VV Zsófi szépségversenyen indul
2011. augusztus 19. 19:44
Ez a nő normális hogy ilyen kinézettel szépségversenyre megy. Elég nagy önbizalommal rendelkezik én az ő helyében nem lennénk ennyire bátor. Először elkezd énekelni pedig nem tud most meg szépségversenyre megy.
2011. augusztus 19. 19:54
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
nem kicsit van elszállva magától. Pont egy hete, találkoztam vele a villamos megállóban, és kisugárzása az semmi nincs. Egy szürke pulcsiban állt, mindenki őt bámulta meg röhögött rajta, ő meg tök zavarban volt. Egyik haverommal voltam, és így éppen mondom neki, hogy "te,ez nem a vv zsófika?", erre meg ő odamegy, és így elkezdi, hogy "hé, nincs még egy RÁ-GÓ-GUMID?" (mert zsófi éppen rágózótt)
Erre tök zavarban elkezdi, hogy "bocs nincs". Majd arrébb ment. Magabiztosság, szépség, kisugárzás, tehetség nulla a csajnál, egyszerűen csak be akar futni. És ez szánalmas! :/
Erre tök zavarban elkezdi, hogy "bocs nincs". Majd arrébb ment. Magabiztosság, szépség, kisugárzás, tehetség nulla a csajnál, egyszerűen csak be akar futni. És ez szánalmas! :/
2011. augusztus 19. 20:06
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
Öhm, egyáltalán nem szép az arca. Viszont tetszik a haja.. egy hajasbabán.><
2011. augusztus 19. 20:07
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Idézet (SugarGirl @ 2011.08.19. 19:54)
nem kicsit van elszállva magától. Pont egy hete, találkoztam vele a villamos megállóban, és kisugárzása az semmi nincs. Egy szürke pulcsiban állt, mindenki őt bámulta meg röhögött rajta, ő meg tök zavarban volt. Egyik haverommal voltam, és így éppen mondom neki, hogy "te,ez nem a vv zsófika?", erre meg ő odamegy, és így elkezdi, hogy "hé, nincs még egy RÁ-GÓ-GUMID?" (mert zsófi éppen rágózótt)
Ezen jót nevettem.
Ez a csaj egy hülye. Néha komolyan sajnálom,hogy csak ennyi esze van.
2011. augusztus 19. 20:30
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
nem olyan az arca, ami szépségversenyre illene..
2011. augusztus 19. 20:32
szerintem tuti az első lenne
hátulról
de ha én vlamikor találkoznék vele gyors hazafutnék és hoznám a seprűt
:röhög:
hátulról
de ha én vlamikor találkoznék vele gyors hazafutnék és hoznám a seprűt
2011. augusztus 19. 20:36
attól még,mert nagyobb a melle az alakja nem jó
egyáltalán nem XD és kissé beképzelt .de mire büszke magán? én nem látok rajta semmit olyat amire büszke lehetne
bocs a fanoktól.
2011. augusztus 19. 20:48
|
|
Nyöff09visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.20. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 153354 offline
|
Istenem... Mit akar még ez? El kényésztettet kis rózsaszín cica... -.-" a szépség a természetességnél kezdődik és neki a mellei helyén 2 szilikon csücsül. Ennyit a szépségről!
2011. augusztus 19. 20:53
|
|
Nyöff09visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.20. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 153354 offline
|
szerintem sírva fog le rohanni a színpadról mert az első körben ki penderítik, ha csak nem az apja vagy az anyja el nem intézi pénzel. Sajnos a mai világban sok mindent meg lehet szerezni pénzel. De rájöhetnének már végre hogy nem mindent lehet pénzel meg venni...
2011. augusztus 19. 21:35
Valakinek vesztenie is kell.
Mondjuk, ki tudja. Lehet hogy megnyeri. ( Bár erre szerintem igen kicsi az esély, de majd meglátjuk.
)
2011. augusztus 19. 21:38
Szerintem enyhén szólva is nagy pofáraesés lesz, aztán majd lehet csökken az önbizalom is
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: