Taylor Momsennek nincs ideje mosakodni
2011. augusztus 21. 16:08
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
hát kitudja igaz e de ha igaz akk én azért arra csinálnák időt h megmosakodjak...
2011. augusztus 21. 16:53
|
|
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline
|
Bubii
a ruhákban egyetértek. nem kell mindig új, drága ruhákban lenni.
viszont a higiéniás dolog az elég undorító. szerintem a puccos szállodákban csak van egy k*baszott zuhanykabin.. ha más nem akkor ott a csap vagy valami! a zsíros hajnál és a testszagnál nincs undorítóbb.
Pontosan!
a ruhákban egyetértek. nem kell mindig új, drága ruhákban lenni.
viszont a higiéniás dolog az elég undorító. szerintem a puccos szállodákban csak van egy k*baszott zuhanykabin.. ha más nem akkor ott a csap vagy valami! a zsíros hajnál és a testszagnál nincs undorítóbb.
Pontosan!
2011. augusztus 21. 17:09
Idézet (Thora_90 @ 2011.08.21. 13:22)
És még ő annyi ember példaképe?
Szép, h bevallja, de ez baromira nem érdekel senkit, mivel magánügy -.-"
Szánalmas. Ha szemfestékre van ideje, egy rövid zuhanyra miért nincs?
Szép, h bevallja, de ez baromira nem érdekel senkit, mivel magánügy -.-"
Szánalmas. Ha szemfestékre van ideje, egy rövid zuhanyra miért nincs?
Valószínűleg azért mondta, mert kérdezték...
De azzal egyetértek, hogy ha már sminkelni meg száraz samponnal ráér hajat mosni, akkor be tudná szorítani a gyors zuhanyt is.
2011. augusztus 21. 17:30
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Istenem, én már az MTV oldalán is leírtam ehez a cikkhez, hogy kiforgatják a szavait. Ez nem azt jelent, hogy hetekig nem fürdik. Valószínű, hogy általánosított, hogy van amikor nem tud lezuhanyozni. Nem azt jelenti, hogy rendszeresen hanyagolja a mosakodást, és bűzlik is. Én sok koncert felvételt néztem már róla és egyiken sem tűnt fel, hogy zsíros lett volna a haja, az viszont már igen, hogy ugyanazokat a cuccokat hordja, ami szerintem tök jó. Fölöslegesnek tartom, hogy mindig, minden alkalommal új ruha legyen rajta. Fel nem fogom az mire jó.
1 felhasználónak tetszik:
Alexis_0504
2011. augusztus 21. 17:33
Nekem mind1 h fürdik vagy ha nem fürdik úgy is magasról le**arom
2011. augusztus 21. 17:51
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Tényleg kicsit kiforgatják a szavait, és a címmel is megtévesztik a népet, de hát ilyennek kell lennie egy jó cikknek, hogy el lehessen adni azt.
Visszatérve a cikkre, kicsit jobb példát kellene mutatnia azoknak, akik felnéznek rá, és időt kellene szakítania magára is, mert a rohanás tönkre fogja tenni az életét. Nem tudom, hogy az emberek hogy tudják lelkiismeret nélkül elfogadni. Én ha 1 napig nem zuhanyzok, akkor szó szerint lelkiismeret furdalásom lesz, mert tudom, hogy ez így nem jó, koszos vagyok, főleg hogy nyár van, kint vagyok stb. Na igen, nyár van, a koncerteken leizzad, kitombolja magát, szerintem ennyi igénye lehetne, hogy minimum egy nap lezuhanyozik a koncertek után. De kitudja, lehet hogy az újság is kicsit elhomályosította a valóságot..
Visszatérve a cikkre, kicsit jobb példát kellene mutatnia azoknak, akik felnéznek rá, és időt kellene szakítania magára is, mert a rohanás tönkre fogja tenni az életét. Nem tudom, hogy az emberek hogy tudják lelkiismeret nélkül elfogadni. Én ha 1 napig nem zuhanyzok, akkor szó szerint lelkiismeret furdalásom lesz, mert tudom, hogy ez így nem jó, koszos vagyok, főleg hogy nyár van, kint vagyok stb. Na igen, nyár van, a koncerteken leizzad, kitombolja magát, szerintem ennyi igénye lehetne, hogy minimum egy nap lezuhanyozik a koncertek után. De kitudja, lehet hogy az újság is kicsit elhomályosította a valóságot..
Alexis_0504
2011. augusztus 21. 18:10
|
|
Lily17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 376 Csatolások: 0 Azonosító: 125001 offline
|
sztem jól áll neki (vmennyire) a fekete szemfesték,de nem kéne túlzásba vinni se h mindennap kifesti,mert rohadtul nem tesz jót a bőrnek ráadásul ha ilyen vastagon van kifestve...
2011. augusztus 21. 18:11
|
|
heyniaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 155982 offline
|
Nekem aztán olyan mindegy, hogy mit csinál a magánéletében, vagy milyen ruhát kap magára, én imádom.
A zenéjük pedig a kedvencem!
Lady Suzy
2011. augusztus 21. 18:38
Szerintem is jó ez így.Végre valaki,aki olyan amilyen.
2011. augusztus 21. 18:46
|
|
BlackPrincess...stb.Like Daniel |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 2523 Csatolások: 62 Azonosító: 135221 offline
|
Legalább ő nem vesz ezer egy milliárd ruhát.
2011. augusztus 21. 20:09
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
Loliita igazad van
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.