A köztudottan táncolni is jól tudó gyönyörű énekesnő tánciskolát szeretne nyitni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Beyoncé tánciskolát nyitna
2011. augusztus 22. 10:58
|
|
Lia7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.26. Hozzászólás: 419 Csatolások: 43 Azonosító: 75039 offline
|
Nagyon jó ötletnek tartom.. bár nem nem tudom, h mennyibe kerülne.. biztos nem lesz olcsó.. de Beyoncé nagyon jól táncol:)
"Lányos lány vagyok. Azok a nők, akiknek nincsenek barátnőik, megijesztenek. Imádom a barátaimat, imádok leülni velük és meghallgatni a történeteiket.”
szerintem ezzel a legtöbb lány így van:)
"Lányos lány vagyok. Azok a nők, akiknek nincsenek barátnőik, megijesztenek. Imádom a barátaimat, imádok leülni velük és meghallgatni a történeteiket.”
szerintem ezzel a legtöbb lány így van:)
2011. augusztus 22. 11:01
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
én is szívesen járnék oda!
2011. augusztus 22. 11:10
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
szerintem egész jó ötlet,főleg úgy,hogy ő azért valamennyire tud is táncolni,ha nem is ő a legprofibb ember a világon.
a szavaiból nekem az jött le,hogy igen szereti a férjét,remélem hamarosan elgondolkodik a gyerekvállaláson is
a szavaiból nekem az jött le,hogy igen szereti a férjét,remélem hamarosan elgondolkodik a gyerekvállaláson is
2011. augusztus 22. 11:11
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Nem rossz ötlet, de az ára szerintem igen borsos lesz :\
2011. augusztus 22. 11:17
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Én tuti beiratkoznék!
I love Bey!
2011. augusztus 22. 11:25
|
|
Bubii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 137888 offline
|
Én nem annyira bírom Beyoncét.. Azt ne mondják már, hogy ő tanítaná a táncot? Az oké, hogy jól táncol, de a koreográfiát biztos nem lenne ideje kitalálni meg be is tanítani, ha turnézik meg minden.. Ezt szerintem nem gondolta át.
1 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals
2011. augusztus 22. 11:34
Nem hinném, h lenne rá ideje. Ez egy hirtelen ötlet volt.
Mert ha el is kezdené, egy idő után nem lenne rá ideje, és másokat bízna meg azzal, h tanítsa a táncokat!
Mert ha el is kezdené, egy idő után nem lenne rá ideje, és másokat bízna meg azzal, h tanítsa a táncokat!
1 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.