Szeptember 3-án startol az X-Faktor
2011. augusztus 19. 17:47
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Nos, kíváncsi vagyok az új tehetségekre, és persze a zenei hallással nem rendelkező, vagy éppen a túlságosan is sok önbizalommal, és annál kevesebb tehetséggel rendelkező emberkékre!!
2011. augusztus 19. 18:09
Nagyon örülök neki,hogy már szeptembertől itt lesz!
2011. augusztus 19. 18:24
Én is nagyon várom
de ha tényleg benne lesz rendszeresen a Király L. Norbi akkor nem biztos h olyan rendszerrel fogom nézni mint tavaly...
2011. augusztus 19. 18:25
Nekem nagyon tetszett a műsor,csak hiányozni fog Balázs,de azért kiváncsi vagyok,hogy oldja meg Nóri egyedül.
2011. augusztus 19. 18:45
|
|
Csilla19*Crazy Girl* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 53 Azonosító: 123941 offline
|
Egyrészt örülök, mert a valah volt összes tehetségkutató közül én ezt az egyet szeretem csak nézni/csak ezt az egyet nézem. Egyrészt pedig sírok, mert még az X-faktorban nem tapasztaltuk meg, hogy elhtűnnek-e az előadók. és félek attól, hogy ez igy lesz. Az előző X-Faktorban nagyon jók voltak az előadók, a hanjguk,a személyiségük (bár biztos most is lesznek nagyon jók) és szar lesz, hogyha az előző x-faktorosokat már nem láthatjuka jövő évi fellépéseken stb :'(
2011. augusztus 19. 18:54
|
|
Csilla19*Crazy Girl* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 53 Azonosító: 123941 offline
|
És amugy itt sokmindenkivel egyetértek. annyi énekesünk van már, hogy az hihetetlen. SP,FLOUR,Vastag Csaba, Takács Nikolas, Janicsák Veca, Vastam Tamás, Barbee, Lola stb. Szerintem bővene lgé amennyi msot van. mindenki válogathat magának ekdvére, ha emg egyiksem tetszik lehet választani Amerikai kedvencet. Kicsi ez az ország nem férünk el ennyien. Egy ideig most hagyni kéne sztem az uj tehetségek felkutását. Elég nekünk ennyi. aki tehetséges ugyis elő fog bukkanni.
2011. augusztus 19. 19:13
|
|
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline
|
ALLIIGG VÁÁROMM!!!!!
2011. augusztus 19. 19:28
|
|
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 offline
|
Szóval már nem a nyári szünet alatt indul?
Mindegy, mert biztos, hogy fogom nézni, de tavaly olyan jó volt, hogy még augusztusban elkezdték adni. Mivel nem lesz Megasztár kizárólag erre fogok hangolódni és a TV2-t örökre elfogom felejteni!
2011. augusztus 19. 19:46
Kíváncsi vagyok az uj felhozatalra, de szerintem nem lesz olyan jó mint az első.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: