Dopeman durván lealázta Fluort
2011. augusztus 23. 14:00
|
|
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline
|
Jól tette
2011. augusztus 23. 14:03
Dopemannek igaza lehet Fluorral kapcsolatban, de nem túlzás, hogy ,,élő legendának" nevezi magát?
2011. augusztus 23. 20:47
Vegyen vissza Dopeman a képéből!Mert ő a szint és az "ÉLŐ LEGENDA"!Na tudja mit?Mellette rántotta és a pirítós számít szintnek és az élő legendának!
2011. augusztus 24. 09:17
|
|
fruitsgirl2624visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 419 Csatolások: 5 Azonosító: 142465 offline
|
ez a dopeman egy hatalmas paraszt!!! Olyan nagynak képzeli magát hogy az már fáj!!!! Egyépként is ha nem tetszik neki fluor zenéje akkor ne hallgassa!!!
2011. augusztus 24. 11:31
eddig csak Flour-t láttam élőben és igaz hogy hangja az nincs sok de kedves a rajongóival...Dopeman-t se tartom többre vagy kevesebbre,így is úgy is egy barom marad örökre.
"A szint azonban nem ők, hanem én vagyok”
a bizonyos "szint"-től ő nagyon messze van,de az egója az egeket veri...
Szólogasson be mindenkinek ha akar,de mivel máshogy nem tud a bekerülni a médiába meg a pletykalapok címoldalára akkor csak terjessze a jó hírét a további hülyeségeivel...
"A szint azonban nem ők, hanem én vagyok”
a bizonyos "szint"-től ő nagyon messze van,de az egója az egeket veri...
Szólogasson be mindenkinek ha akar,de mivel máshogy nem tud a bekerülni a médiába meg a pletykalapok címoldalára akkor csak terjessze a jó hírét a további hülyeségeivel...
2011. augusztus 24. 12:32
|
|
purpledivaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 153166 offline
|
Dopeman mint élő legenda?? egyedül ahhoz van tehetsége, hogy mindekinek beszólogasson...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: