Dopeman durván lealázta Fluort
2011. augusztus 21. 11:28
|
|
katikacskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.16. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 136542 offline
|
Nem sajnálom egyiket sem, ahogy az előttem szólóak irták egyik kutya, másik eb....
2011. augusztus 21. 11:34
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Dopemant nem bírtam sosem, de igaza van.
2011. augusztus 21. 11:36
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
Dopeman egy bunkóó!!! Am Fluort én szeretem, de ő mondta először Dopeman-re h paraszt!! De nem kéne vitáznii
2011. augusztus 21. 11:36
|
|
Johnny08Chelseaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.19. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 52811 offline
|
Én utálom Fluort, meg örülök is, amikor beszólnak neki, de szerintem Dopeman is egy senki. Hiszen ő csak az amerikai rapperektől lopja a szöveget, és lefordítja magyarra. Legalábbis, amiket hallottam, azok szinte mind ismerősök voltak számomra, még az alapja is nagyrészt, úgyhogy arra sem lehet mondani, hogy ő csinálja. Pl. Eazy-E,nek szinte egy egész számát lemásolta.
2011. augusztus 21. 11:38
Leszögezném, hogy ki nem állhatom egyikőjüket sem, de Dopeman úgy mégis kinek hiszi magát? Mit tett ő le az asztalra, amire ekkora nagy a pofája? Egy zenének nem nevezhető retek amit csinál, nehogy már azt gondolja, hogy számít valakinek a zeneiparban. Undorító ez az ember, igazán visszavehetne mert rettentő szánalmas.
1 felhasználónak tetszik:
Pandus
2011. augusztus 21. 11:40
|
Dorottya Lorettavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 423 Csatolások: 2 Azonosító: 131681 offline
|
Egyiket sem szeretem, Dopemannak túl nagy a pofája.
2011. augusztus 21. 11:43
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Most nem azért de Dopeman megyünk lopni,meg ilyen szövegei mellett szerintem nem pont neki kellene beszólogatni Fluorra.Nekem úgy tűnik kissé más az elképzelésem arról,hogy mit is jelent a legenda szó.Eléggé elvan magától szállva Dopeman...Nem védem Fluort,mert az ő számai se jobbak,de azért ha valakivel bajunk van,akkor azt illik személyesen elmondani neki,és úgy rendezni a dolgainkat,és nem az interneten trágár szavakkal illetni.
2011. augusztus 21. 11:44
Legenda? Azt sem tudom, ki ez a Dopeman, akkor meg mit akar? Egyre süllyed a magyar színvonal..
2011. augusztus 21. 11:46
Nagyon nem bírom fluoridot, mert egy nagyképű kis senki, és bevallom, örültem, h valaki beszólt neki végre. De ez? Dopeman elég messzire ment! Lehet, h ő legalább tud rappelni, de akkor sem kellett volna így beszélnie! Dopemant nem nevezném legendának.
Am sztem azért tették a cikkhez SP-t, mert jóban van fluoriddal, bár sztem ettől még nem kellett volna odatenni.
Am sztem azért tették a cikkhez SP-t, mert jóban van fluoriddal, bár sztem ettől még nem kellett volna odatenni.
2011. augusztus 21. 11:47
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
Tomika <3
2011. augusztus 21. 11:58
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
nem szeretem fluort,örülök,hogy végre valaki megmondta neki a dolgokat.igaz,eléggé durva stílust választott,annyira azért nem nagy ász dopeman,hogy így beszélhessen.dopeman nem valami legendaszerűség,szóval legközelebb inkább kicsit visszafogottabban mondhatná el a véleményét.
2011. augusztus 21. 12:01
Dopeman szánalmas és hogy egy legenda lenne az egy vicc meg hogy ő a szint kicsit nagy az egója inkább mondanám szintnek és legendának a Tankcsabdát ők legalább értenek a zenéhez nem úgy mint Dopeman
2011. augusztus 21. 12:07
Hát azért Dope régebb óta van jelen a hazai zenében. Egyiket se tartom sokra, viszont jogos volt a felháborodása.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.