10 színész, aki még nem kapott Oscar–díjat
2011. augusztus 19. 17:45
Újra szembesültem egy remek cikkel,nagyon jóra sikeredett.Szerintem a felsoroltak közül többen is megérdemelték volna a díjat,és néhányon elcsodálkoztam hogy még nem kapott.Vannak olyan sztárocskák akik nem sok mindent raktak le az asztalra és mégis különböző díjakat zsebelhetnek be,ezek a színészek akik a cikkben szerepelnek már jó régóta benne vannak a szakmában és többször is bizonyították hogy igenis megvan benne az a színészi csillogás ami egy hírességnek kell.Mégegyszer gratulálok a cikkhez,tökéletes lett.
2011. augusztus 19. 17:45
Szerintem Brad Pitt, Tom Cruise és Bruce Willis igazán megérdemelnék az Oscart, hiszen nagyon sok fantasztikus alkotásban láthatuk őket bizonyitani, eddig olyan színészek és színésznők kaptak Oscart akiknek nem is járt volna...
2011. augusztus 19. 17:47
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Ezek közül a színészek közül mindenki megérdemelné az Oscar-díjat. Bár nem olyan fontos, hogy nyerjen. Kit érdekel, hogy hányat nyert? Úgyse azt nézik, hogy mennyi díjat zsebelt be, hanem, hogy milyen az alakítása. Ha jó színész, akkor a díj nélkül is ugyanúgy szeretni fogják.
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2011. augusztus 19. 17:52
|
|
susurrusRickrolled |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.01. Hozzászólás: 2760 Csatolások: 5176 Azonosító: 22484 offline
|
Köszi a cikket, külön köszönet Gary Oldmanért
Azt hiszem, az egész világ filmrajongói nevében mondhatom, nem véletlen, hogy minden magazinos és internetes listán ott szerepel a neve, legtöbbször az első helyen, akik még sosem kaptak jelölést ennyi legendás alakítás után sem (Sid Vicious, Joe Orton, Drakula, Beethoven, Lee Harvey Oswald stb),
Szerintem Gary Oldman "jelöletlensége" sokkal nagyobb sokk, mint Johnny Depp "díjtalansága". Hihetetlen, hogy Depp példaképe eddig még egy jelölést sem kapott...
Remélem, hogy idén végre megkapja az elsőt, és magát a díjat is, mert A KAMÉLEON, generációk ikonja, tényleg megérdemli
Azt hiszem, az egész világ filmrajongói nevében mondhatom, nem véletlen, hogy minden magazinos és internetes listán ott szerepel a neve, legtöbbször az első helyen, akik még sosem kaptak jelölést ennyi legendás alakítás után sem (Sid Vicious, Joe Orton, Drakula, Beethoven, Lee Harvey Oswald stb),
Szerintem Gary Oldman "jelöletlensége" sokkal nagyobb sokk, mint Johnny Depp "díjtalansága". Hihetetlen, hogy Depp példaképe eddig még egy jelölést sem kapott...
Remélem, hogy idén végre megkapja az elsőt, és magát a díjat is, mert A KAMÉLEON, generációk ikonja, tényleg megérdemli
2011. augusztus 19. 17:53
|
|
zavodni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 536 Csatolások: 0 Azonosító: 143361 offline
|
Na igen... Amikor néztem egy-egy Brd Pitt, vagy Bruce Willis filmet akkor ezen én is elgondolkodtam. Vajon miért nem??? De itt van például Tom Cruise aki szintén olyan színész, hogyha valaki meghallja a nevét mindenki ismeri. De szerintem nem az Oscar-on múlik valaki tehetsége. Szerintem Brad Pitt az a színész akit mindenki ismer, pedig sose kapott Oscar-t. Szóval nem ezen múlik valakinek az elismerése,vagy a hírneve, hanem azon, hogy azt a bizonyos embert a nézők is szeretik. De ez az én véleményem.
dóóra
2011. augusztus 19. 17:54
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Tényleg megérdemelték volna....
2011. augusztus 19. 17:57
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Huha most egy picit ledöbbentem.
Nagyon sok színész megérdemelné ezeket a díjakat a felsoroltak közül. De a legeslegjobban Johnny Deppen és Bruce Willisen lepődtem meg,na de könyörgöm én eddig abban hitben éltem hogy Bruce Willis Oscar díjas
az én szememben az egyik legjobb. De mindegy így jártam,én amúgy sem egy díj miatt vagy díjjak miatt szeretek egy színészt.
Gratulálok a cikkhez nagyon tartalmas,és jól megírt.
Nagyon sok színész megérdemelné ezeket a díjakat a felsoroltak közül. De a legeslegjobban Johnny Deppen és Bruce Willisen lepődtem meg,na de könyörgöm én eddig abban hitben éltem hogy Bruce Willis Oscar díjas
Gratulálok a cikkhez nagyon tartalmas,és jól megírt.
House Of Wax
2011. augusztus 19. 17:58
amúgy meg mi az h a Johnny Depp nem kap???
sztem ő érdemelné meg a legjobban!!!ő a világ egyik legjobb színésze!!!
2011. augusztus 19. 18:04
Nagyon megérdemelnék a díjat.Mind nagyon jó színész!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.