Dopeman durván lealázta Fluort
2011. augusztus 21. 08:25
|
|
kitti_1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 151926 offline
|
háteznagy...xD :'D
2011. augusztus 21. 08:35
|
|
Digi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 513 Csatolások: 0 Azonosító: 148457 offline
|
"A szint azonban nem ők, hanem én vagyok”
Loliita igazad van ... egoista lehet hogy valamennyire igaza van de ő rohadtul nem a "legenda" ahogy ő nevezi magát m... mások is vannak rajta kívül sokkal jobbak mint Dopeman
Loliita igazad van ... egoista lehet hogy valamennyire igaza van de ő rohadtul nem a "legenda" ahogy ő nevezi magát m... mások is vannak rajta kívül sokkal jobbak mint Dopeman
2011. augusztus 21. 08:40
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Idézet (Grace Benning @ 2011.08.21. 06:15)
Úgy bírom, amikor köhög a bolha.
Ez a Dopeman esküszöm még szánalmasabb, mint maga Fluor.
Csak sajnálni tudom, amiért azt hiszi, hogy van joga így beszélni másokkal. Azért viszont egyenesen szánom, amiért abban a tévhitben él, hogy az ő zenéje sokkal minőségibb, mint Fluoré. Ugyan már! Ez az ember ostoba, tanulatlan, sötét és alpári, amit még tetőz ezzel a mérthetetlen egoizmussal. Mondjuk nem meglepő a viselkedése. Az ilyenek mindig hangosan ordítanak, hogy valaki végre meghallja őket.
Fluor se jobb, az ő zenéi is erősen Tajgetosz-pozitívak, de ő legalább kerülné a konfliktust ezzel a nagy IQ harcossal.
Ha engem kérdeznének, kezet kéne fogniuk egymással, elsírni magukat, hogy mindketten tehetségtelenek, a zene legalja, amit csinálnak és miután erre rájönnek, kéz a kézben mehetnének kukutyimba zabot hegyezni, vagy kekszet kaszálni. Az való nekik, nem a médiában szerepelni és égetni az egész országot a megnyilvánulásaikakal!
Teljesen egyet értek
2011. augusztus 21. 08:53
|
|
Kiokyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.17. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 158532 offline
|
Szerintem Dopeman hagyja őket békén !! HA neki nem tetszik szempátilag SP és Fluor!! Ne nézzen rájuk és ne beszélgessen velük!!! De szerintem csak azért oltja Fluor-t és Sp-t mert nekik jobban megy a karierjük !!!!
2011. augusztus 21. 08:59
|
|
Selenna••Jelly&Pumba•• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 103 Azonosító: 124892 offline
|
egyszer már leírtam a véleményem ahhoz ahol Dopeman ST-t piszkálta és most is ugyanazt gondolom:Legalább SP és Fluor nevét ismerik is erről pedig akkor hallottam előszőr amikor szídta SP-t.Ezen kicsit el lehetne gondolkozi.
2011. augusztus 21. 09:00
Egyiknek sem vagyok a rajongója, de Dopemannek igaza van.
2011. augusztus 21. 09:09
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Szerintem akik most azon akadnak fent, hogy Dope 'legendának' nevezte magát az nem olvassa ki a minden szavából áradó cinizmust Fluor felé.
Dopenak van egy stilusa és előadja az istenbarmát, de közel sem olyan buta és hülye mint amelyiennek láttatja magát. Ez az imagehez tartozik. A rap pedig egy ilyen szakma. Szókimondó, odaszólogató, beszólogató.
Jó ideje maga csinálja a lemezeit önerőből és nem csak a szöveget, hanem a zenét, az alapokat is.
Sokan nem szeretik ezt a műfajt, főleg úgy, hogy még értitek is amit mond, de az amerikai repperek és dalaik sem mások, csak annak a felét sem értjük a szlengek miatt.
Dope legalább magát adja, beszól akinek beszól és vállalja, Tomika mit csinál? Szánja bánja, hogy miket mondott Kiszel Tündére és magyarázkodik. Nem meri vállalni ha már megtörtént? Ezért szánalmas a Fluorid, mert még magáért sem mer kiállni.
És a lényeg, míg Fluornak a mizús szarát letöltögetik a netről, addig Dopemannak van két platinalemeze is ami több mint 25.000 példányban kelt el - kicsiny országunkban ez igen jó ahol már 5000 példány után is aranylemezt kap valaki.
Félreértés ne essék, Dope nem a kedvencem, de legalább vettem a fárattségot és meghallgattam a lemezeit mielött itélkeznék - és Ti ?
Ez a ti szegénységi bizonyítványotok, több lemeze van, mint a fluoridnak és az espének együtt, csak a 13 éves kislányok nem ismerik, pedig Dope már akkor zenélt amikor Ti még tervben sem voltatok.
Dopenak van egy stilusa és előadja az istenbarmát, de közel sem olyan buta és hülye mint amelyiennek láttatja magát. Ez az imagehez tartozik. A rap pedig egy ilyen szakma. Szókimondó, odaszólogató, beszólogató.
Jó ideje maga csinálja a lemezeit önerőből és nem csak a szöveget, hanem a zenét, az alapokat is.
Sokan nem szeretik ezt a műfajt, főleg úgy, hogy még értitek is amit mond, de az amerikai repperek és dalaik sem mások, csak annak a felét sem értjük a szlengek miatt.
Dope legalább magát adja, beszól akinek beszól és vállalja, Tomika mit csinál? Szánja bánja, hogy miket mondott Kiszel Tündére és magyarázkodik. Nem meri vállalni ha már megtörtént? Ezért szánalmas a Fluorid, mert még magáért sem mer kiállni.
És a lényeg, míg Fluornak a mizús szarát letöltögetik a netről, addig Dopemannak van két platinalemeze is ami több mint 25.000 példányban kelt el - kicsiny országunkban ez igen jó ahol már 5000 példány után is aranylemezt kap valaki.
Félreértés ne essék, Dope nem a kedvencem, de legalább vettem a fárattségot és meghallgattam a lemezeit mielött itélkeznék - és Ti ?
Idézet (Selenna @ 2011.08.21. 08:59)
egyszer már leírtam a véleményem ahhoz ahol Dopeman ST-t piszkálta és most is ugyanazt gondolom:Legalább SP és Fluor nevét ismerik is erről pedig akkor hallottam előszőr amikor szídta SP-t.Ezen kicsit el lehetne gondolkozi.
Ez a ti szegénységi bizonyítványotok, több lemeze van, mint a fluoridnak és az espének együtt, csak a 13 éves kislányok nem ismerik, pedig Dope már akkor zenélt amikor Ti még tervben sem voltatok.
2011. augusztus 21. 09:10
|
|
Reny72visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.02. Hozzászólás: 380 Csatolások: 473 Azonosító: 139971 offline
|
Idézet (dyson.monster @ 2011.08.21. 01:44)
Nagy az isten állatkertje. -.- És ezt mindkettejükre értem.
nem baj h nagy az isten állatkertje,csak ne lenne alacsony a kerítése
2011. augusztus 21. 09:13
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Selenna&Annus és társaik..Először is letisztáznám, hogy az nem Dopeman 'szégyene', hogy ti akkor hallottatok róla először, amikor SP-vel konfliktusba keveredett... Félre ne értésétek, de nem vagyok nagy Dopeman fan, de azért ne mondjuk már olyat hogy 'az meg ki ?' Azért mert te 1998-ban születtél, és fingod sincs arról hogy itthon ki volt a rapperek élén amikor még te tervben sem voltál, azért nem feltétlenül szar. Dopeman nem kevesett tett le az asztalra, elég széles utat vágott ki a kis feltörekvő rappereknek, és rohadt sok embernek segített, akik a végén be csicskultak és azóta le sem szarják hogy mit köszönhetnek Dope-nak. És emellett nyilván kiviszi a haját az, hogy ő már évek óta próbál képviselni valamit, és az a műfaj sosem lesz Magyarországon annyira felkapott, mint a kedves Fluornak a Mizuja pl..vagy mint Sp csodálatos számai, akiben egy csepp tehetség sem szorult.
Egyébként nem szeretem Dopeman-t sem és tényleg kezd unalmassá válni ez a história, de azért legyünk már tisztában azzal hogy ki mit tett le az asztalra. Tisztelet.
Egyébként nem szeretem Dopeman-t sem és tényleg kezd unalmassá válni ez a história, de azért legyünk már tisztában azzal hogy ki mit tett le az asztalra. Tisztelet.
2011. augusztus 21. 09:13
"Bagoly mondja verébnek"
Nem tudom mellesleg hogy minek ez az állandó beszólogatási háború.Csak újabb cikkekkel gazdagít minket(nem nagy örömünkre).
Nem tudom mellesleg hogy minek ez az állandó beszólogatási háború.Csak újabb cikkekkel gazdagít minket(nem nagy örömünkre).
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: