Justin Bieber Hollywood leggazdagabb tinije
2011. augusztus 20. 09:43
|
hihiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 125937 offline
|
Marietta96:Attól,hogy még rohadt sok pénzük van nem kötelesek másokra elkölteni...nem vagyok nagy fan,de azért csak megdolgoztak azért a pénzért...nem adományozhatják el az összest a szegényeknek,csak mert nekik sok jutott,másnak meg nem...Nem mondom,hogy ne adjanak másnak,de hát akkor is...Szomorú,hogy nekünk ez jutott,nekik meg az,az afrikaiaknak meg megint más,DE ez van.
2011. augusztus 20. 09:51
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Azért szép összeg, de innen csak Miley, Taylor Lautner, meg Angus az aki meg is érdemli ezt a pénzmennyiséget...
2011. augusztus 20. 10:13
akkor selena meg justin a leggazdagabb tinipár a világon!
vagyis a sztárok között biztosan. bár én selenának adtam volna justin pénzét justinnak meg egy fityinget sem.
dakota meg még most igen keveset kapott szerintem, többet érdemelne. nem baj majd jövőre
dakota meg még most igen keveset kapott szerintem, többet érdemelne. nem baj majd jövőre
2011. augusztus 20. 10:13
bár jövőre már szerintem demi is rajta lesz a listán
2011. augusztus 20. 10:15
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
Hátt..mit is mondjak,..pff..Bibörr..
2011. augusztus 20. 10:23
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
ez aztán már sok..
bíbör helyében el is tenném azt a pénzt,úgyis eltűnik a süllyesztőben pár éven belül.én a helyükben elbújnék valahova,annyi pénzt nem mutogatni kéne,hanem segíteni kéne azoknak,akik rászorulnak.persze,persze,adakozik az összes..annyit,hogy a sajtó figyeljen rájuk,és a bankszámlájukon ne látszódjon meg a dolog.
ha még tehetségük lenne,akkor azt mondom,de ezt a sok pénzt csak a sok kis tizenéves fanocskájuk tömte a zsebükbe.
ha még tehetségük lenne,akkor azt mondom,de ezt a sok pénzt csak a sok kis tizenéves fanocskájuk tömte a zsebükbe.
2011. augusztus 20. 10:23
Azt kívánom,hogy a legszegényebb embernek legyen annyi pénze mint Justinkának....
2011. augusztus 20. 10:30
|
|
JNoémi1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 263 Csatolások: 0 Azonosító: 130567 offline
|
és ki az aki erre kiváncsi hogy kinek mennyi pénze van??
2011. augusztus 20. 10:33
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Legközelebb a Jupitert átnevezik Justin Bieber bolygónak,mi??
2011. augusztus 20. 10:37
Most lehet hogy csillog a pénztől,de egy idő után a nép már unni fogja a Biberkét...és akkor nem lesz ennyi pénze az biztos és a karrierje se lesz a csúcson
2011. augusztus 20. 10:43
|
|
Miss.Marsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 148041 offline
|
hogy kereshet ez a hülye gyerek ennyi pénz?
Meghallom a számait é olyan mintha egy kornyikáló ribanc énekelne...megint csak a ki bíííbör áh nincs az embereknek ízlése?! hogy lehet egy olyan valakit szeretni akinek ilyen a hangja? egy úsjág szerint bíbörke a 7 legszexibb nő a világon nehogy már ezért legyetek oda -.-
Meghallom a számait é olyan mintha egy kornyikáló ribanc énekelne...megint csak a ki bíííbör áh nincs az embereknek ízlése?! hogy lehet egy olyan valakit szeretni akinek ilyen a hangja? egy úsjág szerint bíbörke a 7 legszexibb nő a világon nehogy már ezért legyetek oda -.-
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: