Taylor Momsennek nincs ideje mosakodni
2011. augusztus 21. 20:30
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Szerintem csak a riporterek turbózták fel a sztorit.Ennyire azért ő sem néz ki igénytelennek és nem is azt mondta,hogy hetekig nem fürdik hanem gondolom minden 2 nap ami még nála belefér.A ruhákba meg jó dolog,hogy nem költ egy vagyont méreg drága cuccokra.
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
2011. augusztus 21. 21:09
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
És a fekete szemfesték lemosása? 
Elhiszem,mire végez egy koncival hulla fáradt.De ahogy többen is írtátok a tusolás 5 perc.A száraz sampon meg csak felszívja a zsírt és viszket a feje tőle....tapasztalataim szerint...Jobb megmosni,meg ha el is fekszi a haját(ugye vizesen) akkor majd megcsinálják neki...gondolom....
A ruhák meg rohadt jó,hogy nem visz magával sok göncöt!Nem értem a nőket,pedig én is az vagyok...annyi göncöt magukkal visznek,hogy az hihetetlen és fölösleges...Az jó,hogy átalakítja,kimossa,vagy valami,bár nem visel annyira sok ruhát a színpadon sem
Háát...Taylor jó turnét,érezd jól magad
Elhiszem,mire végez egy koncival hulla fáradt.De ahogy többen is írtátok a tusolás 5 perc.A száraz sampon meg csak felszívja a zsírt és viszket a feje tőle....tapasztalataim szerint...Jobb megmosni,meg ha el is fekszi a haját(ugye vizesen) akkor majd megcsinálják neki...gondolom....
A ruhák meg rohadt jó,hogy nem visz magával sok göncöt!Nem értem a nőket,pedig én is az vagyok...annyi göncöt magukkal visznek,hogy az hihetetlen és fölösleges...Az jó,hogy átalakítja,kimossa,vagy valami,bár nem visel annyira sok ruhát a színpadon sem
Háát...Taylor jó turnét,érezd jól magad
2011. augusztus 21. 21:39
na hogy mostmár ezt tudom,nyugodtan fogok elaludni ma este
amúgy meg 5 perc alatt le lehet tusolni,szóval ez is kiderült,hogy Momsen kisasszony nemszeret fürdeni
2011. augusztus 21. 21:44
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Mondjuk ez érthető úgy is,hogy annyi dolga van,hogy ideje sincs zuhanyozni...
Nem úgy értem,hogy nem zuhanyozik,csak hogy jól be kell osztania az idejét,hogy mindenre jusson egy kis idő...
Lehet,hogy az előbb kicsit kiforgatódott ez a dolog,hogy valóban nem zuhizik....
Nem úgy értem,hogy nem zuhanyozik,csak hogy jól be kell osztania az idejét,hogy mindenre jusson egy kis idő...
Lehet,hogy az előbb kicsit kiforgatódott ez a dolog,hogy valóban nem zuhizik....
2011. augusztus 21. 22:21
|
|
Best Friends Forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.24. Hozzászólás: 242 Csatolások: 0 Azonosító: 149901 offline
|
wow
2011. augusztus 21. 22:28
|
|
lilla.tinkerbellúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 158469 offline
|
OMG... én nmtudnék meglenni zuhanyzás nélkül!o_O
2011. augusztus 21. 23:31
Nem azt mondta hogy nem zuhanyzik, hanem azt hogy alig van ideje rá. És nem értem mit kell ezen "fújogni". Én nem nagyon látom amúgy rajta ugyanazokat a ruhákat, szóval nagyon megváltoztathatja ám őket.
2011. augusztus 22. 00:30
|
|
Lia7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.26. Hozzászólás: 419 Csatolások: 43 Azonosító: 75039 offline
|
azért azt nem hiszem, h több napig nem fürödne.. szerintem ő sem érezné jól magát úgy a színpadon (meg amúgy sem).. én mondjuk nem igazán bírom (bár a GGben nem volt rossz), de biztos, h csak általánosított... egyébként szerintem nem ő sminkeli magát, hanem a sminkese.. ő meg tuti, h leszedi róla először a "régi" sminket
2011. augusztus 22. 00:48
Mi ebben a durva meg undorító nekem is volt már olyan hogy éjszaka jöttem haza és annyira fáradt voltam hogy befeküdtem az ágyamba és azonnal elaludtam akkor pl én sem zuhanyzok csak másnap reggel a ruhás dolgot meg jó ötletnek tartom
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.