Dopeman durván lealázta Fluort
2011. augusztus 25. 11:27
Van benne valami, modjuk Flour helyett leadhatna a Viva Hősöket vagy más kicsit igényesebb számokat. Meg úgy általában a Viva az ilyen majmokat minek mutogatja? 12-es karika mellett elmegy Playboy villa lányai matiné időben, meg néhány félpucér csaj, de kicsit nyersebb szöveg, vagy úgy általában igényesebb zene, aminek a szövegét felkell fogni, az már nem kompatibilis a Vivával és 8-16 évig terjedő közönségével.
2011. augusztus 25. 11:37
Tény, hogy nem szeretem Dopeman zenéjét, de egyet kell értenem vele. Fluort nagyon felkapták az utóbbi időben, csak azt tudnám, hogy miért? Tehetsége semmi, hangja sincsen és a dalainak a szövege egyenlő a nullával. Szánalom, hogy manapság egy ilyen embert sztárnak lehet nevezni és az is kifejezetten irritál, hogy még a csapból is ő folyik. Lehet azzal a szöveggel jönni, hogy aki nem szereti az ne hallgassa, de elkerülhetetlen, hogy hallja az ember, mert bárhová kapcsolunk manapság ez a gyerek mindenhol ott van.
És Dopemna lehet, hogy egy kicsit nyersen fogalmaz, de legalább ő vállalja és nem kezd el magyarázkodni az incidens után.
És Dopemna lehet, hogy egy kicsit nyersen fogalmaz, de legalább ő vállalja és nem kezd el magyarázkodni az incidens után.
2011. augusztus 25. 12:12
Nem szeretem nagyon Dopemant, de teljesen egyetértek vele, ami a Fluor Tomikáról alkotott véleményét illeti. Azért kicsit Dopeman is el van szállva magától, de korántsem annyira mint ez a szánalmas Karácson Tamás -.-""
2011. augusztus 25. 15:09
|
|
Florcika18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.23. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 159043 offline
|
jol tette
2011. augusztus 25. 15:15
|
|
allisynfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 153075 offline
|
Hát ő igaza van.
2011. augusztus 25. 16:26
Én nem szeretem Dopeman-t.Flour Tomival sincs semmi bajom.De valahogy Dopeman-nek van igaza.Mizi igazad van:)
2011. augusztus 25. 19:45
élő legenda??? hagyjuk már! ki ez a Dopeman? arra sem jó a médiának, h kitörölje vele a seggét! már bocsánat.. egyedül ő hiszi magáról azt, hogy olyan nagy sztár! félreértés ne essék, Tomika sem sztár, de azért túlzás, h ringyónak nevezze meg ilyenek.. azért tudjunk már viselkedni egy kicsit a mai világban.. bár semmin nem lepődöm meg. Én nem tartom sokra Fluor munkásságát, de valljuk be ő az okos, mert csak kihasználja, hogy a sok kis tinicsaj bukik erre a "két kicsi legó" dologra, dehát ő csinál valamit jól..elvégre jól elvan ebből a hírnévből. Dopemant meg inkább hagyjuk..csak a vele egy agyiszinten lévők szeretik, úgyhogy erről ennyit. (méghogy legenda, ezen most nagyot nevettem.
)
2011. augusztus 25. 21:37
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Az a baj veletek drágáim, hogy összevissza szidjátok DopeMan-t, miközben nem is ismeritek őt, sem a zenéit.Fluor egy nagy nulla hozzá képest.És ahelyett, hogy kapásból bunkó, nagyképűnek titulálnátok utána kéne nézni kicsit a tényeknek mielőtt jártatnátok a szátokat.Tudjátok, mióta a szakmában van?És tudjátok hogy a kis Tomika mióta 'rappel'(ugyanis az biztos nem rap amit ő csinál)?Hallgassatok meg egy Dopeman számot, aztán egy Tomikát és ha kész, írogathatjátok a baromságaitokat, oké?Olvassátok csak vissza amit _ToTo_ mondott.
2011. augusztus 25. 21:38
|
|
bociszemű15új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.04. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 157445 offline
|
egyíiket sem szeretem szal... de sztem dopeman1 kicsit jobb
2011. augusztus 25. 23:25
|
|
clauhh33 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 564 Csatolások: 0 Azonosító: 125625 offline
|
legenda? lehet hogy fluor nem nagy cucc, de az ő nevét legalább ismeri az ország fele... és hamár ez a Dopeman vagy ki akkora 'legenda' akkor a szakmájában eltöltött hosszú idő alatt szerzett tapasztalatokat hasznosíthatná és figyelhetne arra hogy mi csúszik ki a száján.. és ezt az egészet diszkrétebben is meg lehetett volna oldani...
2011. augusztus 26. 09:09
|
|
eninyuszi12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.12. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 155259 offline
|
fúj flour!!! a magyar zene szégyene fluor
2011. augusztus 26. 09:31
|
|
Miss.Marsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 148041 offline
|
és az nem azt jeleni nagyokoskáim hogy ti nem ismeritek Dopemant hogy senki se...mintha tele lennék véve 10 évesekkel akik versengve futnak oda Fluorhoz hogy "adsz egy autógrammot?" -.-
Az szánalom hogy a "Tomikka milyen tehetséges" és "milyen okos" és hogy "de helyes"
SZÁNALOM és kilyelenteném hogy az ország 80%-ka utálja a kis népművészeti cserép edényt -.-
Az szánalom hogy a "Tomikka milyen tehetséges" és "milyen okos" és hogy "de helyes"
SZÁNALOM és kilyelenteném hogy az ország 80%-ka utálja a kis népművészeti cserép edényt -.-
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: