Lindsay Lohan beperelte Pitbullt
2011. augusztus 24. 09:26
|
|
SellyLove 26új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 158794 offline
|
ezért miért kell beperelni??
2011. augusztus 24. 18:40
|
|
szoniboszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 178 Csatolások: 0 Azonosító: 159158 offline
|
hát Lindsay ez mindennapos dolog,mivan óvodába jársz?
2011. augusztus 24. 19:58
Úristen mekkora tragédia...Nehogy már betiltsák a dalt mert a kicsi Lindsay ezt akarja...
2011. augusztus 25. 10:48
|
|
Florcika18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.23. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 159043 offline
|
szeretem lilot de ez mégis tulzás
2011. augusztus 25. 20:54
Azta én gondoltam, hogy ebből gond lesz.. De most ilyenért? Látszik, hogy Amerikában bármiért be lehet bárkit perelni..
2011. augusztus 26. 12:35
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.08.22. 20:54)
Olvasom itt a hozzászólásokat, és emberek, megáll az eszem!
Igen, Lindsay magának köszönheti, hogy dutyiba került, nem is egyszer. Igen, tett olyan dolgokat, amikre ő maga sem büszke. De Lindsay sokkal többet tett le az asztalra, mint amennyit Pitbull valaha le fog, ha így folytatja. Akármennyire igaz, amit Pitbull mondott, soha, ismétlem soha nem szabad ilyen helyzetbe hozni egy nőt! Biztos vagyok benne, hogy a fórumozók közül mindenkinek vagy egy bizonyos "hater-je". Ti mit szólnátok hozzá, lányok, ha kimutatnák a hibáitokat, sőt, még dalban le is hordanának miattuk?? Már ne is haragudjatok, de pofátlanság, amit ez az ember elművel. Ha még az egész dalt nem is tiltják be (bár nem értem, mit esznek rajta annyian, főleg lányok, mivel arról szól gyakorlatilag, hogy "este jöhetsz egy körre, aztán reggel húzd el magad"), de legalább azt a sort be kéne tiltani a dalban. Lehet, hogy Magyarországon a tévében elve a cenzúrázott változatát adják, de rádiókban és külföldön nem szokták. Szóval, ismétlem, az lenne a legkevesebb. Akik azt a szennyet hallgatják, amit ez az "ember" produkál... get yourselfs a life, people!
TELJESEN EGYETÉTEK
2011. augusztus 26. 13:00
|
|
kdori90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 199 Csatolások: 19 Azonosító: 131174 offline
|
röhejes... ennyi erővel Ryan Seacrest is beperelhetné, hiszen őt is említi a dalban... ez a csaj már nem tud miből pénzt csinálni, így perli, akit lehet, hogy egy kis kp-hez jusson. szánalom.
2011. augusztus 26. 13:14
|
|
kdori90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 199 Csatolások: 19 Azonosító: 131174 offline
|
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.08.22. 20:54)
Olvasom itt a hozzászólásokat, és emberek, megáll az eszem!
Igen, Lindsay magának köszönheti, hogy dutyiba került, nem is egyszer. Igen, tett olyan dolgokat, amikre ő maga sem büszke. De Lindsay sokkal többet tett le az asztalra, mint amennyit Pitbull valaha le fog, ha így folytatja. Akármennyire igaz, amit Pitbull mondott, soha, ismétlem soha nem szabad ilyen helyzetbe hozni egy nőt! Biztos vagyok benne, hogy a fórumozók közül mindenkinek vagy egy bizonyos "hater-je". Ti mit szólnátok hozzá, lányok, ha kimutatnák a hibáitokat, sőt, még dalban le is hordanának miattuk?? Már ne is haragudjatok, de pofátlanság, amit ez az ember elművel. Ha még az egész dalt nem is tiltják be (bár nem értem, mit esznek rajta annyian, főleg lányok, mivel arról szól gyakorlatilag, hogy "este jöhetsz egy körre, aztán reggel húzd el magad"), de legalább azt a sort be kéne tiltani a dalban. Lehet, hogy Magyarországon a tévében elve a cenzúrázott változatát adják, de rádiókban és külföldön nem szokták. Szóval, ismétlem, az lenne a legkevesebb. Akik azt a szennyet hallgatják, amit ez az "ember" produkál... get yourselfs a life, people!
ehhez csak 2 dolgot fűznék hozzá:
1. nem hordja le, csak annyit említ, hogy "lecsukják, mint Lindsayt" - és valljuk be, párszor volt börtönben. látom, te még túl fiatal vagy ahhoz, hogy lásd az élet valódi oldalát. nem lehet minden beszólás után pert indítani, kivéve, ha nincs jobb dolgod, mert már a kutyának sem kellesz ennyi botrány és börtönben töltött hónap után, valamint azt a kis apróságot sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy nem bírsz józan maradni. akkor perelni kell boldog-boldogtalant, hogy egy kis pénzhez juss, ez tény.
2. ha már angolul irkálsz, akkor légy szíves helyesen tedd azt. ennyi
2011. augusztus 27. 20:52
|
cintiaramonaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 159178 offline
|
ne tiltsák be azt a számot egy nőcske miatt húzza vissza magát a kis lyukacskájában
2011. augusztus 28. 08:18
Egyetértek Lindsay-vel, ilyen esetben én is ezt tettem volna. Jó, tényleg magának köszönhette, hogy beleírták a dalba, de ha majd majd Pitbull annyi sikerese filmbe fog szerepleni, mint Lindsay, na akkor jártassa a száját!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: