Személyes képek Noah Cyrus.:)
2011. augusztus 24. 08:19
Jó képek.
2011. szeptember 17. 19:11
Találtam még róla
2011. szeptember 17. 22:33
Találtam még róla
2011. szeptember 20. 17:40
Itt van róla egy új kép
2011. szeptember 20. 17:44
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
11 évesen a fél élete fent van az interneten. Gyönyörű
9 felhasználónak tetszik:
Twilight6,
num1Kolosszus,
Small Selena .,
Sellycica,
cukorbogyo,
riri17,
Enaa,
MegaLadyGaga,
csilagoseg
2011. szeptember 23. 22:49
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.09.20. 17:44)
11 évesen a fél élete fent van az interneten. Gyönyörű 
Szerintem attól még, hogy 11 éves, lehetnek róla képek stb.
2011. szeptember 27. 15:38
Találtam még
2011. szeptember 30. 13:30
Noah ezt a képet kb. 30 perce töltötte fel a saját Facebook oldalára.
2011. október 01. 20:32
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Ezért van egy két durva képe is 11 éves létére .
9 felhasználónak tetszik:
Selena111,
Thora_90,
rolllllleee,
zsanata,
Sellycica,
cukorbogyo,
riri17,
Anna_Toth,
Enaa
2011. október 02. 12:53
|
|
Selena111look at the flowers™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 5421 Csatolások: 1635 Azonosító: 131691 offline
|
Idézet (Sugarbabes @ 2011.09.30. 13:30)
Noah ezt a képet kb. 30 perce töltötte fel a saját Facebook oldalára. 
Na ezen a képen látszik, hogy unja magát és nem tud mit csinálni ezért fényképezgeti magát -.-"
2011. október 02. 12:59
11 évesen a barátaival kéne játszania, meg tanulnia, nem twitter meg facebook profilt csinálni, fotóznia magát, és képeket feltöltögetni! Sztárnak hiszi magát? Ahhoz ennél többet kéne tennie. Ez is csak azért van, mert Miley híres énekes és színésznő lett.
Kíváncsi vagyok, hol fog tartani pár év múlva.
Ezt nem bántásból írtam le, még mielőtt sok Noah-rajongó nekem ugrana, csak elmondtam a véleményemet ^^
Ezt nem bántásból írtam le, még mielőtt sok Noah-rajongó nekem ugrana, csak elmondtam a véleményemet ^^
8 felhasználónak tetszik:
Selena111,
Holly Keller,
fashionbébíí,
rolllllleee,
Sellycica,
cukorbogyo,
riri17,
Enaa
2011. október 02. 13:07
|
|
Selena111look at the flowers™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 5421 Csatolások: 1635 Azonosító: 131691 offline
|
Idézet (Thora_90 @ 2011.10.02. 12:59)
11 évesen a barátaival kéne játszania, meg tanulnia, nem twitter meg facebook profilt csinálni, fotóznia magát, és képeket feltöltögetni! Sztárnak hiszi magát? Ahhoz ennél többet kéne tennie. Ez is csak azért van, mert Miley híres énekes és színésznő lett.
Én teljesen egyetértek ,de nem tudom ő maga, hogy képzeli ezt az egész "sztárságot" mert ettől a közelébe sem fog érni, én személy szerint ezt az egész próbálkozást szánalmasnak tartom.
2011. október 02. 13:22
Hát csak próbálja utánozni a testvéreit (mondhatom, nagyon jó példaképek..)
Láttam még régebben képeket a kislányról amint aszthiszem 8 éves lehetett, és magassarkúban, sminkben és "szexis" ruhákban vonult végig egy rendezvényen. Na már most, nekem 8 évesen még körömlakkot se engedtek meg a szüleim, nem hogy ilyen cuccokban járni
Amúgy magában azt sem értem, hogy hogyan lehetnek neki rajongói, mert azon kívül, hogy párszor szerepelt egy-két percet a Hannah Montanában nem csinált az ég világon semmit, sőt még azt se mondhatják, hogy szép, mert nem az. Csak egy erőltetetten "felnőttes" kislány.
2011. október 04. 19:05
Idézet (fashionbébíí @ 2011.10.02. 13:22)
Hát csak próbálja utánozni a testvéreit (mondhatom, nagyon jó példaképek..)
Láttam még régebben képeket a kislányról amint aszthiszem 8 éves lehetett, és magassarkúban, sminkben és "szexis" ruhákban vonult végig egy rendezvényen. Na már most, nekem 8 évesen még körömlakkot se engedtek meg a szüleim, nem hogy ilyen cuccokban járni
Amúgy magában azt sem értem, hogy hogyan lehetnek neki rajongói, mert azon kívül, hogy párszor szerepelt egy-két percet a Hannah Montanában nem csinált az ég világon semmit, sőt még azt se mondhatják, hogy szép, mert nem az. Csak egy erőltetetten "felnőttes" kislány.
Idézet (Selena111 @ 2011.10.02. 13:07)
Én teljesen egyetértek ,de nem tudom ő maga, hogy képzeli ezt az egész "sztárságot" mert ettől a közelébe sem fog érni, én személy szerint ezt az egész próbálkozást szánalmasnak tartom.
Szerintem ezeket a vélemények részbe kéne beírni és nem a témákba..
2011. október 08. 22:24
Idézet (Sugarbabes @ 2011.10.04. 19:05)
Szerintem ezeket a vélemények részbe kéne beírni és nem a témákba..
Hisz most nem a képről beszélünk ( beszéltek) hanem magáról a személyről. 
Nem mindegy, hogy hova írjuk? Amúgy meg a képek alapján írjuk a véleményt és ezek azt hiszem magukért beszélnek.. Nem mellesleg a képekről is ugyan az a véleményem mint magáról a csajról az, hogy nevetséges!
2011. október 23. 09:54
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Valójában nem szeretem Noaht,de én el tudom nézni a képeit
Pár:
Pár:
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.