Madonna beperli Lady Gagát
2011. augusztus 21. 22:51
Lényeg ami lényeg szerintem lopás nem történt. Ha valaki más véleményen van ok de ne hordja el mindennek csak mert nem szimpatikus...
2011. augusztus 21. 22:53
persze h becsülöm... A zenét. A közélet más tészta...
2011. augusztus 22. 00:56
|
|
Minicherúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.13. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 147143 offline
|
Ez szomorú, mert Madonnát és Gagát is nagyon szeretem, és ez a hasonlítgatás csak azért unalmas, mert nehéz lenne olyan előadót mutatni manapság, aki képes teljesen egyedi, csak rá jellemző dolgot alkotni. Pont azért mert a "régi" nagyok már mindent letettek az asztalra amit lehetett. Hihetetlen előadók, mint mondjuk Madonna, Bowie, Bruce Springsteen.... ez csak három az több száz(?)ból. A mai énekesek, együttesek többnyire A nagyok útját tapossák, az ő lábnyomaikon járnak. Akarva akaratlanul mindig lesz olyan eset mikor túl nagynak találják a hasonlóságot. Mondjuk ez elég relatív, hisz kinek mi a hasonló ugye... A lényeg annyi, hogy most nem kimondottan a Lédit akarom védeni, hanem az összes másolással megvádolt előadóval kapcsolatban mondom, hogy ma már nincs olyan, hogy új és egyedi. Csak a régi, jól bevált receptek újraértelmezése. Előfordul a hasonlóság, és ha tetszik ha nem elő is fog! Mert ma már senki sem fog világklasszis újdonsággal előrukkolni, mert ezeket a lapokat már 10-20-30 éve kijátszották az elődök. Szerintem legalábbis.
És véleményem szerint normálisan írtam le a dolgokat, nem pedig mint egy beteges "mánsztör", pedig ahogy mondtam, Lady Gagát és Madonnát is szeretem.
És véleményem szerint normálisan írtam le a dolgokat, nem pedig mint egy beteges "mánsztör", pedig ahogy mondtam, Lady Gagát és Madonnát is szeretem.
2011. augusztus 22. 01:14
|
|
Minicherúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.13. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 147143 offline
|
egyébként (ez az én véleményem)nem vélem felfedezni azt az égbekiáltó hasonlóságot ami miatt ennyire nem férnek meg páran a fenekükön... Annyira hasonlítanak a BTW-el mint bármelyik igényes disco-pop sláger a '80-as '90-es évekből. Szerintem, persze lehet, hogy megint tévedek.......
2011. augusztus 22. 01:39
|
|
vampiregirl18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.11. Hozzászólás: 181 Csatolások: 0 Azonosító: 158067 offline
|
Minek kell itt állandóan veszekedni mindenkinek, pontosan ezért tart itt az emberiség is. Ahelyett, h meghallgatnánk a másik véleményét rátámadunk és mindennek elhordjuk, mert leírta a véleményét vmivel kapcsolatban. Tudtom szerint szólásszabadság van, így mindenki azt ír, amit akar azokon a bizonyos kereteken belül. Mindenki mást szeret és más a véleménye is, azokat meg csak sajnálni tudom, akik ezt barbár módon nem tisztelik.
2011. augusztus 22. 03:39
Idézet (MonsterNYC)
lpmaskmancick: komolyan rocker létedre mit szólsz bele olyan dolgokba amihez nem is értesz... Itt nem ízlésről van vita, hanem két olyan emberről akik a popszakmában alkottak...
Elnézést, tudom, hogy nekem mindehhez semmi közöm, de ezt nem hagyhattam szó nélkül. Mindenkinek ugyanúgy joga van hozzászólni a cikkekhez, arról nem is beszélve, hogy a zenei ízlés nem befolyásolja, hogy mennyire "ért" valaki egy-egy témához. Ne legyél ilyen primitív gondolkodású..
Idézet (MonsterNYC)
AMúgy ez itt egy szabad fórum arra reagálok amire csak akarok?
Pontosan. És ki is volt az, aki az előbb írt lpmaskmancick-nek, hogy ne szóljon bele ebbe, mert ő "rocker"?
Akkor most hogy is van ez?
2011. augusztus 22. 07:11
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.08.22. 03:39)
Elnézést, tudom, hogy nekem mindehhez semmi közöm, de ezt nem hagyhattam szó nélkül. Mindenkinek ugyanúgy joga van hozzászólni a cikkekhez, arról nem is beszélve, hogy a zenei ízlés nem befolyásolja, hogy mennyire "ért" valaki egy-egy témához. Ne legyél ilyen primitív gondolkodású..
Pontosan. És ki is volt az, aki az előbb írt lpmaskmancick-nek, hogy ne szóljon bele ebbe, mert ő "rocker"?
Igaz h szabad fórum, de nem értek egyet azzal h szidják Gagát, (nem csak a rockerek) csupán azért mert híres és "furcsa" dolgokat tesz. Amit írt róla a rockos srác az nem vélemény hanem kakizás.. Nem szeretem a rock zenét mégsem megyek fel különböző előadók fórumaira hogy odaírjam hogy :"mekkora szerencsétlen egy csapat, fos a zenéjük" Inkább nem írok oda semmit vagy ha mégis igyekszem h ne sértőt.
Ami pedig ennek a vitának a kezdetét kiváltotta: Hányszor mondjam már h tisztelem Madonnát azért amit a zenében alkotott de ilyen hülyeséget hogy per nem tudok hova tenni... Amikor azt írtam h ócskaságok nem konkrétan rá értettem, volt már más előadóval is balhé.
2011. augusztus 22. 07:51
|
|
sellylove99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 192 Csatolások: 1439 Azonosító: 158501 offline
|
huhh, hát énse hittem volna, hogy hagyja magát!
2011. augusztus 22. 07:59
|
|
Roxxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 83 Azonosító: 145846 offline
|
Mindkettőt szeretem.A popzene két jelenlegi legnagyobb alakja,ne vitázzanak.Madonna hozott divatba egy csomó dolgot,amit szinte minden sztár használ és bevet,de GaGa tényleg nagyon hasonlít rá.Szerintem a Lady ennek ellenére igenis egyedi,egyébként meg több sztárra hasonlít.Madonnát utánozni nem szégyen(bát nem túl eredeti ötlet),mert szerintem Madge a régiek közül a legnagyobb.Megértem,hogy őt is zavarja,h GaGa hasonlít hozzá,de ne veszekedjenek!Lady GaGa meg talán már túl is tett extravagancia és sokkolás terén a pop királynőn.Inkább csinálnának egy duettet...
2011. augusztus 22. 08:02
|
|
amileroablevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 146545 offline
|
"MonsterNYC:
amilerolable: ne hogy azt várd h jobb lesz... Csak vannak akik megunták a fikázást. de miért kell szidni azt aki sikeres?"
Pontosan! MIért kell szidni Madonnát?
amilerolable: ne hogy azt várd h jobb lesz... Csak vannak akik megunták a fikázást. de miért kell szidni azt aki sikeres?"
Pontosan! MIért kell szidni Madonnát?
2011. augusztus 22. 08:14
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
hát az is jokor pererel!mindjár 6 honapja hogy megjelent a szám és lehet hogy iheletet vett de errő látam is egy müsort hogy a 80 vanas évek zenée hogyan nyilvánul meg a 21 században és Gagát is megemliteték s szerintem ha valaki meg akarja nézni akkor a historin még mindig lesz
2011. augusztus 22. 09:05
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (katara @ 2011.08.21. 22:19)
nem ördögöt, Szörnyeket...
(upsz má megin kicsúszott... akkor má megin szorri érte)
(upsz má megin kicsúszott... akkor má megin szorri érte)
Ez tetszik
Én még mindig nem értem, hogy miért kell valakit ennyire védeni, aki még a sokkoló ruháit és a színpadi show elemeit is mástól szedi. Ha másol, kapja is meg érte a magáét.
2011. augusztus 22. 10:32
hörike!
Mi mindenbe kötött bele? Mesélj csak!
ophely88! Egyetértek
Mi mindenbe kötött bele? Mesélj csak!
ophely88! Egyetértek
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: