Megan Fox eltünteti a monroe-s tetoválását
2011. augusztus 23. 22:26
nem értem,hogy amikor felvarratta a kezére,akkor mit gondolt..ha akkor is ezt a hülyeséget gondolta,akkor minek varratta magára? nem értem...
2011. augusztus 23. 22:27
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
Most csak kifogásokat keres. Biztos megunta a tetkót, vagy csak nem tetszik neki, mert szerintem borzalmasan sikerült, nem is hasonlít marilyn-re. Pont ez a rossz a portré tetoválásban, hogyha nem nagyon jó tetoválóhoz mész, akkor kicsit sem fog hasonlítani az eredetire, viszont örökre ott marad a bőrödön.
Gondolom ezt mindig is így gondolta, csak most végre van pénze arra, hogy leszedesse. Ennyi.
Gondolom ezt mindig is így gondolta, csak most végre van pénze arra, hogy leszedesse. Ennyi.
2011. augusztus 23. 22:33
|
|
LaTasha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.14. Hozzászólás: 17822 Csatolások: 223670 Azonosító: 46320 offline
|
Hát igen,egy tetkót jól meg kell gondolni.. szerintem marilynt a fél világ szereti -a mai napig,de a halála miatti zűrzavar illetve a kételyek a depressziója és az öngyilkosságkísérletei miatt.. soha soha nem varratnám magamra.
2011. augusztus 23. 23:17
|
|
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline
|
ha ezt gondolta róla, minek tetováltatta magára?
2011. augusztus 23. 23:36
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Én komolyan nem értem ezt a nőt! Most jött biztos ez a hirtelen Marilyn utálata, és mostmár egy undorító negatív személyiség. Pedig bizonyára nagy példakép lehetett számára. Biztos csak rákeni a szerencsétlenségeit.
2011. augusztus 24. 00:04
Jó neki, hogy személyesen ismerte Marilyn-t, ha már így tudja, milyen volt... És kicsit sántít az eltávolítási ok, hiszen felteszem akkor is tisztában volt Marilyn ezen ráaggatott jellemzőivel, mikor a tetoválást csináltatta.
2011. augusztus 24. 00:44
|
|
vampiregirl18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.11. Hozzászólás: 181 Csatolások: 0 Azonosító: 158067 offline
|
Sztem jól döntött, h le akarja szedetni. Eléggé furcsán néz ki, és egyáltalán nem olyan , amit én személy szerint elviselnék magamon.
Linkelt szöveg
Linkelt szöveg
2011. augusztus 24. 01:02
Hát nem tudom szerintem egy idő után megváltozik másnak is a véleménye .
2011. augusztus 24. 07:21
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Nekem Megan-tól jött az ötlet, hogy a lapockámon legyet tetoválás. Rajta láttam elöször, és azóta ott tetszik a legjobban. Bár megjegyzem ha eszemre hallgatok nem lesz tetoválásom. Amúgy meg egy piercinget szerintem elég ha kiveszel és begyógyul, nem?
2011. augusztus 24. 08:05
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
hát,megnéztem a linkelt képe a tetoválásról(köszi vampiregirl18,én nem is tudtam,hogy így néz ki
),és szerintem nem rossz döntés,hogy leveszi.én nem hiszem,hogy el tudnék egy ilyet büszkén viselni magamon.bár az ok egy kicsit furcsa,azt el kell ismernem
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: