07.01. 01:00)
Hehe
rémuralom van itt kérem!Egyébként el is felejtettem hogy ismerem ezt a Dolly roll számot , nekem tetszik
Legszívesebben táncolnék rá,olyan jó kis ritmusos.
Legalább nem értjük
A szláv nyelvek beszédben tényleg elég rondák, de zenéhez meglepően jól illenek. Példák: Modrý Efekt, Silent Stream of Godless Elegy. De ez a csaj még így is szar
2015. július 01. 09:24
|
|
|
Idézet (Sydney Adams @ 2015.07.01. 02:25)
Hogy van merszed leszólni a Dolly Roll-t? Madam X-otic-ot is az együttes zenéje inspirálta, hogy zenei pályára lépjen.
On:Ez annyira... nem is tudom, nem találom rá a megfelelő szavakat. Biztos ami biztos, megteszem személyes himnuszommá. Legalább az értelmi szintemet kellően kifejezi
Tényleg? A tanítvány túlszárnyalta a mestert
Ezt én is imádom XD
2015. július 01. 12:20
Idézet (hirosi @ 2015.07.01. 01:00)
Ettől a nőtől kiver a víz. Vannak ettől szörnyebb számai is.. De ha már szlovák zene, akkor itt van a szlovákok koronázatlan királya. Örüljön az, aki nem érti a szövegét. Ő Mr.Busta szlovák megfelelője.
Bátor Ventillátor
2015. július 01. 19:34
|
|
|
Idézet (Nesha @ 2015.07.01. 12:20)
Ettől a nőtől kiver a víz. Vannak ettől szörnyebb számai is.. De ha már szlovák zene, akkor itt van a szlovákok koronázatlan királya. Örüljön az, aki nem érti a szövegét. Ő Mr.Busta szlovák megfelelője.
Ismered ezt a nénit ?
Összeírnék minden olyan tulajdonságot amit egy zenébe utálok, aztán ezt valaki fogná és csinálna belőle egy ilyen "számot" , nagyon rossz.
Idézet (Bátor Ventillátor @ 2015.06.30. 19:30)
Még egyszer meghallgattam és rájöttem ha ilyen lenne a katonaság én jelentkeznék elsőnek
Youtube-ot egyre jobban utálom, mióta több figyelmet szentelek a rossz számokra (is), a kis aranyos feltételezi hogy ilyennek szeretek ezért ajánlgat nekem mindent, a magyar raptől a török mulatóson át bármint, érdekes amit sokszor hallgatok (jó) számokat azt valahogy nem akarja ajánlgatni nekem
Pl. ezt :
Bátor Ventillátor
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.