Azért vannak olyanok is, akik nem is "bunkó" rappet csinálnak, de nem is a populáris, kommersz kategóriában vannak. Még ha kevesen, akkor is.
Igazad van, nem ismerem olyan szinten a munkásságát, viszont hallottam már tőle nem egy, nem két dalt és nem csak azok közül, amik a TV-ben voltak nyomatva. Engem ezek alapján a legkevésbé győzött meg és a nyilatkozatai alapján sem. Habár voltak dolgok, amikben tényleg igaza volt (ahogy a Fluorról való véleménye is), de akkoris számomra igen antipatikus ember. Szóval én azért nem úgy írtam róla, hogy semmilyen szinten nem ismerem a zenéjét. Valakik csak azért szidták itt, mert Fluor szidta, de nálam meg pont az volt a jó pont. Csak nekem nagyon nem tetszik, hogy legendaként beszél magáról, még akkor is, ha szarkasztikusan mondja, mert nem egy interjújából derült már ki, hogy nagyon nagyra tartja magát. Nyilván vannak olyan dolgok ettől függetlenül, amikben korrekten gondolkodik. Szóval értem én, amit mondassz, az a hozzászólásom amiatt volt, hogy azért nem csak ez a fajta rap létezik, és sokan ilyenek miatt ítélik el a rappet, pedig jó része van, ami nem ilyen, csak nem néznek utána, és a Dopeman félék miatt ez jön le nekik a rapből. Na persze ez még mindig jobb, mintha Fluor féléről hiszik, hogy rapper és az alapján általánosítanak.

4 felhasználónak tetszik: