10 színész, aki még nem kapott Oscar–díjat
2011. augusztus 20. 15:17
|
Dolice9522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 810 Csatolások: 33 Azonosító: 125151 offline
|
pedig Johnny megérdemelné
2011. augusztus 20. 15:27
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
Johnny ♥
2011. augusztus 20. 15:33
|
|
kitti_1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 151926 offline
|
nem hiszem el hogy ilyen jó színészek még nem kaptak Oscar díjat...
:O Johnny Depp-en Gary Oldman-en és Ralp Fiennes-on lepődtem meg a legjobban... bár lehet hogy csak azért mert kedvenceim ...de szerintem mindegyik megérdemelné...szerintem bizonyították már a tehetségüket sok filmben. Én mind a 10-nek szurkolok hogy megkapják a jövőben.
De hajrá Johnny Depp, Gary Oldman, és Ralp Fiennes.
2011. augusztus 20. 16:56
szerintem bruce willis még fognak egyszer kapni
2011. augusztus 20. 17:28
Brad , Bruce, Johnny nem hiszem el hogy még nem kaptak díjat hiszen nagyon nagy tehetségek .
2011. augusztus 20. 17:30
Elképesztő,hogy Jhonny még nem kapott.
Remélem Brad Pitt nem is fog kapni
2011. augusztus 20. 17:53
Persze, de az ilyen Julia Robertsek kapnak Oscar-díjt. Nem mintha bajom lenne magával a színésznővel, csak más jobban megérdemelné.
2011. augusztus 20. 17:56
|
|
S-tella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.22. Hozzászólás: 530 Csatolások: 0 Azonosító: 120938 offline
|
A listáról szerintem Gary Oldman, Ed Harris, Ralph Fiennes, Edward Norton érdemeltek volna már Oscart
Bruce Willist nagyon szeretem,de az említett urak és közte ég és föld a különbség. Azért, mert valaki rettentő népszerű filmekben játszik szerethető karaktereket az alakítás még nem jelent egyből Oscar díjat
Így érzek Brad Pitt és Johnny Depp iránt is, mert számomra még hiányzik tőlük egy Vérző olaj, Király beszéde, vagy Halhatatlan kedves jellegű alakítás.
Bruce Willist nagyon szeretem,de az említett urak és közte ég és föld a különbség. Azért, mert valaki rettentő népszerű filmekben játszik szerethető karaktereket az alakítás még nem jelent egyből Oscar díjat
2011. augusztus 20. 17:57
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Az itt felsoroltak közül mindenki megérdemelne az Oscae-díjat! El se hiszem, hogy még nem kaptak...
2011. augusztus 20. 18:03
|
|
Smiley2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.05. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 148700 offline
|
én leginkább Johnnyi nem hiszem el...ő már rég megérdemelte!
2011. augusztus 20. 18:20
|
|
amileroablevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 146545 offline
|
Hát igen, műig felfoghatatlan, hogy Sandra Bullock kapott Oscart. Félreértés ne essék, nincs bajom Sandrával, sőt némelyik filmjét nagyon is szeretem, de hogy Oscar járt volna neki??? Annak idején Julia Roberts helyett meg Ellen Burstynnek kellett volna nyernie. Éppen ezért nem jelent már annyit ez a díj, mint régen... Ez szomorú. És gratulálok a cikkhez, nagyon igényes és szép munka. öröm az ilyet olvasni.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.