Dopeman durván lealázta Fluort
2011. augusztus 21. 10:55
|
|
Csilla19*Crazy Girl* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 53 Azonosító: 123941 offline
|
Hát Flournak tényleg semmitmondóka számai, de én szeretem őt, mert őrült. De nem ugy mint nagy fanatikus csak birom őt. Dopeman-t viszont utálom. És szerintem ő is egy kis semmi szóval befoghatná a száját. Tudom, hogyha az én kedvencemről lenne szó totál kiakadnék ezen szval ide is azt irom amit odairnék. Dopeman egy nagy nemmondomkimi, hogy ezt igy nyilvánosan emgossza. tartsa meg magánaka véleményét és ne fikázzon más előadókat, mert ő se nagyobb.
2011. augusztus 21. 10:56
Még mindig bírom a komát
Mondjuk azért legendának nem tartom
2011. augusztus 21. 10:57
|
|
Csilla19*Crazy Girl* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 53 Azonosító: 123941 offline
|
Mellesleg. "Köszönetet kéne mondania, hogy egy ilyen élő elgendával felléphet" mivan? most leblokkoltam. élő legenda? ő? miről legenda... verekedésről meg ckizésrőll? asszem már tul sokaat gondol magáról. visszalehetne venni. a véleménnyilvánításnak is van határa -.-
2011. augusztus 21. 10:59
|
|
Selena111look at the flowers™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 5421 Csatolások: 1635 Azonosító: 131691 offline
|
Csilla19 szerintem is csak beszélni tud ez a Dopeman ,a másik meg az már nem tudom ki írta de nagyon fenn akadtam rajta ,hogy a 13 éves kislányok szégyen ,hogy csak Fluort meg társait hallgatnak és nem ismerik az ilyen nagy legendákat mint ez a rapper vagy ki ,erre csak annyit mondanék ,hogy a 13 éves lányok honnan a ...-ból ismernék??? de komolyan mert azok ilyet nem hallgatnak mert nem az ő korosztályuk
2011. augusztus 21. 11:02
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Hát,a fluort azt én nagyon nem bírom.......................De,azért valljuk be
a Dopeman az egy kicsit elszállt magától.............................
a Dopeman az egy kicsit elszállt magától.............................
2011. augusztus 21. 11:02
|
|
Csilla19*Crazy Girl* |
|
Am itt egyetértek sokmindenkivel. egyik kutya másik eb. Mert az igaz,h attol még,h vmiylen szinten szeretem Flourt hangja az nincsen.
De Dopemannak sincsen szóval kicsit gáz, h ő kritizál.
2011. augusztus 21. 11:10
|
|
NyuSzikA12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 157789 offline
|
mmmi?! Dopeman a legenda
úristen, ha akkora legenda mér nem beszél róla még a kutya se! amugy ezzel saját magát járatja le...
2011. augusztus 21. 11:10
|
|
Trxaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 415 Csatolások: 0 Azonosító: 154419 offline
|
Hát úgy látszik,hogy Dopemannek,elég nagy az egója,mivel nem hiszem hogy egy legenda lenne,hiszen ő csak mindenkit lealáz és magát meg szinte isten ként kezeli...Nem úgy van az kisapám,sajnálom,ilyen az élet...
(lehet higy egy-két 15-17 éves fiú/lány,úgy néz fel rá,mint "már akkor tehetség volt mikor megszületett" emberre,de az ilyenekből,nem sokan vanna,legalább is tudtommal...)
(lehet higy egy-két 15-17 éves fiú/lány,úgy néz fel rá,mint "már akkor tehetség volt mikor megszületett" emberre,de az ilyenekből,nem sokan vanna,legalább is tudtommal...)
2011. augusztus 21. 11:11
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.08.21. 09:09)
Szerintem akik most azon akadnak fent, hogy Dope 'legendának' nevezte magát az nem olvassa ki a minden szavából áradó cinizmust Fluor felé.
Dopenak van egy stilusa és előadja az istenbarmát, de közel sem olyan buta és hülye mint amelyiennek láttatja magát. Ez az imagehez tartozik. A rap pedig egy ilyen szakma. Szókimondó, odaszólogató, beszólogató.
Jó ideje maga csinálja a lemezeit önerőből és nem csak a szöveget, hanem a zenét, az alapokat is.
Sokan nem szeretik ezt a műfajt, főleg úgy, hogy még értitek is amit mond, de az amerikai repperek és dalaik sem mások, csak annak a felét sem értjük a szlengek miatt.
Dope legalább magát adja, beszól akinek beszól és vállalja, Tomika mit csinál? Szánja bánja, hogy miket mondott Kiszel Tündére és magyarázkodik. Nem meri vállalni ha már megtörtént? Ezért szánalmas a Fluorid, mert még magáért sem mer kiállni.
És a lényeg, míg Fluornak a mizús szarát letöltögetik a netről, addig Dopemannak van két platinalemeze is ami több mint 25.000 példányban kelt el - kicsiny országunkban ez igen jó ahol már 5000 példány után is aranylemezt kap valaki.
Félreértés ne essék, Dope nem a kedvencem, de legalább vettem a fárattségot és meghallgattam a lemezeit mielött itélkeznék - és Ti ?
Ez a ti szegénységi bizonyítványotok, több lemeze van, mint a fluoridnak és az espének együtt, csak a 13 éves kislányok nem ismerik, pedig Dope már akkor zenélt amikor Ti még tervben sem voltatok.
Dopenak van egy stilusa és előadja az istenbarmát, de közel sem olyan buta és hülye mint amelyiennek láttatja magát. Ez az imagehez tartozik. A rap pedig egy ilyen szakma. Szókimondó, odaszólogató, beszólogató.
Jó ideje maga csinálja a lemezeit önerőből és nem csak a szöveget, hanem a zenét, az alapokat is.
Sokan nem szeretik ezt a műfajt, főleg úgy, hogy még értitek is amit mond, de az amerikai repperek és dalaik sem mások, csak annak a felét sem értjük a szlengek miatt.
Dope legalább magát adja, beszól akinek beszól és vállalja, Tomika mit csinál? Szánja bánja, hogy miket mondott Kiszel Tündére és magyarázkodik. Nem meri vállalni ha már megtörtént? Ezért szánalmas a Fluorid, mert még magáért sem mer kiállni.
És a lényeg, míg Fluornak a mizús szarát letöltögetik a netről, addig Dopemannak van két platinalemeze is ami több mint 25.000 példányban kelt el - kicsiny országunkban ez igen jó ahol már 5000 példány után is aranylemezt kap valaki.
Félreértés ne essék, Dope nem a kedvencem, de legalább vettem a fárattségot és meghallgattam a lemezeit mielött itélkeznék - és Ti ?
Ez a ti szegénységi bizonyítványotok, több lemeze van, mint a fluoridnak és az espének együtt, csak a 13 éves kislányok nem ismerik, pedig Dope már akkor zenélt amikor Ti még tervben sem voltatok.
Azért akárhogyis nézzük, ez korántsem ugyanaz a szint, mint mondjuk ez vagy ez. Szerintem. És ezek sem mai zenék.
2011. augusztus 21. 11:21
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
Dopeman nem lepődtem meg, hogy ilyen. Mindig is ilyen volt, kimondja amit gondol, csak kicsit bunkón, de őszinte.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: