Hilary Duffot kidobták készülő filmjéből
2011. augusztus 22. 21:27
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Nos, a film címe nem éppen kecsegtető számomra, még úgy sem, hogy Hilary nem játszik benne. Szerintem foglalkozzon csak a leendő kisbabájával, és a családjával, mert elég gyatra színésznő. A filmjeiben szánalmas alakítást nyújt.
2011. augusztus 22. 21:35
|
|
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline
|
Nem szeretem Hilaryt és a film se érdekel, de azért ez nem volt valami szép. Csak azért dobták mert terhes, nem igaz hogy nem tudták volna megoldani!
2011. augusztus 22. 21:45
Én ezt meg is értem meg nem is. Ha szorítja őket a határ idő akkor jogos, de azért kidobni mert terhes. Nem akar majd többet szülni nehogy majd megint kidobják.
2011. augusztus 22. 22:00
|
|
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline
|
bunkóság
úgy csinálnak mintha ez valami betegség lenne
2011. augusztus 22. 22:55
hát igen ez nemjó :\\ de azért az kicsit durva szó, hogy kidobták, meg dobták. xd
2011. augusztus 22. 22:59
Sajnálom mert szívesen megnéztem volna de Hilary tehetséges és a baba születése után is biztos vagyok benne,hogy fog kapni nagyon jó szerepeket és nem fog eltűnni a süllyesztőben.
Viszont egy új Hilary Duff albumot nagyon szeretnék
.
2011. augusztus 22. 23:02
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Megértem a készítőket,hogy nincs több idő,de ugyan akkor bunkóságnak is tartom!Hisz Hilary nagyon jó színésznő,és milyen lelkes volt!
De tényleg,terhesen a filmben sem lenne valami jó,meg hát gondolom aggódnak is érte.
De tényleg,terhesen a filmben sem lenne valami jó,meg hát gondolom aggódnak is érte.
2011. augusztus 22. 23:17
hálisten,újra se kéne forgatni a Bonnie és Clyde-ot,az eredeti úgy jó ahogy van
2011. augusztus 22. 23:18
de ez pofátlan volt a készítőktől,nem lesz semmi speciális effekt a filmben,meg semmi átlagon felüli a történetből kiindulva,és még hónapokig nem látszódik a terhesség,ha összekapnák magukat gyorsan leforgathatnák
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: