Fluor kiakadt Dér Heniékre
2011. augusztus 23. 14:10
Ha jól láttam, a klip végén saját magukat parodizálják a maszkban, tehát elismerték végül is, hogy ők is "celebek"... Általában szeretni szoktam a Sugarloaf-ot, de ezzel a produktummal nem nyerték el a tetszésemet...
2011. augusztus 23. 14:13
Hát nem tudom azért lehet hogy heni volt a celeb vagyokba de azért neki van hangja és tehetség de fluornak hol van sehol .
2011. augusztus 23. 14:14
Idézet (dori08 @ 2011.08.23. 14:00)
num1Kolosszus Jah, a verhetetlen pösze énekesnő!!^ Azigen!! Tudod, én nem fogom divatból utálni Fluort illetve szeretni se, mert most mindkettő nagyon menő, inkább majd eldöntöm én magam, h szimpi-e vagy sem. Pár nyilatkozata alapján nem. De Heni sem. Mellesleg vannak nála tehetségesebb énekesnők is. Ajánlom a nap sztárját, Alicia Keyst!
Nem divatból utálom Fluort
Én pedig ajánlom neked a tegnapi (?) nap sztárját, Marilyn Mansont.
2011. augusztus 23. 14:15
hát ezt megkapta :/ de azért Flour-nak valamilyen szinten igaza van...
2011. augusztus 23. 14:20
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
num1Kolosszus Hehehe, ezt a Marylin Mansont nem gondoltad komolyan ugye?
) A hörgés aztán sokkal jobb, mint Fluor, tényleg!
Amúgy meg, én sem mondtam, h SZERINTED jó énekesnő heni, de azt írtad, h tehetséges...én erre írtam, h vannak tehetségesebbek is. és azt sem hiszem, h Alicia el lenne nyomva Fluor miatt, ez hülyeség, csak az Alicia félék nem pörögnek annyit a médiában, mert Nem is akarnak! Ennyi. Engem nem érdekel, ha valakinek Fluor tetszik, az se ha valakinek Heni, bár Marilyn Manson azért már télleg gáz...Brrrr!!
2011. augusztus 23. 14:22
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Mindenkinek fáj az igazság, még flournak is
Én örülök annak, hogy végre valaki ki meri ezeket mondani, és a Sugarloaf talán a legjobb magyar zenekar, ők évek óta hallgatható dalokat csinálnak, nem úgy mint a drága espé, vagy flour.
2011. augusztus 23. 14:22
|
|
Ev Brycrazymofo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 1435 Csatolások: 18 Azonosító: 133565 offline
|
Ez csak egy dal.Én eddig nem utáltam Fluor-t.Most sem utálom,de,miért mondja a Celeb vagyok,ments ki innen című műsorra,hogy rossz!?Ha nem is így fogalmazott,valahogy mégis ez jött le belőle.Nem veszi a poént a dalból?És ő mit mondott régen Kiszel Tündéről?Az nem poén volt.Bár ott Tünde elég beképzelt volt,amikor a perrel fenyegetőzött.Nem azért,de a Celeb vagyok,ments ki innen! műsort nem vállalja el,de a Facebook-on kukás képeket rak ki. xD
2011. augusztus 23. 14:23
|
|
miss_areocatnip™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1351 Csatolások: 9795 Azonosító: 123720 offline
|
Kedves Fluor. Heni legalább tehetséges és tud énekelni, majd ha te megközelíted az ő szintjét dumálhatsz, de addig csak szépen ülj le a sarokba és gondolkozz csak el azon, hogy neked való-e a zeneipar. Megsúgom azért, hátha túl nagy fejtörést okoz a válasz kitalálása: nagyon nem!
(Heni egyébként gyönyörű a klipben
)
(Heni egyébként gyönyörű a klipben
1 felhasználónak tetszik:
hana001
2011. augusztus 23. 14:24
|
|
vasappenin.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.14. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 155453 offline
|
Most tényleg nem értem, Fluor azt mondja, hogy ő legalább nem tehetségkutató miatt lett híres..hm érdekes nem azért mondom, de egy tehetségkutatón ilyen Fluor Tomika meg a többi még a válogtásra se jutna el, mivel kell hozzá TEHETSÉG, ami a nevében is benne van.
2011. augusztus 23. 14:26
hm...vegyes érzéseim vannak e klipp iránt, de a végén, az a fluoros meg sp-s rész nagyon durva volt, nem kellett volna...a gusztustalanság határán van...
2011. augusztus 23. 14:28
Nagyon jó hangja van Heninek mint mindig! Mást ehez nem tudok hozászólni!
2011. augusztus 23. 14:29
nem tudom,most miért van így "kiakadva",hisz amikor szidta Kiszel Tündikét,akkor nem magyarázkodott ennyit...
2011. augusztus 23. 14:30
Idézet (dori08 @ 2011.08.23. 14:20)
num1Kolosszus Hehehe, ezt a Marylin Mansont nem gondoltad komolyan ugye?
) A hörgés aztán sokkal jobb, mint Fluor, tényleg!
Amúgy meg, én sem mondtam, h SZERINTED jó énekesnő heni, de azt írtad, h tehetséges...én erre írtam, h vannak tehetségesebbek is. és azt sem hiszem, h Alicia el lenne nyomva Fluor miatt, ez hülyeség, csak az Alicia félék nem pörögnek annyit a médiában, mert Nem is akarnak! Ennyi. Engem nem érdekel, ha valakinek Fluor tetszik, az se ha valakinek Heni, bár Marilyn Manson azért már télleg gáz...Brr!!
Igen, és akkor mi van, ha szerintem meg Alicia Keys gáz? Neked jogod van engem kioktatni, de én meg sem szólalhatok veled szemben?
Manson nagyon félre van értékelve. És ő nem hörög, kérlek szépen. Nézz utána annak, amit mondasz, mielőtt ilyen ostobaságokat jelentesz ki
És az igazi tehetségek nagyon is el vannak nyomva a Fluor félék miatt. Fluor 44., míg Alicia csak a 189-dik. Emberek, vegyétek már észre azt, ami az arcotokba bámul.
Azt mondod, Alicia nem akar felhajtást maga körül. Jó, akkor nézd meg Madonnát, nézd meg Kylie Minogue-t, nézd meg Mariah Carey-t. Ők is mind mind 200 alatt vannak, pontosan az ilyen Fluor és Espé félék miatt. És ők nem azért, mert "nem akarnak rivaldafénybe kerülni".
2011. augusztus 23. 14:33
|
|
karolina14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 144819 offline
|
Ez durva sztem és még ha nem is parodizálnának ez a zene és klip nem a legjobb előadásuk remélem a következő zene/klip jobb lesz !!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.