A ValóVilág 4 győztese könyvet írt, melyben leleplezi taktikáját, és jó néhány kulisszatitkot is tartogat az olvasók számára.
A teljes cikkhez kattints ide!
Alekosz leleplezi magát
2011. augusztus 24. 09:54
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Na, látod Thora, valaki tényleg megírta
Egyébként szánalmas egy alak. És érte rajongtak annyian?
2011. augusztus 24. 09:56
|
|
Orsie16ღwitchღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 3716 Csatolások: 677 Azonosító: 143213 offline
|
pfúúúj kit érdekel a könyve, ha ingyen adnának egy példányt se lapoznék bele, a kukában landolna az biztos
1 felhasználónak tetszik:
Liliána1021
2011. augusztus 24. 09:58
|
|
smiley22 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 517 Csatolások: 10 Azonosító: 145921 offline
|
Már a könyvek sem a régiek. A vv-t kilőtte és a külön műsort is. Maradt a könyv írás. Ezen amúgy jó nagyot nevettem
pont az ír könyvet,akinek csak általánosi végzettsége van. Tuti,hogy nem ő írja meg..
2011. augusztus 24. 09:59
Olvassátok csak el a cikket, mert benne van, h Balekosz mekkora egy szemétláda!
És ezért az emberért rajongtok ennyien? Szép kis példakép, és remek ember, mondhatom -.-"
UnhappyMeals! Tudtam, h ez lesz, de én nem ezt a címet adtam volna a cikknek, hanem ezt: Alekosz valódi énje - mert egyáltalán nem kedves, nem aranyos, vagy akármi! Hanem kétszínű!
És ezért az emberért rajongtok ennyien? Szép kis példakép, és remek ember, mondhatom -.-"
UnhappyMeals! Tudtam, h ez lesz, de én nem ezt a címet adtam volna a cikknek, hanem ezt: Alekosz valódi énje - mert egyáltalán nem kedves, nem aranyos, vagy akármi! Hanem kétszínű!
2011. augusztus 24. 10:00
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
áááááááj.xD nembír a seggén maradni:D jó lenne ha leállna egy kicsit mert kezdi SÉRTENI A BIORITMUSOMAT.xD
remélem nem csak nekem:D kiváncsi vagyok kiveszi meg..aki meg veszi az is azért h röhögjön egy jót.xD
2011. augusztus 24. 10:07
Egyedül az anyja fogja megvenni
2011. augusztus 24. 10:10
Ezt nem gondolhatja komolyan! Pont egy ilyen ember akar könyvet kiadni?
Megszentségteleníti a könyv fogalmát ez a tanulatlan senkiházi!
Megszentségteleníti a könyv fogalmát ez a tanulatlan senkiházi!
2011. augusztus 24. 10:16
Szánalom a köbön. Ez az ember mégis mi a fenét képzel magáról? Könyvet ad ki, miközben épp hogy az alapvégzettsége megvan. Hová süllyed már ez a világ?
Azért arra kíváncsi lennék, hogy tényleg egyedül írta-e meg ahogy mondja, vagy volt segítsége. Nem nézem ki belőle, hogy ilyen nagy terjedelemben képes írni.
Azért arra kíváncsi lennék, hogy tényleg egyedül írta-e meg ahogy mondja, vagy volt segítsége. Nem nézem ki belőle, hogy ilyen nagy terjedelemben képes írni.
2011. augusztus 24. 10:17
Apám. Nem tudtam mi hiányzik még az életemből? Hát most itt van a nagy Dr. Docens Alekosz könyvet írt. -.-
2011. augusztus 24. 10:27
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Egy szó fordulat minden értelemben halálra ijesztett: "az első könyvem". Miért? Lesz több is?
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.