Spanyol Emma Watsontól spanyol Balogh Edináig
2011. augusztus 23. 22:24
|
|
lokiscsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.07. Hozzászólás: 491 Csatolások: 2 Azonosító: 95317 offline
|
ESDM örök kedvenc... ((: nem szeretem a spanyolokat, ezt aki ismer az tudja is... de az ESDM zenéjét és stílusát nagyon szeretem ((:
gratulálok a cikkhez, nagyon jó lett. (:
gratulálok a cikkhez, nagyon jó lett. (:
2011. augusztus 23. 23:22
ááááh
ez NAGYON JÓÓÓ!!
imádom a spanyolokat! és olyan jó zenéjük van! ezek közül háromról nem hallottam még (Rosana, Melody, Mala Rodríguez), de a La oreja de van Gogh-ot, Malút és Edurne-t se ismertem annyira.
de nagyon tetszettek ezek a zenék
remélem a pasikról is lesz ilyen
imádom a spanyolokat! és olyan jó zenéjük van! ezek közül háromról nem hallottam még (Rosana, Melody, Mala Rodríguez), de a La oreja de van Gogh-ot, Malút és Edurne-t se ismertem annyira.
de nagyon tetszettek ezek a zenék
2011. augusztus 24. 07:12
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Liza89 @ 2011.08.23. 19:57)
Ez a cikk maga a gyönyör számomra, köszönet érte.
Ami külön tetszik, hogy nagyon jó dalokat választottál mindegyik hölgy repertoárjából (bár a LODVG esetében hiányolom, hogy nem Leire által énekelt szám van, de sebaj
), igazi slágereket.
Várom a következőt, amikben a spanyol pasik lesznek. Már előre látom, hogy arra sem lehet majd panasz.
Ami külön tetszik, hogy nagyon jó dalokat választottál mindegyik hölgy repertoárjából (bár a LODVG esetében hiányolom, hogy nem Leire által énekelt szám van, de sebaj
Várom a következőt, amikben a spanyol pasik lesznek. Már előre látom, hogy arra sem lehet majd panasz.
Igen. Köszönöm.
A LODVG esetében pedig azért lett pont ez a dal, mert a másik, amit kinéztem ide, beágyazhatatlan volt, legalábbis nem volt hozzá kód. És mindenképpen olyat szerettem volna, ami ide berakva is megnézhető. Meg a saját kedvenc dalaimból szemezgettem...
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. augusztus 24. 08:12
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
jó cikk lett:D
2011. augusztus 24. 09:40
Nem lehetett semmi megírni ezt a cikket, elismerésem a szerzőjének.
2011. augusztus 24. 10:11
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Belindát nem írták oda!
Ő is spanyol,és fantasztikus énekesnő!
2011. augusztus 24. 10:51
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Cute girl 998 @ 2011.08.24. 10:11)
Belindát nem írták oda!
Nem, mert ő viszonylag ismert nálunk a többiekhez képest... Ráadásul inkább Mexikóban ténykedik. Ez a cikk pedig "Spanyolországról" próbált volna szólni inkább...
2011. augusztus 24. 16:00
|
|
flora csicsaiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.30. Hozzászólás: 354 Csatolások: 2 Azonosító: 156981 offline
|
igen jo cikk és hosszu is
2011. augusztus 24. 16:18
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Tetszetős, jó dolog, hogy az ilyen kevésbé ismert előadóknak is szentelnek cikket, köszi!
Személy szerint kissé hiányolom a spanyol pop/jazz triót, a Marlangót, de egye fene, hisz egy csomó figyelemreméltó zenész illetve banda lett itt összeszedve.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2011. augusztus 24. 16:40
|
|
elistar.smilevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 119 Csatolások: 3 Azonosító: 154610 offline
|
ez egy nagyon jó cikk
ügyes
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.