Rendező:Nick Willing
Szereplők:Charlie Rowe, Rhys Ifans, Anna Friel, Bob Hoskins, Raoul Trujillo
Műfaj: fantasy
Ez a film bemutatja, hogy milyen volt Pán Péter és Hook kapitány mielőtt Sohaországba kerültek volna.
Sztori:
Az árva Pán Péter és barátai ravasz zsebtolvajok. Mentoruk nem más mint Jimmy Hook. Mr. Hook állítólag egy kincset szeretne megszerezni, ami állítólag varázserejű. Péter és társai átrepülnek egy másik világba Neverland-be (Sohaország). Neverland egy olyan hely, ahol az ember soha nem nő fel, rengeteg különböző csoport él ott, barátok és ellenségek. Az egyik csoport egy 18. századi kalózbanda. A hajó vezetője Elizabeth Bonny, aki megőrült.
Vigyázat itt jön Pán Péter!
2011. augusztus 24. 21:20
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Nekem, amióta a moziban láttam, a 2003as Pán Péter a kedvencem. Az nagyon jóra sikeredett, remek színészekkel, csodaszép zenei aláfestéssel, és gyönyörű helyekkel. Viszont, nem hiszem, hogy újat tudnának nyújtani, vagy legalábbis lekörözni a 8 évvel ezelőtti verziót.
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
2011. szeptember 08. 16:18
|
|
I love Londonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 160246 offline
|
Én 100/1-hez hogy megnézem, Már csak Charlie miatt is. És a film is érdekel eddig még csak a Walt Diesney-s pán pétert láttam csak de az nagyon bejött és alig várom már hogy láthassam
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.