Gwen Stefani manikűröshöz vitte 3 éves fiát
2011. augusztus 24. 14:42
Szerintem egy három éves kisfiúnak nem a manikűrösnél van a helye. Szeretem Gwen-t de azért ez túlzás. Egy kisfiúnak nem tudom hogy miért kell kifestetni a körmeit, az nem lány.
Nem így kellene különcöt csinálnia gyerekéből. Nekem ez már sok.
Nem így kellene különcöt csinálnia gyerekéből. Nekem ez már sok.
2011. augusztus 24. 19:49
|
|
flora csicsaiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.30. Hozzászólás: 354 Csatolások: 2 Azonosító: 156981 offline
|
minek vitte manikuroshoz ez total idiota
2011. augusztus 24. 22:24
Idézet (Summer98)
num1Kolosszus :
honnan vesszük? elolvastad te a cikket? ha nem tetted, kérlek tedd meg, és aztán írj véleményt! szerintem majdnem mindenki ismeri azt a nőt. már túlzásba viszi a nagyzolását.
honnan vesszük? elolvastad te a cikket? ha nem tetted, kérlek tedd meg, és aztán írj véleményt! szerintem majdnem mindenki ismeri azt a nőt. már túlzásba viszi a nagyzolását.
Pardon, nem olvastam azt a bekezdést, elsiklott felette a tekintetem. De éppen a leglényegtelenebb dolgot ragadtad ki a mondanivalómból...
2011. augusztus 25. 00:19
Fúj, ez egyszerűen undorító. Remélem, a továbbiakban nem szándékszik körmöshöz hurcolászni a 3 éves fiát, még nagy korában bemelegszik.
2011. augusztus 25. 14:17
Kisfiának!!!!!!!!!!!!!!????????????? Jesszusom!!
2011. augusztus 30. 20:02
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Még,ha kis lánya lenne akkor megérteném mert anya is elvitt engem kisebb koromban,na de ő fiú.Megértem,hogy ügyel a fia stílusosságára,de ez egy kicsit túlzás.Abba bele sem gondol,hogy ha találkozik a fia egy másik kisfiúval az mit fog ehhez szólni.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: