A Vészhelyzet Kovac doktorát 9 évig alakító horvát színész, Goran Visnjic egy 4 epizódos vendégszereplés erejéig idén ősszel visszatér az amerikai tévéképernyőkre.
A teljes cikkhez kattints ide!
Goran Visnjic ősszel ismét a képernyőn
2011. augusztus 20. 13:36
Kedveltem Kovac doktorként!de ez a sorozat nem vonz!
2011. augusztus 20. 14:15
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Nem jön be a sorozat, így első olvasatra nem fogott meg a története, de azt a pár részt, amiben Goran feltűnik mindenképp meg fogom nézni.
Miatta megéri. Aztán lehet, hogy kellemesen csalódok és megtetszik a sorozat. Elvégre pocsék filmekben/sorozatokban nem szokott szerepet vállalni. Eddig mindenben imádtam, amiben játszott.
Szerk.: Gratula annak, aki nem tudja ki ő. Fantasztikus színész és zseniális szerepek köthetők a nevéhez. Túl kéne lépni a Disney-csatornán...
Szerk.: Gratula annak, aki nem tudja ki ő. Fantasztikus színész és zseniális szerepek köthetők a nevéhez. Túl kéne lépni a Disney-csatornán...
2011. augusztus 20. 14:48
|
|
Zone3120új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.27. Hozzászólás: 66 Csatolások: 78 Azonosító: 33250 offline
|
Selena111, tudtommal azért van ez az oldal, hogy az adatlapok segítségével infókat tudjunk meg olyan sztárokról akiket nem ismerünk, tehát a kérdésedre egy kattintás után megkapod a választ ha érdekel.
2011. augusztus 20. 15:17
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet (Selena111 @ 2011.08.20. 14:51)
de attól mert nem ismerem nem biztos az ,hogy én Disney mániás vagyok vagy csak azt nézem
Az összes Youtube-on megtalálható szelenagomez videó be van ágyazva a profilodba is, szóval szerintem itt nincs is miről beszélni.
Ha máshonnan nem is, de a Vészhelyzetből talán beugorhatna az arca, még ha nem is nézte az ember, mert én sem néztem, mégis ismerem.
2011. augusztus 20. 15:28
Rap4ever8: egyetértek!
Selena111! Elég nagy szégyen, h őt nem ismered. Bár gondolom Selena Gomezen túl nem sok olyan embert ismersz, akik valóban megérdemelték a sikerüket!
A cikkről: nagyon jó lett, örülök, h Gorannak új szerepe lesz, kíváncsi vagyok rá!
Selena111! Elég nagy szégyen, h őt nem ismered. Bár gondolom Selena Gomezen túl nem sok olyan embert ismersz, akik valóban megérdemelték a sikerüket!
A cikkről: nagyon jó lett, örülök, h Gorannak új szerepe lesz, kíváncsi vagyok rá!
2011. augusztus 20. 15:50
|
|
vampiregirl18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.11. Hozzászólás: 181 Csatolások: 0 Azonosító: 158067 offline
|
most őszintén ki nem nézte a vészhelyzetet? ez alapsorozat..mondjuk lehet, h túlságosan maradi vagyok, de ez van
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: