A Spice Girls lelkesedése a verseny iránt Angliának is kedvez, hiszen a lánybanda már kellőképp ismert, és az európai rajongók biztosan szavaznának rájuk. Nem ez lenne egyébként az együttes első visszatérése.
A teljes cikkhez kattints ide!
Az Eurovízión tér vissza a Spice Girls?
2011. augusztus 19. 20:06
Az sem igaz, hogy ismert résztvevőkre többen szavaznak, óriási tévedés. Olaszország ezért is hagyta ott annak idején, mert világhírű énekeseket küldtek, aztán szartak rájuk szavazni...
2011. augusztus 19. 20:07
Nem hiszem, hogy nagyobb lenne majd a sikerük mint a Blue-é, kis naívak, hát nem sikerült még rájönni, hogy nem a szavazatok, hanem a pénz számít?
2012-ben ismét valami jó kis olajmezőn fekvő ország fog nyerni
Aztán majd át is lehetne keresztelni a versenyt Eurázsiavízióra...
2012-ben ismét valami jó kis olajmezőn fekvő ország fog nyerni
2011. augusztus 19. 20:20
Jó ötlet, de nem valószínű, h jobbak lesznek a Bluenál, meg nem hiszem, h az Eurovízió keretein belül jó ötlet lenne visszatérni. :/ De azért sok sikert nekik, hátha összejön!
2011. augusztus 19. 20:22
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Nos, én is csak azt tudom mondani, hogy ugyanolyan lenne, mint a Blue. Valamelyik évben Németországot a legsikeresebb lánybandájuk, a No Angels képviselte, és a produkció - sajnos - nagyon gyatrára sikeredett azért, mert ketten sem teljesítettek megfelelően, és elvitték az egész produkciót. 14 pontot szedtek össze a döntőben, 12 pontot kaptak valamelyik Balkán-országtól, csak mert az egyik tag ott született...
2011. augusztus 19. 20:30
Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy sajnos ma már egyre inkább csak az igénytelen szar tetszik embereknek. Az igényes és jól hangszerelt zene már senkit nem érdekel.
2011. augusztus 19. 20:31
még csak az kéne... ami nem megy, azt nem kell erőltetni
mondjuk van egy-két régi számuk, ami nekem is tetszik.
2011. augusztus 19. 20:33
|
|
lilla.tinkerbellúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 158469 offline
|
Na neeeeeeeee...-.-
2011. augusztus 19. 21:09
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
Cynthia teljesen egyetértek. Ráadásul ez még jobban zavar így, mivel az összes egyenlegemet a Blueért küldtem el teljesen hiába. Mivel idén néztem végig először nem tudtam, hogy ez így működik
2011. augusztus 19. 22:39
|
|
Fanncsiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 151201 offline
|
egyáltalán nem lenne fair. lehet hogy nem kapnának nagyon sok szavazatot, de HÍRESEK! nem csak az országukban híresek, hanem az egész világon, ill. Európában, ha már Euróvizó..
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: