Kardashian–Humphries-esküvő: visszaszámlálás
2011. augusztus 20. 11:03
A Kardashian lányok szerintem k urvák...
De ennek ellenére, sok boldogságot kívánok
De ennek ellenére, sok boldogságot kívánok
2011. augusztus 20. 16:29
|
|
MandyBraitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 145772 offline
|
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.08.19. 18:58)
Mondja ezt az, akinek a kedvenc 'sztárja' Paris Hilton 
mert attól még nincs jogom utálni Kimet?
2011. augusztus 20. 16:29
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 145772 offline
|
Idézet (prézli @ 2011.08.19. 20:25)
na neked is bele kell ám szólni
2011. augusztus 20. 16:31
|
|
|
Idézet (MandyBrait @ 2011.08.20. 16:29)
és attól még nincs jogom utálni Kimet?
2011. augusztus 20. 17:42
|
|
Dzseenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.12. Hozzászólás: 313 Csatolások: 14 Azonosító: 138527 offline
|
Egy médiaszemélyiség házasodik. Most komolyan ekkora felhajtást kell csinálni?
De azért kíváncsi vagyok, hogy azaz örök hűség mennyire lesz örök...(bár ne legyen igazam)
De azért kíváncsi vagyok, hogy azaz örök hűség mennyire lesz örök...(bár ne legyen igazam)
2011. augusztus 20. 17:44
Am valamennyire jó hogy meg csinálják ezt a "nagy" esküvőt hisz ezzel annyi pénzt fognak keresni hogy húú . Mert biztos ott lesz a média a képekért milliókat kérnek lehet hogy még tvbe is adni fogják és ez megy a kardashian család számlájára . Sajnos :/ .
2011. augusztus 20. 17:52
Szancsu! Nekem semmi bajom azzal, ha az ő számlájukra folyik a pénz - ha vmi normális dologra, pl: segítségnyújtásra fordítják.
MandyBrait! prézli nem szólt be, csak egyetértett UnhappyMealsszel! A jogod megvan, persze, de nem hinném, h Paris többet tett volna le az asztalra, mint Kim. Bár Kim legalább nem olyan botrányos, mint Paris. (igen, tudok Kim videójáról!)
MandyBrait! prézli nem szólt be, csak egyetértett UnhappyMealsszel! A jogod megvan, persze, de nem hinném, h Paris többet tett volna le az asztalra, mint Kim. Bár Kim legalább nem olyan botrányos, mint Paris. (igen, tudok Kim videójáról!)
2011. augusztus 20. 19:45
|
|
|
Idézet (Thora_90 @ 2011.08.20. 17:52)
Szancsu! Nekem semmi bajom azzal, ha az ő számlájukra folyik a pénz - ha vmi normális dologra, pl: segítségnyújtásra fordítják.
mondtam én ezt egy szóval is?? nem...csak egyszerűen irritáló személy számomra Kim,és nem csak ő az egész családja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: