Dopeman durván lealázta Fluort
2011. augusztus 21. 15:08
|
|
Evil SkaterBoyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 158906 offline
|
ahha és mivan ha beszolt?
télleg nagy újság hogy a (nagymenő) beszolt annak :/
2011. augusztus 21. 15:19
dopeman mostanában kicsit sokat képzel magáról...
2011. augusztus 21. 15:21
Még hogy Dopeman a szint és nem Fluor?Mit képzel magáról?És ha féltik tőle Fluort,akkor mi van?Nem jogos?Engem is féltenének tőle,nem is kicsit!Dopeman annyira van magával,és mégsincs rá oka.Én például sokakkal az oldalamon még csak azt se tudom,ki a fene az!Bizony!Lehet,hogy én vagyok a hülye meg a műveletlen,de akkor se tudom,ki a fene ez a nagypofájú hülye!És látom,hogy nem is vesztettem semmit!
2011. augusztus 21. 16:12
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
nem modnom h Fluor zenéje kitudja milyen nagy szám, de Dopeman-é sem kitudja mi..
Azért Dopeman nagyon sokat képzel magáról...
Azért Dopeman nagyon sokat képzel magáról...
2011. augusztus 21. 16:20
|
Stupid Girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.19. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 151354 offline
|
hát ez kész... xDDD
Dopeman... EGÓ... ennyi egóból egy ország ellenne xDD
Dopeman... EGÓ... ennyi egóból egy ország ellenne xDD
2011. augusztus 21. 16:23
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (janet7 @ 2011.08.21. 11:11)
Azért akárhogyis nézzük, ez korántsem ugyanaz a szint, mint mondjuk ez vagy ez. Szerintem. És ezek sem mai zenék.
Tán 2Pac vagy Common nem volt szókimondó?
Tessék, ez sem ugyanaz:
mint ez:
ez:
vagy ez:
Ezektől függetlenül még mindig nem értem mire akartál rávilágítani ...
2011. augusztus 21. 16:25
Személy szerint én mindkettőjüket ugyanúgy nem szeretem. Számomra nem zene, amik ezek ketten csinálnak.
2011. augusztus 21. 16:26
|
|
Lanab14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.28. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 123684 offline
|
nem tom h mért van ugy oda magáért...évek ota semmit sem mutatott.
és legenda?!! ugyan már..bár tény és valo h Tominál nagyobb rapper,de akkor is.vegyen vissza a képéből mert a végén még leesik miatta a feje xD
és legenda?!! ugyan már..bár tény és valo h Tominál nagyobb rapper,de akkor is.vegyen vissza a képéből mert a végén még leesik miatta a feje xD
2011. augusztus 21. 16:30
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
Ki ez a Dopeman?? Most komolyan? mert én a randa fejét még csak valamelyik főzőcskés műsorban láttam... Úgy beszél, mintha ő nem tom milyen nagy legenda lenne... pff Ezt most nem azért írtam, hogy Fluort megvédjem, mert nem szeretem a zenéjét, de azért így káromkodni... Ennyi.
2011. augusztus 21. 16:36
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.08.21. 16:23)
Tán 2Pac vagy Common nem volt szókimondó?
Tessék, ez sem ugyanaz:
mint ez:
ez:
vagy ez:
Ezektől függetlenül még mindig nem értem mire akartál rávilágítani ...
Húú valahogy éreztem, hogy ilyesmit fogsz írni. De igen, csak különbség van a bunkóság, butaság és a szókimondás között. Arra akartam "rávilágítani", hogy Dopeman legtöbb..."mondanivalóval" rendelkező száma sem ér számomra annyit, mint mondjuk 2Pac "legkevesebb" mondanivalóval rendelkező száma. Azért írtam, amit írtam, mert nagyon általánosítottál a rappet illetően, pedig nem mindegyik rapper Dopeman szintű, akár amerikai, akár nem. Írtad, hogy a rap őszinte műfaj, ami így van, csak azért nem mindegy, hogy milyen, mert nem mindegyik ugyanolyan. Csak ennyit akartam... És nem ugyanaz a szint. Stílustól függetlenül, nem ugyanaz. Szerinted igen? Szerinted 2Pac egy szinten van Dopemannel?
2011. augusztus 21. 16:58
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (janet7 @ 2011.08.21. 16:36)
Húú valahogy éreztem, hogy ilyesmit fogsz írni. De igen, csak különbség van a bunkóság, butaság és a szókimondás között. Arra akartam "rávilágítani", hogy Dopeman legtöbb..."mondanivalóval" rendelkező száma sem ér számomra annyit, mint mondjuk 2Pac "legkevesebb" mondanivalóval rendelkező száma. Azért írtam, amit írtam, mert nagyon általánosítottál a rappet illetően, pedig nem mindegyik rapper Dopeman szintű, akár amerikai, akár nem. Csak ennyit akartam... És nem ugyanaz a szint. Stílustól függetlenül, nem ugyanaz. Szerinted igen? Szerinted 2Pac egy szinten van Dopemannel?
De nem akarok megint vitát kezdeni...
Nincsenek egy szinten, de ha jól rémlik nem is én kevertem ide őket hasonlítási alapul.
Ott is másról szövegelnek meg idehaza is.
És szókimondó és szókimondó dalok közt is van különbség. Az amerikai repperek közt sokkal több aki a Dopeman féle 'bunkó' rapet üzi, mint ahány nem. A többiek a slágeresebb és populárisabb műfajt képviselik - ezek érnek el hozzánk is el többnyire, nem pedig a kökemény gangsta rap szövegek - amit ha meg is hallasz nem borzaszt el annyira mintha magyarul hallod, mert abból a felét sem értjük.
Dopemannak is vannak bőven tartalmas számai, sok a politikai utalás a számaiban és nem csak rib@ncozásra tellik tőle. Erre utaltam első hozzászólásomban, hogy meg kéne hallgatni és nem 2-3 szám után itélni amit a tv játszott vagy egyéb helyen fél füllel hallottál.
Amúgy sokáig én is tuskónak gondoltam. Aztán láttam pár beszélgetést és interjút vele és meglepődtem mennyire kulturált volt és mennyire értelmesen beszélt a dolgairól.
Az i-re a pontot azt tette fel amikor láttam egy műsorban aminek a címére nem emlékszek, de az volt a lényege, hogy mindig volt egy vendégsztár és 'be lehetett szólni neki'.
Ő is odaállt és jött a sok primitiv agyas és elkezdte oltogatni, hogy csúnyán beszél a lemezein, hogy dagat (akkoriban még az volt) stb, a fejére olvasták az összes közhelyes baromságot - Ő pedig értelmesen kulturáltan leoltotta mindegyiket.
Mondom, nem kedvencem, de ha olyan kedvem van meghallgatom bármelyik lemezét. És amiért védem az inkább a fluorid ellen szól, mert ő a primitiv és az ő zenéje az amit képtelenség élvezettel meghallgatni.
2011. augusztus 21. 17:06
Dopeman kicsit finomabban is kifejthette volna a véleményét, mert ezzel csak magát járatta le. Félreértés ne essék, utálom Fluort, de kedvesebben is a tudtára lehetett volna adni hogy amit csinál, az szégyen.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: