Megan Fox eltünteti a monroe-s tetoválását
2011. augusztus 24. 16:00
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
csatlakozom az előttem szólókhoz: akkor mi a csudának kellett megcsináltatnia?
"Leszedetem a tetoválást, mert ő egy negatív, zavart és bipoláris személyiség volt. Nem akarom, hogy ez a negatív energiát vonzzon az életembe."
már nem azért, de a tetoválása készítésekor nem volt negatív személyiség?
"Leszedetem a tetoválást, mert ő egy negatív, zavart és bipoláris személyiség volt. Nem akarom, hogy ez a negatív energiát vonzzon az életembe."
már nem azért, de a tetoválása készítésekor nem volt negatív személyiség?
2011. augusztus 24. 17:17
A tetkós dologgal kapcsoltban már nyilatkoztam. Nekem egy mondat böki a csőröm ebben a cikkben.
WTF?!
Piercinget nem kell eltávolíttatni, azt ha megunod, magadnak kiveszed, begyógyul, és ennyi.
A másik meg, hogy a tetkót és piercinget nagyon nem kéne egy kalap alá venni.
Idézet
Nos, úgy tűnik, Miss Foxnak nem ez az első ilyen lépése, hiszen 20 évesen egyik piercingjét távolította el...
WTF?!
A másik meg, hogy a tetkót és piercinget nagyon nem kéne egy kalap alá venni.
2011. augusztus 24. 17:21
|
|
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline
|
Szerintem tök jól állt neki
Am most mért baj?Ha egyszer meg unja...
2011. augusztus 24. 17:24
Egyébként itt vannak képek a már lézerkezelt tetkójáról.
Mit ne mondjak, sok munkája lesz vele, mivel 1. még ha meg is ismétli ezt a procedúrát, ami most már csak még nagyobb fájdalommal fog járni, akkor sem fog teljesen eltűnni a tetkó 2. ezért majd így is, úgy is magára kell tetováltatnia valamit, hogy eltakarja a lézerezett tetkó nyomait. Vagyis megint fájdalom.
Ebbe akkor is bele kellett volna gondolnia, amikor megcsináltatta.
Mit ne mondjak, sok munkája lesz vele, mivel 1. még ha meg is ismétli ezt a procedúrát, ami most már csak még nagyobb fájdalommal fog járni, akkor sem fog teljesen eltűnni a tetkó 2. ezért majd így is, úgy is magára kell tetováltatnia valamit, hogy eltakarja a lézerezett tetkó nyomait. Vagyis megint fájdalom.
Ebbe akkor is bele kellett volna gondolnia, amikor megcsináltatta.
2011. augusztus 24. 17:45
|
|
annabeth98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 287 Csatolások: 0 Azonosító: 151451 offline
|
Na, most nagyot nőtt a szememben. Végre észhez tért. Egy nőnek nem kell agyontetováltatnia magát. Amellett, hogy ront a megjelenésén, szerintem még csúnya, és ízléstelen is. Szóval: ezaz Megan, csak így tovább!
2011. augusztus 24. 19:12
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
egészségére.
2011. augusztus 24. 22:10
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Eddig legalább az a tetkó szimpi volt benne, ha más nem is.
Negatív személyiség? Mégis akkora ikon volt, mint amekkora te 3 élet alatt sem lennél, édes.
(Különben akkor minek is csináltatta? Szánalom.)
Negatív személyiség? Mégis akkora ikon volt, mint amekkora te 3 élet alatt sem lennél, édes.
(Különben akkor minek is csináltatta? Szánalom.)
1 felhasználónak tetszik:
raspberry
2011. augusztus 25. 13:40
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Ez komplett?
Akkor minek tetolvátatta magára,ha negatív energiát vonz az életébe?O.o óhogy akkor ebbe bele sem gondolt?-.-
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.