Műköröm vagy természetes köröm?
2017. január 07. 18:15
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Mindkettő.
Volt műkörmöm, ami totál rendbe tette az eredeti körmömet, sokkal erősebbek lettek tőle, ráadásul még gyorsabban is nőttek. Úgyhogy nekem nagyon jót tett, pozitív élményem van csak róla.
Csak az az egy hátulütője, hogy nagyon drága, és van, hogy max 2 hetet bír. :/
Volt műkörmöm, ami totál rendbe tette az eredeti körmömet, sokkal erősebbek lettek tőle, ráadásul még gyorsabban is nőttek. Úgyhogy nekem nagyon jót tett, pozitív élményem van csak róla.
Csak az az egy hátulütője, hogy nagyon drága, és van, hogy max 2 hetet bír. :/
2017. február 06. 15:35
Szerintem szép az olyan műköröm ami mondjuk ilyen nagyon világos rózsaszín vagy fehér
Nekem nem tetszik a kék köröm , zöld köröm meg semmi ilyen feltűnő darab
De én inkább a természetesnél maradok mert , hogy ha műkörmöd van akkor nem tud szellőzni
Ezt egy tanáromtól hallottam
De mindenki döntse el , hogy mű körmöt hord vagy marad a természetesnék
Nekem nem tetszik a kék köröm , zöld köröm meg semmi ilyen feltűnő darab
Ezt egy tanáromtól hallottam
De mindenki döntse el , hogy mű körmöt hord vagy marad a természetesnék
2017. június 08. 19:04
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
régen mániákus körömrágó voltam. azóta úgy megerősödött a körmöm, hogy 10-ből 9 olló tuti belecsorbul xD minek ide műköröm, az én természetes karmaim 100x tovább bírják. ha kedvem tartja, 2 nap után újracsinálom az egész manikűröm időpont nélkül is valamint a felesleges pénzkidobástól is megóvom magam.
2017. október 15. 21:14
|
|
tixyyyyyy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.13. Hozzászólás: 276 Csatolások: 45 Azonosító: 267289 offline
|
általában mukormom van de szeretem a saját kormomet is festegetni szoval mindketo igazábol
2018. április 01. 14:20
|
|
Rêveurloml ౨ৎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.06. Hozzászólás: 37774 Csatolások: 22367 Azonosító: 252965 offline
|
Ugyan járok körmöshöz, de még soha nem kértem műkörmöt, mivel elég erősek az eredeti körmeim is, így sem szerintem, sem pedig a körmösöm szerint nincs rá szükségem. Mondjuk így is mindenki azt hiszi, hogy mű xd
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: