Taylor Momsennek nincs ideje mosakodni
2011. augusztus 21. 12:59
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
A száraz samponnal se megy sokra. Olyan lesz tőle a feje, mint ami tiszta korpa.
Amúgy meg látszik rajta, hogy igénytelen ri..nc. Gondolom ez a kijelentése sem lepett meg túl sok embert.
2011. augusztus 21. 13:00
|
|
csokismogyoróúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 156450 offline
|
Már nem is csodálkozom, hogyha Taylorról írnak, abban csakis a rosszat mondják... Őszintén, szerintem nem ő az egyetlen aki ezt csinálja. Van aki még felkapottabb, még több dolga lehet egy turné alatt, az hogy tud rendszeresen ilyenekkel foglalkozni? Csak mivel Taylor úgyis 'botrányhősnő' a világ szemében, ezért már automatikusan fel kell kapni..
Annak, amit pedig a ruháival kapcsolatban mondott, annak örülök
Praktikus megoldás ;D
Annak, amit pedig a ruháival kapcsolatban mondott, annak örülök
2011. augusztus 21. 13:13
|
|
Bubii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 137888 offline
|
a ruhákban egyetértek.
nem kell mindig új, drága ruhákban lenni.
viszont a higiéniás dolog az elég undorító. szerintem a puccos szállodákban csak van egy k*baszott zuhanykabin.. ha más nem akkor ott a csap vagy valami! a zsíros hajnál és a testszagnál nincs undorítóbb.
viszont a higiéniás dolog az elég undorító. szerintem a puccos szállodákban csak van egy k*baszott zuhanykabin.. ha más nem akkor ott a csap vagy valami! a zsíros hajnál és a testszagnál nincs undorítóbb.
2011. augusztus 21. 13:20
|
|
Andika66F1 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.26. Hozzászólás: 2120 Csatolások: 233 Azonosító: 139605 offline
|
ez elég gusztustalan
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2011. augusztus 21. 13:22
|
|
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline
|
Mikor elfoglalt vagyok, nekem sem marad sok mindenre időm, de a zuhanyozást sosem hagyom ki.
Egyébként érdekes, hogy így felvállalja... én nem "dicsekednék" így vele...
Egyébként érdekes, hogy így felvállalja... én nem "dicsekednék" így vele...
2011. augusztus 21. 13:22
És még ő annyi ember példaképe? 
Szép, h bevallja, de ez baromira nem érdekel senkit, mivel magánügy -.-"
Szánalmas. Ha szemfestékre van ideje, egy rövid zuhanyra miért nincs?
Szép, h bevallja, de ez baromira nem érdekel senkit, mivel magánügy -.-"
Szánalmas. Ha szemfestékre van ideje, egy rövid zuhanyra miért nincs?
2011. augusztus 21. 13:25
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Ezen a kijelentésén én már meg sem lepődöm, hiszen megszokhattuk tőle, de nekem továbbra is az a véleményem, hogy ez nem változtat semmin, ettől még én ugyanúgy szeretni fogom, mint eddig.
2011. augusztus 21. 13:30
|
|
prettyqueen44új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 151843 offline
|
istenem minek kell őt bántani?? jo kihagy 1-2 napot zuhanyzás nélkül mert sürög-forog semmire sincs ideje. és azért ossza meg ezt velünk,hogy tugyuk,hogy mivel is jár a sztár élet, nemkell rögtön mán jaj ez kitérdekel, akit nemérdekel ne olvassa, ő ezt a rajongóinak mongya. és jólenne ha a pi**a miley fanok le ülnének a popólyukra és csak foglalkozzanak a vizipia pucérkodó kényes ki ri**ancal és hagyák békét Taylort, mert a fanok igy szeretik...
2011. augusztus 21. 13:30
Én nem igazán nyilatkoztam volna erről a helyében. Ez gusztustalan! Egy embernek (aki nem olyan földrészen él, hogy ne találjon ritkán vizet) megadatik a naponta történő zuhanyozás, undorító nem kihasználni. Mármint a frissesség, a higénia egy alap dolog az ember életében. Sokkal lényegesebb, mint a szemfesték. -.-
Ráadásul mennyi bacit összeszed azzal, hogy nem fürdik... brrr...
Ráadásul mennyi bacit összeszed azzal, hogy nem fürdik... brrr...
2011. augusztus 21. 13:51
|
|
angika12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 154546 offline
|
Bubii
a ruhákban egyetértek. nem kell mindig új, drága ruhákban lenni.
igaza van!
a ruhákban egyetértek. nem kell mindig új, drága ruhákban lenni.
igaza van!
2011. augusztus 21. 14:19
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Na mondjuk, ezt nem tudom, mért kellett közölnie, de mondjuk ilyen mindenkivel előfordulhat... a ruhákban meg igaza van
2011. augusztus 21. 14:47
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
tetszik hogy újra felhasznosítja a régi ruháit.
de mosakodás :S hát én mindent megtennék azért hogy megzuhanyozzak. annyi azért biztos van.
2011. augusztus 21. 14:57
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
Néha az ilyen interjúkban kiforgatják az ember szavait,aztán még a cikket is elferdítik.Nem biztos,hogy pont így van.Lehet,hogy csak kevés ideje van zuhanyozni.És ha igaz is,én azért szeretem mert jó a hangja,hogy mit csinál az már az ő dolga
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
2011. augusztus 21. 15:24
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Alexis_0504 --> teljesen egyetértek!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.