Katalin hercegnő az anorexiások példaképe
2011. augusztus 23. 14:46
|
|
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2000 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline
|
Tény, hogy az esküvő előtt már egyszer elvitték a kórházba, mert összeesett. Legalábbis ezt hallottam. És tényleg nagyon vékony. Azt, hogy anorexiás, nem állítom. Nekem - mint már mondtam - nagy példaképem, így is-úgy is. De szerintem régebben sem volt "pufók".
2011. augusztus 23. 14:53
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
Az igaz hogy elég vékony, de írtó messze áll az anorexiához ! Nézzenek csak meg egy igazi csont sovány nőt.. és hasonlítsák össze Kate egyik képével, azonnal látható a különbség
2011. augusztus 23. 14:56
|
|
SellyLove 26új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 158794 offline
|
úristen!!ennyire fejfújni azt h most fogyott egy kicsit!!!pff -.-" Az anorexiától még jó messze áll!!!
2011. augusztus 23. 14:58
|
|
brownie98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 155884 offline
|
Tényleg sovány, de nem anorexiás. Bár olvastam, hogy a soványsága és a kimerültsége miatt nem tud terhes lenni, szóval szurkolok neki, hogy sikerüljön kicsit híznia
2011. augusztus 23. 15:02
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Egyáltalán nem anorexiás, csak vékony. Ezt pedig rengeteg dologra rá lehet fogni(pl. gyors anyagcsere), nem értem hogy miért kell folyton az anorexiával dobálózni. Hisz senki sem tudja, Kate milyennek látja magát.
2011. augusztus 23. 15:45
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
Nem anorexiás azért mert vékony lett.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: