Irina Sheik: „A modellek nem hülyék”
2011. augusztus 24. 11:39
Hát nem tudom azért van egy két modell akik nagyon sötétek
.
2011. augusztus 24. 11:44
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Helyesbítek. Nem mind hülye. Nem ítélkezem előre ebben az ügyben, mert nincs mire. Valóban, vannak az Isten csapása modellek, akik tényleg nem tudnak semmit, de vannak olyanok is, akik okosak, csak meg lettek áldva a 'szépséggel'. Ez olyan közhely, minthogy a szőkék buták. Nem teljesen igaz. Ez nagyon nagy általánosítás, azt pedig én nagyon nem szeretem.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2011. augusztus 24. 11:47
Van benne valami amit mondott. De azért van egy-két olyan modell aki egy kicsit hülyék.
2011. augusztus 24. 11:58
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Én sem értem, hogy sok ember miért általánosít, de abban nem értek egyet, hogy az összes modell okos lenne. 50-50.
2011. augusztus 24. 12:10
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
Sally Sparrow egyetértek.
Sally Sparrow
2011. augusztus 24. 14:17
|
|
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 offline
|
Van benne valami. Én megértem, hogy az okosabb részleg persze ki van akadva, hogy hogy merik őket buta libáknak nevezni, de könyörgöm, akárhányszor látok topmodellt a Tv-ben, mind szó szerint egy nagy p*csa, aki a szájfényen meg a szaunán túl nem lát semmit és azt hiszi, ő körülötte forog minden. Sajnálom az olyan modelleket, aki amellett, hogy okos, még szép is, de sajnos többségben a buta libák állnak közülük is.:S
Sally Sparrow
2011. augusztus 24. 14:56
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Idézet
Sally Sparrow
Személyes tapasztalatból tudok nyilatkozni, és sajnálatos módon ez alapján cáfolnom kell a hölgyet. Ismerek nem egy lányt, aki modellkedéssel keresi a pénzt, de olyan sötétek, hogy az már fájdalmas. Egyikükről például tudom, hogy alig bírták átrugdosni az érettségin (!!!). Nyilván vannak itt is kivételek, de a kivétel erősíti a szabályt ( tongue.gif ). Szóval nem minden modell buta, de a többség sajnos úgy tűnik, eléggé... Az meg szerintem nem okosság, ha beszél 1-2 nyelvet. Pákó is nagyjából megtanult magyarul, na és.?!
És az sem egyenlő a tudással, ha egyetemre jár, meg diplomát szerez. Ma már boldog-boldogtalant felvesznek. Remek példa tőlünk Zimány Linda. Ismerősöm többször járt vele egy kurzusra és mondta, milyen sötét a csaj. Meg hogy folyton buktatták... Hány éve is csinálja a jogot..? Nem könnyű, az tény, de több ismerősöm is már a 2. diplomáját szerzi a jog után, de ő még mindig ott van... Na mindegy... Ez az én véleményem. biggrin.gif
Személyes tapasztalatból tudok nyilatkozni, és sajnálatos módon ez alapján cáfolnom kell a hölgyet. Ismerek nem egy lányt, aki modellkedéssel keresi a pénzt, de olyan sötétek, hogy az már fájdalmas. Egyikükről például tudom, hogy alig bírták átrugdosni az érettségin (!!!). Nyilván vannak itt is kivételek, de a kivétel erősíti a szabályt ( tongue.gif ). Szóval nem minden modell buta, de a többség sajnos úgy tűnik, eléggé... Az meg szerintem nem okosság, ha beszél 1-2 nyelvet. Pákó is nagyjából megtanult magyarul, na és.?!
És az sem egyenlő a tudással, ha egyetemre jár, meg diplomát szerez. Ma már boldog-boldogtalant felvesznek. Remek példa tőlünk Zimány Linda. Ismerősöm többször járt vele egy kurzusra és mondta, milyen sötét a csaj. Meg hogy folyton buktatták... Hány éve is csinálja a jogot..? Nem könnyű, az tény, de több ismerősöm is már a 2. diplomáját szerzi a jog után, de ő még mindig ott van... Na mindegy... Ez az én véleményem. biggrin.gif
Sally Sparrow
2011. augusztus 24. 15:02
Nagyon sokan sötétek mint az éjszaka de azért megértem,hogy fáj neki ha általánosítanak mert azért vannak akik nem egyszerűek mint a faék. Mondjuk szerintem a tudás most nem csak onnan kezdődik,hogy hány egyetemet végzett el és hány diplomája van mert sok sztár végzett egyetemet mégsem tud kimondani egy értelmes mondatot sem.
Sally Sparrow
2011. augusztus 24. 15:18
|
|
Roxxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 83 Azonosító: 145846 offline
|
OPHELY88 véleményén vagyok!
Szerintem egy diplomás is lehet buta(protekció) és egy kukás is bölcs(Csak béna/nincs szerencséja,azért kukás).Egy szép is lehet okos is és nagyon sötét is...
Szerintem egy diplomás is lehet buta(protekció) és egy kukás is bölcs(Csak béna/nincs szerencséja,azért kukás).Egy szép is lehet okos is és nagyon sötét is...
2011. augusztus 24. 15:50
|
|
nemááár |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 832 Csatolások: 18 Azonosító: 140026 offline
|
Bocsánat, de sok buta közt nem érdem ha valakinek kicsit több esze van. Ne magából induljon ki az ember. Ez a sztereotípia nem véletlenül jött létre. A több nyelv és diploma nem érdem. Ha valaki sokat utazik, még jó, hogy ragad rá valami, diplomát meg pénzért is lehet venni.... Az üzleti döntések? Mármint, hogy mennyit kaszál egy-egy bemutatón vagy befektetésen? Hűűűű...
Neeem, a modelleket nem a sok smink miatt hiszik butának, hanem például az ilyen hasonlóan okos kijelentések miatt...
Viszont szerencsére kivételek mindig vannak.
Neeem, a modelleket nem a sok smink miatt hiszik butának, hanem például az ilyen hasonlóan okos kijelentések miatt...
Viszont szerencsére kivételek mindig vannak.
Sally Sparrow
2011. augusztus 24. 16:48
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
ebben igaza van, h nem hülyék de vannak köztük. lehet vmelyik modell egyetemig jutott, de modell lett...
2011. augusztus 24. 17:05
Sally Sparrow
Tökéletesen egyetértek
Tökéletesen egyetértek
Sally Sparrow
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.