Szeptember 3-án startol az X-Faktor
2011. augusztus 19. 14:51
|
|
annabeth98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 287 Csatolások: 0 Azonosító: 151451 offline
|
Huhh...kiváncsi leszek, h Nóri hogy fog boldogulni! Hajrááá
:D
2011. augusztus 19. 14:51
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Hű, mert még nincs elég magyar "énekesünk"..
2011. augusztus 19. 14:57
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Lehet hogy megnézem majd, tudjátok, kell egy jó kis nevetés
Viccet félre téve szerintem az első évadnál ez sokkal laposabb és rosszabb lesz.
Viccet félre téve szerintem az első évadnál ez sokkal laposabb és rosszabb lesz.
2011. augusztus 19. 15:04
1. Nem 16:4-esre (mert ilyen nincs), hanem 16:9-es képarányra állnak át.
2. Nem "Magyarországon elsőként", mivel az M1, az M2, a Duna TV és az Autonomia már régen átálltak.
Csak tájékoztatásként.
2. Nem "Magyarországon elsőként", mivel az M1, az M2, a Duna TV és az Autonomia már régen átálltak.
Csak tájékoztatásként.
2011. augusztus 19. 15:10
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Az a harci helyzet hogy én ettől olyan nagyon nem vagyok boldog. Tavaly se néztem rendszeresen, de belenézegettem, mert Nikolast igazi tehetségnek gondoltam és büszke voltam rá, hogy nem adta fel az elveit a műsor alatt. Viszont utána oly gyönyörűen eladta magát seperc alatt, hogy csak pislogtam. Naiv voltam, egyébként, hiszen minden egyes tehetségkutatós így végzi. Beépül, tucatelőadó lesz, vagy még rosszabb történik vele: eltűnik a süllyesztőben mielőtt valóban elindulhatna a karrierje. Nincs új a nap alatt. Egy kaptafa az egész.
2011. augusztus 19. 15:10
|
|
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline
|
Az X-Factirba több id*óta lép fel mint a csillag születikben, egyébként fel nem fogom mi értelme ennek. Hónapokig azt nézni hogy egyik tehetségtelen ember a másik után énekel, amelyik meg tehetséges azt kirakják, ehelyett adhatnának valami komplett műsort is, de ez úgyse válik valóra.
1 felhasználónak tetszik:
Rekahhh
2011. augusztus 19. 15:11
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Remek!
Ahogy a Megasztáros cikknél is leírtam, kétlem, hogy az országnak szüksége lenne ennyi énekesre. Személy szerint , én nem látom értelmét itthon próbálkozni. Magyarországon egyszerűen lehetetlen olyan sikeresnek lenni, hogy tényleg megtudj élni belöle. És az X-faktort, mint műsort sem szeretem. Nem csak azért, mert a 4 zsűritagból háromtól falra mászom. Ez még szép, új dolog volt egy éve, de mostmár nem nagy szám. Mert kitalálták, hogy oda a tehetségesebb emberek jelentkeznek még nem lesz jobb a Megasztárnál. Tény, nekem is szimpatikusabb, de semmivel nem jobb. Évről évre úgyanolyan embereket keresnek, nyomatják Őket aztán kikötnek a Viván és akkor már hatalmas énekesek. Szerintem ez szánalmas. Én az egész műsorból egy olyan embert nem tudnék mondani aki még szimpatikus is volt a tehetsége mellett. Talán a Muri Enikő, de Ő még csak besem került a műsorba. És ez nagyon nagy hiba volt...
1 felhasználónak tetszik:
Johinna
2011. augusztus 19. 15:13
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Én már nagyon várom
2011. augusztus 19. 15:18
|
|
Marcsy1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 131849 offline
|
már aliig várooom!!!
2011. augusztus 19. 15:29
Szerintem az egész X-Faktor tökre fölösleges.Nézzük meg, hogy akik ebben a műsorban szerepeltek és szerepelni fognak, hol lesznek pl. 10 év múlva.Megmondom:a béka feneke alatt!Azt mondom, hogy bárcsak ne lenne igazam.Mindenesetre minden jót kívánok a X-Faktor volt és jövőbeli versenyzőinek.Amúgy a műsor szerintem Balázs nélkül nem ér semmit!
2011. augusztus 19. 15:31
|
|
Trxaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 415 Csatolások: 0 Azonosító: 154419 offline
|
(nem akarok veszekedni,köszöntem)
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.