Hiába a nagy elfoglaltság, úgy tűnik, Kelly így is késznek érzi magát egy komoly kapcsolatra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kelly Rowland készen áll a házasságra
2011. augusztus 21. 17:25
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
"és napi ötször szeretkezzek”
Nem hittem volna, hogy tud ilyen ostobaságokat is nyilatkozni...
Nem hittem volna, hogy tud ilyen ostobaságokat is nyilatkozni...
2011. augusztus 21. 17:32
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
Idézet
Corby én is utálom ,és szerintem bűn ronda
Idézet
fuuu de utálom ezt a csajt ha készen áll akkor álljon készell
Mennyi értelmes ember szaladgál itt a fórumon. Ha nem szeretitek, akkor azt normálisan is le lehet írni. Én sem szeretem, de attól még nem kezdem el ócsárolni. Egyébként Kelly a saját műfajában talán még ki is magaslik a többiek közül, egy szinttel biztos feljebb van, mint az ilyen Rihanna-félék, viszont számomra nem szimpatikus jelenség, ennek ellenére semmi bajom sincs vele. Na talán Nektek is meg kéne indokolni, miért is utáljátok annyira.
Ami a cikket illeti, ha készen áll, akkor előre is sok boldogságot, az egyenlőre talán még nem is létező partnerével kötött házassághoz. (:
1 felhasználónak tetszik:
Bogszics
2011. augusztus 21. 18:10
remélem megtalálja minél hamarabb a boldogságot
(és kelly.. a napi 5 az nem sok egy kicsit?
D)
2011. augusztus 21. 18:21
|
|
annabeth98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 287 Csatolások: 0 Azonosító: 151451 offline
|
cheatondestiny: egyetértek!
2011. augusztus 21. 19:43
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Sok sikert hozzá.Csinos lány biztosan talál valakit.
2011. augusztus 21. 20:12
Sok sikert a pasikereséshez!!!Szerintem hamar megtalálja majd a nagy őt akivel le tudja élni az életét,hiszen nem ronda nő és nagyon csinos...sőt még a hangja is gyönyörű!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.