2010 legsikeresebb tehetségkutató műsorának új évadáig csupán két hét van hátra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szeptember 3-án startol az X-Faktor
2011. augusztus 19. 14:33
|
|
MandyBraitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 145772 offline
|
csak tudnám minek -.-""
2011. augusztus 19. 14:36
Tahó Világ, X-faktor... miért büntet minket az Isten?
Am egyetértek prézlivel.
Am egyetértek prézlivel.
2011. augusztus 19. 14:37
|
|
Roxxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 83 Azonosító: 145846 offline
|
Bár az előzőben sem volt olyan,akit úgy imádok,hohy meghalok érte...remélem most valami nekem tetsző emberke,lesz,akit nagyon lehet majd szeretni.Mondjuk mint American Idolból Adam Lambert
2011. augusztus 19. 14:37
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Én is bírtam Balázst,kár,hogy ő már nem lesz benne.
Kíváncsi vagyok milyenek a jelentkezők.Tavaly sokat lehetett rajtuk röhögni.Az első pár rász vicces,aztán meg jön a nagy verseny.
Kíváncsi vagyok milyenek a jelentkezők.Tavaly sokat lehetett rajtuk röhögni.Az első pár rász vicces,aztán meg jön a nagy verseny.
1 felhasználónak tetszik:
DreamerGirl
2011. augusztus 19. 14:38
nagyon fognak hiányozni Balázs beszólásai
de azért nagyon várom már, ha legalább annyira jó lesz mint a tavalyi, akk szeretni fogom ♥
2011. augusztus 19. 14:42
Tavaly nagyon jó hangok kerültek elő remélem így lesz ez idén is! Nagyon várom!!!! =D
2011. augusztus 19. 14:45
|
|
zavodni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 536 Csatolások: 0 Azonosító: 143361 offline
|
Furcsa lesz Balázs nélkül... De nem zavar, hogy nem jött senki a helyére, mert akkor mindenki Balázzsal hasonlítgatná össze. Mindenesetre furcsa lesz, az hogy egyedül fogja vezetni a műsort. Egyébként már nagyon várom. Ezt tartom az egyik legértelmesebb műsornak a mai szemetek között. És tudom, hogy itt is manipulálnak meg minden, de legalább tehetséges emberekből csinálnak sztárt és nem olyanokból akik semmit se tettek le az asztalra, csak bementek egy villába és káromkodtak....
2011. augusztus 19. 14:47
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
Mint minden magyar tehetségkutatónak, a színvonala ennek is a béka popója alatt van. Feleslegesnek tartom, csak a pénzt szórják el az ilyenekre. Fele eltűnik a süllyesztőbe, a másik fele tucatelőadó lesz. -.-"
2011. augusztus 19. 14:48
Biztos jó lesz, de nem fognak még egy olyan énekest találni, mint Nikolas!!
2011. augusztus 19. 14:49
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
Hátt..Nem lesz ugyanolyan Balázs nélkül,
( Dee már nagyon várom.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.