10 színész, aki még nem kapott Oscar–díjat
2011. augusztus 19. 18:15
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Ez a cikk is azt tudja csak bizonyítani, hogy még a legnevesebbnek titulált díjátadó is egy hatalmas nagy bunda. A legtehetségesebbek mehetnek a búsba, az akkor híres, felkapottak pedig tarolnak. Nagyszerű cikk. Ma már kettő értelmes cikket tudtam elolvasni!
Ilyen sem volt még nagyon.
2011. augusztus 19. 18:27
Néhánynál eléggé meglepődtem,de egy ilyen világban,ahol Bieber-ről neveznek el egy utcát... -.-
2011. augusztus 19. 18:30
Szerintem a felsoroltak közül Oldman, Depp, Pitt és Fiennes azok, akiknek tényleg kijárna LEGALÁBB egy aranyszobrocska.
Kivételes tehetség mind a négy, valóban fantasztikus filmek köthetők a neveikhez. Csak idő kérdése, és valamelyikük bezsebel egy Oscart, legalábbis merem remélni, hogy így lesz.
Egyébként meg ez az egész Oscar-felhajtás sem a régi már (amikor még a valódi tehetség számított...).
Egyébként meg ez az egész Oscar-felhajtás sem a régi már (amikor még a valódi tehetség számított...).
2011. augusztus 19. 18:31
|
|
susurrusRickrolled |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.01. Hozzászólás: 2760 Csatolások: 5176 Azonosító: 22484 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2011.08.19. 18:20)
nahhh és már bocsánat!John Malkovich hol marad erről a listáról???
Egy ilyen listára még jócskán felférnének.
Érdekes lenne megnézni egy olyat, ahol a még sosem jelöltek szerepelnek...
1 felhasználónak tetszik:
Mary Westmacott
2011. augusztus 19. 18:37
|
|
niczy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 736 Csatolások: 88 Azonosító: 124067 offline
|
hát ez szégyen, hogy nincs nekik..>:( elszégyelhetnék magukat igazán.ez a 10 színész tényleg letett valamit az asztalra,és mérges leszek ha belegondolok,hogy egy csomó olyan színész kapott már, akinek nem kellett volna-.-" erről ennyit..
2011. augusztus 19. 18:45
|
|
June15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 612 Csatolások: 31 Azonosító: 141963 offline
|
Johnny Depp, Brad Pitt, Robert Downey Jr., Ralph Fiennes, Gary Oldman
EZ A VILÁG EGYIK LEGNAGYOBB SZÉGYENE, hogy pont nekik nem adnak, akkor kinek adnak ilyen kis szaros (máshogy nem tudom már mondani) Disney sztárocskáknak, vagy kiknek ???!!
Ez egyszerűen szégyen !!!!!!!
Különben meg az itt látható színészek egészen halálukig (mert sajnos ilyen is van
) keresni fogják, érdekeltek, és ami a legfontosabb SZERETETTEK LESZNEK!!!

Ja és susurrus köszönöm, hogy helyettem is leírtad
, még, hogy csak 1 ember. pff
EZ A VILÁG EGYIK LEGNAGYOBB SZÉGYENE, hogy pont nekik nem adnak, akkor kinek adnak ilyen kis szaros (máshogy nem tudom már mondani) Disney sztárocskáknak, vagy kiknek ???!!
Különben meg az itt látható színészek egészen halálukig (mert sajnos ilyen is van
Ja és susurrus köszönöm, hogy helyettem is leírtad
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2011. augusztus 19. 18:45
|
|
BlackPrincess...stb.Like Daniel |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 2523 Csatolások: 62 Azonosító: 135221 offline
|
Tényleg megérdemelnék az Oscar-t!
2011. augusztus 19. 18:46
Ők mind megérdemelnék már. Tényleg tehetséges, jó színészek.
2011. augusztus 19. 18:49
Bruce Willis az Armageddonért kaphatott volna. Nagyon jó film
2011. augusztus 19. 18:54
Idézet (susurrus @ 2011.08.19. 17:52)
Köszi a cikket, külön köszönet Gary Oldmanért
Azt hiszem, az egész világ filmrajongói nevében mondhatom, nem véletlen, hogy minden magazinos és internetes listán ott szerepel a neve, legtöbbször az első helyen, akik még sosem kaptak jelölést ennyi legendás alakítás után sem (Sid Vicious, Joe Orton, Drakula, Beethoven, Lee Harvey Oswald stb),
Szerintem Gary Oldman "jelöletlensége" sokkal nagyobb sokk, mint Johnny Depp "díjtalansága". Hihetetlen, hogy Depp példaképe eddig még egy jelölést sem kapott...
Remélem, hogy idén végre megkapja az elsőt, és magát a díjat is, mert A KAMÉLEON, generációk ikonja, tényleg megérdemli
Azt hiszem, az egész világ filmrajongói nevében mondhatom, nem véletlen, hogy minden magazinos és internetes listán ott szerepel a neve, legtöbbször az első helyen, akik még sosem kaptak jelölést ennyi legendás alakítás után sem (Sid Vicious, Joe Orton, Drakula, Beethoven, Lee Harvey Oswald stb),
Szerintem Gary Oldman "jelöletlensége" sokkal nagyobb sokk, mint Johnny Depp "díjtalansága". Hihetetlen, hogy Depp példaképe eddig még egy jelölést sem kapott...
Remélem, hogy idén végre megkapja az elsőt, és magát a díjat is, mert A KAMÉLEON, generációk ikonja, tényleg megérdemli
Annak, hogy Garyt még csak nem is jelölték (mi az, hogy nem?!?!?!?!), véleményem szerint egyetlen egy oka van: nem eléggé népszerű a megfelelő körökben...
2011. augusztus 19. 19:42
Johnny Depp és Bruce Willis érdemelné meg a tíz színész közül. Kettőjüknek nagyon jó filmjeik vannak és nem értem miért nem jutalmazták még meg őket egy aranyszoborral.
2011. augusztus 19. 19:50
|
|
csengike |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.20. Hozzászólás: 703 Csatolások: 1 Azonosító: 123258 offline
|
Szerintem ezekbol a szineszekbol tobb is megerdemelte volna az oscart...pl.Brad Pitt,o egy annyira csodalatos es tehetseges szinesz. Akkor meg itt van Bruce Willis,Jonny Depp az o munkajukat sem tudom kifogasolni,azon filmekben amikben en lattam...nem nagyon ertem,ha ilyen tehetseges szineszeknek nem adnak oscart akkor kinek adnak?...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.