Linda Perry beszólt Katy Perrynek
2011. augusztus 19. 15:29
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Igaza van!Ki akar megvenni albumokat ha van rajta 3 jó szám?Letöltöm,és kész!Persze jó elmondani,hogy nekem van eredeti CD-m....
Nem nagyon hallottam még erről a nőről így annyira nem jogos szerintem a beszólása. :S
Katyt pedig alapból nem csípem...
Annyira sajnálom ezt a világot,hogy a jó zenéket eldobják ilyen szemétre!
Bocsi,de amit géppel művelnek az nem tehetség!
Egy jó gitárszóló többet ér!
Nem nagyon hallottam még erről a nőről így annyira nem jogos szerintem a beszólása. :S
Katyt pedig alapból nem csípem...
Annyira sajnálom ezt a világot,hogy a jó zenéket eldobják ilyen szemétre!
Bocsi,de amit géppel művelnek az nem tehetség!
Egy jó gitárszóló többet ér!
2011. augusztus 19. 15:31
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
nem szeretem Katyt, bár semmi bajom nincs vele, csak nem az én stílusom, de arról most nem tehet, hogy ez így alakult.
2011. augusztus 19. 15:37
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
veszíteni tudni kell!
2011. augusztus 19. 15:37
|
gergoke004új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 138174 offline
|
kety perry 1ik kedvencem tiszta szégyen ezanő tutu féltékeny mert őneki nincs olyan sikere........én például megvenném minden cd-jét de akkoris Ke$ha a legjobb <3
2011. augusztus 19. 15:38
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
A pofám leszakad komolyan mondom. Az már eleve nagy szégyen, ha valaki nem ismeri Lindát. Ha valaki nem ismeri nézzen utána. Elárulom azoknak, akik nem tudnák, hogy 1989-től (bár szerintem 1990-től, mert akkor szerzett magának nagyobb hírnevet a 4 Non Blondes) van a pályán, amikor Katy még cumizott. Féltékeny liba? Ezen mindjárt elsírom magam. Lindának nincs oka az irigykedésre. Kitűnő hang, fantasztikus stílusérzék, magabiztosság. Ez jellemzi Lindát, és valljuk be, az édes Katyről ezek nem mondhatóak el. Az is jó volt, amikor valaki írta, hogy kulturáltabban kellett volna kifejeznie magát. Erre csak annyit tudok mondani; rockénekesnő. Ne várja már el senki tőle, hogy meghazudtolja a saját stílusát, és visszafogottan írja le a véleményét. Nevenincs ember? Most, hogy te nem ismered, attól még mások ismerhetik. Imádom, amikor szórjátok itt a marhaságokat. Lindát világszerte ismerik, és a legfontosabb; elismerik. Nézzetek már magatokba, és utána bíráljatok egy olyan nőt, aki már 21-22 éve a pályán van. Megáll az ember esze.
2011. augusztus 19. 15:39
Nem értem,mért kell neki beszólni amikor Katy sokkal ismertebb nála,nem mondom hogy ő neki nincs jó hangja vagy ilyesmi,de ha most megkérdeznénk szerintem biztosan többen ismernék Katy-t mint Lindát.Nem hiszem hogy féltékeny vagy irigy lenne rá,inkább csak megmondta a véleményét,de azért nem kellett volna ennyire durván fogalmaznia.
2011. augusztus 19. 15:43
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
Akárhogy fogalmazta meg a véleményét, én teljesen igazat adok Neki. Lindát hihetetlenül tisztelem, míg Katy csak egy tucatelőadó a sok közül.
A letöltésekről csak annyit, hogy én is sok dalt töltök le, de a kedvenc bandáim CD-it megveszem[pl. 30 Seconds To Mars, My Chemical Romance]
Idéznék egy kicsit Shannon Leto-tól:
Shannon-nak teljesen igaza van. Ezért is tartom hülyeségnek azt, amit Magyarországon művelnek az X-Faktoros "tehetségek". Hihetetlen primitívek, ha azt gondolják, hogy meg tudják állítani az "illegális" internetes letöltések hadát.
A letöltésekről csak annyit, hogy én is sok dalt töltök le, de a kedvenc bandáim CD-it megveszem[pl. 30 Seconds To Mars, My Chemical Romance]
Idéznék egy kicsit Shannon Leto-tól:
Idézet
Riporter: Az internet térhódításával az emberek ahelyett, hogy megvennének egy-egy albumot, kislemezt, inkább ingyen letöltik a különböző zeneszámokat. Támogatja, netán ellenzi ezt a fajta szemléletváltást?
Shannon: Egyértelműen támogatom. Úgy vélem, ez a folyamat elkerülhetetlen, éppen ezért, ahelyett hogy foggal-körömmel harcolnánk ellene, inkább jó erősen meg kell ragadnunk az ebben rejlő lehetőségeket. Szerintem ugyanis ez egy olyan csatorna, amelyet a zenészek nagyon jól fel tudnak használni arra, hogy az általuk írt számokat gyorsan megismerjék világszerte. Emellett jó lehetőség a kevésbé ismert zenekarok számára, amelyek így könnyebben szerezhetnek népszerűséget maguknak. Sőt, ez nemcsak nekik jó lehetőség, hanem még nekünk is az, így személy szerint én is haladok a korral.
Shannon: Egyértelműen támogatom. Úgy vélem, ez a folyamat elkerülhetetlen, éppen ezért, ahelyett hogy foggal-körömmel harcolnánk ellene, inkább jó erősen meg kell ragadnunk az ebben rejlő lehetőségeket. Szerintem ugyanis ez egy olyan csatorna, amelyet a zenészek nagyon jól fel tudnak használni arra, hogy az általuk írt számokat gyorsan megismerjék világszerte. Emellett jó lehetőség a kevésbé ismert zenekarok számára, amelyek így könnyebben szerezhetnek népszerűséget maguknak. Sőt, ez nemcsak nekik jó lehetőség, hanem még nekünk is az, így személy szerint én is haladok a korral.
Shannon-nak teljesen igaza van. Ezért is tartom hülyeségnek azt, amit Magyarországon művelnek az X-Faktoros "tehetségek". Hihetetlen primitívek, ha azt gondolják, hogy meg tudják állítani az "illegális" internetes letöltések hadát.
2011. augusztus 19. 15:43
Bevallom én Lindát az Adam Lambertnek írt dala miatt ismertem meg, de egyszerűen nem értem, hogy mi értelme annak, hogy idejöttök és közlitek, hogy "azt sem tudom ki ez"
Remélem a Google-t azért ismeritek.
Az meg érthetetlen számomra, hogy mi oka lenne féltékenységre, elvégre több slágert írt már mint Katy. Távol álljon tőlem, hogy leszóljam Katyt, mert szeretem, de azért ne túlozzunk már:)
Remélem a Google-t azért ismeritek.
Az meg érthetetlen számomra, hogy mi oka lenne féltékenységre, elvégre több slágert írt már mint Katy. Távol álljon tőlem, hogy leszóljam Katyt, mert szeretem, de azért ne túlozzunk már:)
2011. augusztus 19. 15:45
Ki a franc az a Linda Perry?!
Szégyen,vagy nem,én eddig mégcsak nem is hallottam ilyen nevű énekesnőről... Csak azért szemétkedik Katyvel,mert vele már senki sem foglalkozik,szóval inkább beszól a nála sokkal fiatalabb,és tehetségesebb énekesnőknek. Csak azt nem értem,miért nem inkább Rebecca Blacknek,vagy Justin Biebernek mond ilyeneket? Az talán még jogos is lenne,de Katyvel csak ne beszéljen így! -.-"" Amúgy ahogy Katy Perryt ismerem,tuti visszafog szólni,legalábbis nagyon remélem.
2011. augusztus 19. 15:47
Csak az zavarja, hogy ő sehol sincs Katy Perryhez képest!
Ez de szánalmas! :S
Ez de szánalmas! :S
2011. augusztus 19. 15:48
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Idézet (Sanoma @ 2011.08.19. 15:27)
Csak féltékeny ez a nő, mert ő nem döntött ilyen nagy rekordokat.
Katy-nek pedig további sikereket kívánok!
Aztán mire lenne olyan féltékeny? Katy fájörvörkjére vagy a júárszógéjére? Ugyan, kérlek.
8 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
LittleVampire,
Bogszics,
UnhappyMeals,
saii,
janet7,
Johinna,
Black Hearth2
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.