Dopeman durván lealázta Fluort
2011. augusztus 26. 11:26
|
|
Fancsii98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 389 Csatolások: 0 Azonosító: 153098 offline
|
"a rapper, aki úgy véli, meg kellene köszönie Fluornak, hogy egyáltalán egy ilyen élő legendával, mint ő maga egy színpadra léphet." picit egó szöveg, de lehet igaza van... amúgy én eddig nem is hallottam dopemanról, fluor meg a csapból is folyik... mindegy, nem nagyon vagyok oda értük...
2011. augusztus 26. 14:29
|
|
Renesmee00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 241 Csatolások: 50 Azonosító: 149194 offline
|
Ugykell neked fluoooooooooor tomika!
2011. augusztus 26. 14:59
|
|
flora csicsaiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.30. Hozzászólás: 354 Csatolások: 2 Azonosító: 156981 offline
|
legalább valaki megmondta neki a magáét?és most kérdem fluor na mizu mizu mizu?
2011. augusztus 26. 17:20
|
|
marga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.15. Hozzászólás: 508 Csatolások: 0 Azonosító: 136445 offline
|
először is: ki a f*sz az a Dopeman???? lehet, én túl fiatal vagyok az efféle "legendákhoz", de azért mégis csak sok h valaki ennyire nagyra tartsa magát!!! másodszor: HAGYJÁK MÁR BÉKÉN NYOMORULT FLUORT MERT SEMMI ROSSZAT NEM TETT ELLENÜK!!! csupán alapított egy jó kis hülyeséget amivel sokan jól érzik magukat!! -.-"
2011. augusztus 26. 17:40
|
|
Rebecca.Barcelonaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.27. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 154026 offline
|
Dopeman kicsit elszállt magától, nem mintha Fluor Tomikát sajnálnám, vagy ilyesmi, csak nem kéne ennyire mindenen kiakadni...-.-"
2011. augusztus 26. 23:02
A tehetségük egyenlő a 0-val...hova jut még a magyar zeneipar? :S
2011. augusztus 27. 08:52
|
|
nemááár |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 832 Csatolások: 18 Azonosító: 140026 offline
|
Legenda? És ki adta neki a címet? Ő maga? Akkor egy senki.
Egyébként mindig is egy senki volt. Amikor sikereket ért el, akkor is csak azért mert egy közönséges senki, akin jól szórakozott a nép. De mára ezt is meguntuk. Köszi dopeman, leülhetsz!
(Jah, és nem vagyok Fluor rajongó sem. Csak taszít már ez a szánalom ami ebből az emberből árad...)
Egyébként mindig is egy senki volt. Amikor sikereket ért el, akkor is csak azért mert egy közönséges senki, akin jól szórakozott a nép. De mára ezt is meguntuk. Köszi dopeman, leülhetsz!
(Jah, és nem vagyok Fluor rajongó sem. Csak taszít már ez a szánalom ami ebből az emberből árad...)
2011. augusztus 27. 09:07
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Fluort én sem tartom semmire, de Dopemant se sokkal többre.
Magát élő legendának tartani, az nem semmi, hát én azért ezt nem mondanám rá.
De amit fluorkáról mondott, az tökéletesen igaz.
Magát élő legendának tartani, az nem semmi, hát én azért ezt nem mondanám rá.
De amit fluorkáról mondott, az tökéletesen igaz.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: