Fluor kiakadt Dér Heniékre
2011. augusztus 23. 20:10
ezt tényleg nem értem h pl az x-faktorosokat miért állították be celebeknek-.-
2011. augusztus 23. 20:12
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Sorry én néztem el, megvan az írásom.
2011. augusztus 23. 20:28
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Fluor... nem szeretnék csúnyán beszélni, és elnézést kérek mindenkitől: De a rohadt életbe is... kussolj már!!
1 felhasználónak tetszik:
dana
2011. augusztus 23. 20:38
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Amugy szerintem nagyon jó zene lett (y)
2011. augusztus 23. 20:53
|
|
K_I_N_G_A_3visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.07. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 154862 offline
|
ezt úgy írta mindha vmi nagy sztár lenne
2011. augusztus 23. 20:59
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Na jó. Talán most ez lesz az egyik olyan hozzászólás ami nem isteníti Fluor-t. Eddig még úgy ahogy bírtam ezt a kis senkit de ezzel a megnyilvánulásával most már az egyik legszánalmasabb embernek tartom. Attól mert a Sugarloaf-nak nem nézték meg 10.000.000.-an az egyik klipjét nem kéne lekicsinyíteni. Dér Heni és a bandája 100-szor többet tett le az asztalra, mint ez a kis ..
2011. augusztus 23. 21:05
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Nekem eleve nem tetszik ez a szám.
És ha engem parodizáltak volna ki, akkor nem lennék túl boldog, ismerem magam, komolyan veszek mindent
Úgy látszik Fluor sem poénként fogta fel és ezért nem hibáztatom őt.
És ha engem parodizáltak volna ki, akkor nem lennék túl boldog, ismerem magam, komolyan veszek mindent
Úgy látszik Fluor sem poénként fogta fel és ezért nem hibáztatom őt.
2011. augusztus 23. 21:07
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Ez a fluor csak szégyelli már magát, azt nem tud normális érveket mondani ezért mentegetőzik
amúgy nagyon jó lett a klip, tényleg ilyenek, mindenki felismerhető: én a szíj melindán szakadtam még akkorát xD és heni is csinos benne
2011. augusztus 23. 21:13
|
|
Fogyiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 157058 offline
|
Aha.
Fluor helyében én sem tartanám magamat celebnek. Sz*rt nem!
Nem a tehetségével vált híressé, az is biztos. ._. Sikerült elkapjon egy olyan imidzset, ami most menő. 2 év múlva a fluor újra csak a periódusos rendszerből lesz ismert. Nem hiszem, hogy joga lenne bármibe is belepofázni, és főleg azt ne mondja, hogy ő nem celeb.
"nem tehetségkutató miatt robbantam be" Már bocs, de nem csodálom. Már az előválogatón elbuktál volna kicsiszivem. Aki hallotta a Mizu-t élőben, tudja miről beszélek.
Nem a tehetségével vált híressé, az is biztos. ._. Sikerült elkapjon egy olyan imidzset, ami most menő. 2 év múlva a fluor újra csak a periódusos rendszerből lesz ismert. Nem hiszem, hogy joga lenne bármibe is belepofázni, és főleg azt ne mondja, hogy ő nem celeb.
"nem tehetségkutató miatt robbantam be" Már bocs, de nem csodálom. Már az előválogatón elbuktál volna kicsiszivem. Aki hallotta a Mizu-t élőben, tudja miről beszélek.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. augusztus 23. 21:27
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
favourite song lett
2011. augusztus 23. 21:30
|
|
dana"Evolution?" |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1776 Csatolások: 3 Azonosító: 147029 offline
|
Mizu Fluór: "savanyú a szőlő"? Nem vagyok Heni fan,de szerintem nem véletlenül foglalkoztatottabb Heni, mint Te!!! Lehet, hogy többen kíváncsiak rá, mint mondjuk rád..., szerintem. Nem kell irigykedni, "dolgozz" még kicsit az amúgy is halvány népszerűségeden!
2011. augusztus 23. 21:41
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
annyira szerencsétlen ez a gyerek... nehogy már nekem a 21. századi dumaval jöjjön hogy ezért elfogadható a gépzene...mentem falnak megyek.
tiszta fos amit csinál,és a sikerei is csak azért nagyok mert az igénytelen mai ifjúságnak ez kell.a lekoppintott dal a legojával meg a trágya 'lájk'-jával. megszentségtelenit minden létező dolgot, kezdve a nyelvünkkel.
tiszta fos amit csinál,és a sikerei is csak azért nagyok mert az igénytelen mai ifjúságnak ez kell.a lekoppintott dal a legojával meg a trágya 'lájk'-jával. megszentségtelenit minden létező dolgot, kezdve a nyelvünkkel.
2011. augusztus 23. 22:16
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Annyira utálom, mikor olyanok ugatnak, akiknek szűk a látókörük! És ezt most a Fluort leszólogató kommentelőkre értem! Mielőtt valamit leírtok, nézzetek már utána a dolgoknak! És most nem csak a Fluorral kapcsolatosan mondom. Más híreknél is ezeket az agyatlan kommenteket látom, és idegesít, mert oké, hogy saját véleményed és azt tiszteletben is tartom, de most már kicsit kiakadtam. Egyszerűen az van, hogy alapból elítéltek valakit, akinek nem az a stílusa ami nektek (megjegyzem, Fluornak hatalmas rapmúltja van), és csak ebből a perspektívából vagytok képesek felfogni mindent. Tudom, hogy jó érzés utálkozni, meg most nem akarok senkit se megváltoztatni, csak már idegesít, hogy itt mindenki ilyen kib*szott bölcs.
2011. augusztus 23. 22:24
Ez a Fluor gyerek a legutálatosabb lény az egész világon, de most sajnos egyet kell értenem vele. Ne az ugasson, aki ilyen trágya műsorokban szerepelt a sok pénzért.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.