Fluor kiakadt Dér Heniékre
2011. augusztus 23. 22:26
|
|
ashleydarkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 182 Csatolások: 1 Azonosító: 154731 offline
|
szerintem nincs hangja Dér Heninek
2011. augusztus 23. 22:27
Idézet (Appalache @ 2011.08.23. 22:16)
Egyszerűen az van, hogy alapból elítéltek valakit, akinek nem az a stílusa ami nektek (megjegyzem, Fluornak hatalmas rapmúltja van), és csak ebből a perspektívából vagytok képesek felfogni mindent.
Hatalmas rap múltja van? Tényleg? Én csak annyit láttam egy éve, hogy két igen csak ferde hajlamú hímnemű rázza magát a Partyarc című dalban. Az egyik SP, a másik meg nevesincs emberke, akire ráférne egy alapos fogszabályzás. Fluor neve kb. akkora volt SP gyerek előtt, mint az utcán lévő kutyagumi.
2011. augusztus 23. 22:29
|
|
ashleydarkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 182 Csatolások: 1 Azonosító: 154731 offline
|
ja azt elfelejtettem ,hogy a klipp meg gáz
2011. augusztus 23. 22:30
Idézet (Holly Keller @ 2011.08.23. 22:27)
Hatalmas rap múltja van? Tényleg? Én csak annyit láttam egy éve, hogy két igen csak ferde hajlamú hímnemű rázza magát a Partyarc című dalban. Az egyik SP, a másik meg nevesincs emberke, akire ráférne egy alapos fogszabályzás. Fluor neve kb. akkora volt SP gyerek előtt, mint az utcán lévő kutyagumi.
Ne nevettess, ezt te sem gondolhattad komolyan. 
Távol álljon tőlem, hogy ezt védjem, de azért úgy ne nyilváníts már véleményt, hogy semmit sem tudsz Fluor múltjáról! Eddig igazából Fluor Filigran volt, tűrhető minőségű rapszámokkal. El kell ismernem, akkoriban még az volt róla a véleményem, hogy tehetséges benne, jól nyomja. Te is csak azóta ismered, amióta eladta magát a médiának, és elszállt magától.
1 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals
2011. augusztus 23. 22:32
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Holly Keller, ajánlom figyelmedbe Wikipédián Karácson Tamást.
thunderbird
2011. augusztus 23. 22:35
Idézet (Appalache @ 2011.08.23. 22:32)
Holly Keller, ajánlom figyelmedbe Wikipédián Karácson Tamást.
Már bocsi, de tényleg olyan szánalmas, ha valaki tök ismeretlenül alkot valakiről véleményt. Valahogy beleverődött mindenki fejébe az, hogy ez a Fluor milyen tehetségtelen szánalom, és nem is gondolnak rá, hogy nem egyik pillanatról a másikra lett ilyen felkapott. Nem is érdekli őket, mi volt ezelőtt. Akár hiszitek, akár nem, SP első albumát még én is imádtam. Igényes volt. De most...
És mindezt úgy mondom, hogy nem bírom egyiket sem, Fluort pedig kifejezetten utálom. De elismerem, hogy nagy múltja van a rap műfajában.
2011. augusztus 23. 22:40
Idézet (thunderbird @ 2011.08.23. 22:30)
Távol álljon tőlem, hogy ezt védjem, de azért úgy ne nyilváníts már véleményt, hogy semmit sem tudsz Fluor múltjáról! Eddig igazából Fluor Filigran volt, tűrhető minőségű rapszámokkal. El kell ismernem, akkoriban még az volt róla a véleményem, hogy tehetséges benne, jól nyomja. Te is csak azóta ismered, amióta eladta magát a médiának, és elszállt magától.
Igaz, valóban a Partyarc óta ismerem, de úgy gondolom, hogy nem lehetett akkora ász akkor sem, mert számomra tényleg neve nincs kategóriába volt sorolható SP mellé. De én konkrétan a hírnevére értettem azt, amit írtam kissé cinikus stílusban. Senki sem ismerte őt a Partyarc előtt, legalábbis 10 emberből 9 nem, de alapjáraton egy oktáv kiéneklése is problémát okoz neki, ahogyan láttam pár fellépését. Szerintem még egy kis parázs sincs benne a tehetséget illetően, de hát ízlések és pofonok. Számomra egyedül az kritikán aluli, hogy egy aluliskolázott emberről beszélünk. Érdekesen osztja az észt, pedig azt sem tudja, hogy mi az a kotta.
Kelsey
2011. augusztus 23. 22:44
Idézet (Holly Keller @ 2011.08.23. 22:40)
Igaz, valóban a Partyarc óta ismerem, de úgy gondolom, hogy nem lehetett akkora ász akkor sem, mert számomra tényleg neve nincs kategóriába volt sorolható SP mellé. De én konkrétan a hírnevére értettem azt, amit írtam kissé cinikus stílusban. Senki sem ismerte őt a Partyarc előtt, legalábbis 10 emberből 9 nem, de alapjáraton egy oktáv kiéneklése is problémát okoz neki, ahogyan láttam pár fellépését. Szerintem még egy kis parázs sincs benne a tehetséget illetően, de hát ízlések és pofonok. Számomra egyedül az kritikán aluli, hogy egy aluliskolázott emberről beszélünk. Érdekesen osztja az észt, pedig azt sem tudja, hogy mi az a kotta.
Mindenesetre elképzelhető, hogy régen úgy nyomta, mint Eminem (bár akkor ismert lett volna évekkel ezelőtt is), de amit most látok belőle, szerintem az szánalmas. Csak olvasgattam itt a kommenteket és nem bírtam ki, hogy ne írjak valami pár soros véleményt.
Naná, hogy problémát okoz, mert nem énekes, hanem rapper.
És az "ízlések és pofonok" kifejezés rám nem vonatkozik, mert annak ellenére, hogy megvédtem a hülyeségeddel szemben, nem kedvelem őt.
2011. augusztus 23. 22:48
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Idézet (Holly Keller @ 2011.08.23. 22:40)
Mindenesetre elképzelhető, hogy régen úgy nyomta, mint Eminem (bár akkor ismert lett volna évekkel ezelőtt is), de amit most látok belőle, szerintem az szánalmas. Csak olvasgattam itt a kommenteket és nem bírtam ki, hogy ne írjak valami pár soros véleményt.
Hát nem tudom, milyen zenét hallgatsz, de ha rapkörökben mozogsz, szerintem találkozhattál vele, de pl aki Vivát néz, az tényleg csak a Mizu-Fluort ismeri.
thunderbird
2011. augusztus 23. 22:49
Idézet (thunderbird @ 2011.08.23. 22:44)
Naná, hogy problémát okoz, mert nem énekes, hanem rapper.
És az "ízlések és pofonok" kifejezés rám nem vonatkozik, mert annak ellenére, hogy megvédtem a hülyeségeddel szemben, nem kedvelem őt.
Ettől függetlenül a véleményem nem változott, de nekem mindegy.XD Rapper vagy sem, igénytelen és aluliskolázott. Ha akkora tehetség lenne nem csak Magyarországot hódította volna meg, hanem külföldet is. A cikkben idézet szavak az ő szájából igen csak hiteltelenül hangzik, és ez adott okot a kissé csípős megjegyzésre. Sokak már itt a fórumon nagyobb zenei múlttal rendelkeznek, mint Fluor gyerek. De, mint említettem kinek a pap, kinek a papné. Emberek vagyunk, különbözünk, ettől szép annyira a világ.
Kelsey
2011. augusztus 23. 23:04
|
Appalache |
|
Idézet (Holly Keller @ 2011.08.23. 22:49)
Ettől függetlenül a véleményem nem változott, de nekem mindegy.XD Rapper vagy sem, igénytelen és aluliskolázott. Ha akkora tehetség lenne nem csak Magyarországot hódította volna meg, hanem külföldet is. A cikkben idézet szavak az ő szájából igen csak hiteltelenül hangzik, és ez adott okot a kissé csípős megjegyzésre. Sokak már itt a fórumon nagyobb zenei múlttal rendelkeznek, mint Fluor gyerek. De, mint említettem kinek a pap, kinek a papné. Emberek vagyunk, különbözünk, ettől szép annyira a világ.
Ááá, nem állom meg, hogy visszaírjak!
Most tényleg, azért a legtöbb magyar énekes nem fut be külföldön, akármilyen jó is a hangja. Legalábbis a mai időkben. Szerintem elég, ha itthon jó valaki, nem kell ahhoz külföldi megerősítést is kapni. És könyörögve kérlek, hallgass meg pár régebbi rapszámot tőle, csak hallgass bele! Hátha megváltozik a véleményed, mert ha csak egyféle szempontból szemlélődsz, az sose jó.
Egyébként nem Fluor védnöke vagyok, csak tényleg vettem a fáradságot, hogy utánanézzek a dolgoknak.
thunderbird
2011. augusztus 23. 23:08
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
egy az: fluornak tényleg volt "zenés multja", viszont az, hogy ilyen hirtelen ekkora ismertségre tett szert, felvitte a maradék eszét a csillagos egekbe, talán fentebb is, és emiatt nagyon utálom
amugy fluornak sem kellene ennyire osztania az észt, mivel ő sem jobb egy fokkal sem..
és amugy a klip FOB koppintás..-.-"
amugy fluornak sem kellene ennyire osztania az észt, mivel ő sem jobb egy fokkal sem..
thunderbird
2011. augusztus 23. 23:10
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (Appalache @ 2011.08.23. 23:04)
Ááá, nem állom meg, hogy visszaírjak!
Pedig én is utálom azokat, akik téríteni akarnak, csak annyira kikívánkozik belőlem a válasz!
Most tényleg, azért a legtöbb magyar énekes nem fut be külföldön, akármilyen jó is a hangja. Legalábbis a mai időkben. Szerintem elég, ha itthon jó valaki, nem kell ahhoz külföldi megerősítést is kapni. És könyörögve kérlek, hallgass meg pár régebbi rapszámot tőle, csak hallgass bele! Hátha megváltozik a véleményed, mert ha csak egyféle szempontból szemlélődsz, az sose jó.
Egyébként nem Fluor védnöke vagyok, csak tényleg vettem a fáradságot, hogy utánanézzek a dolgoknak.
Fluor régen valóban jó volt, de megváltozott a siker és a média kedvéért. A 4 évvel ezelőtti Fluor tényleg jó dalokat csinált, de elcelebesedett. Igen, c-e-l-e-b. Régen eszébe se jutott volna olyan dalokat csinálni, mint a Mizu. SP haverját felkapta a VIVA (vagy fordítva), és onnantól számára sem volt megállás, bejuttatta őt a VIVA-sok közé.
thunderbird
2011. augusztus 23. 23:11
Idézet (adommyfandenagyon @ 2011.08.23. 23:08)
egy az: fluornak tényleg volt "zenés multja", viszont az, hogy ilyen hirtelen ekkora ismertségre tett szert, felvitte a maradék eszét a csillagos egekbe, talán fentebb is, és emiatt nagyon utálom
Ezzel a véleménnyel is egyetértek, semmiben sem tér el az enyémtől.
Nekem is feltűnt, hogy teljesen olyan, mint a The Take Over, The Breaks Over klipje. De ettől nem hiszem, hogy koppintás, csak mert ilyenek a fények...
2011. augusztus 24. 00:24
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Azt kell mondjam, hogy ez a Twitteres szöveg, ami Fluor kis blogjában lett megírva, egész kultúrált kis iromány lett! Persze, ez még egyáltalán nem jelenti azt, hogy ő írta, mert én soha nem nézném ki belőle,és teljesen biztos vagyok benne, hogy valaki más fogalmazta meg, és írta le! Egyébként az lehet, hogy Fluor nem vállalt ilyen műsorokat, de ez nagy valószínűséggel annak köszönhető, hogy nem a TV2 és az RTL klub csatorna szerződteti. Tehát az lehet, hogy nem alázta meg magát ezekben a vetélkedőkben, kimaradt belőlük, de pl. egy videóban, amelyben Kiszel Tüncikéről alkotott véleményének ad hangot, felér 3 valóságshowval. Végül pedig, az énekhangja a fülsértő kategóriába sorolható, tehát az éneklésben soha de soha nem fog felérni Dér Heniékhez, akik kellemesebb zenét játszanak.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.