Gyereksztárok — hol tartanak most?
2011. augusztus 19. 11:52
|
|
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1450 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline
|
Na Courtneyy, most hízhat a májad!
Tényleg jó cikk lett
Egyébként Taylor Monsenen lepődtem meg a legjobban, nem is tudtam hogy ő volt az a kislány. Eléggé megváltozott.
2011. augusztus 19. 11:53
|
|
VicaUnaMileyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.04. Hozzászólás: 310 Csatolások: 1 Azonosító: 146608 offline
|
Ashleyyy Olsen
<3
2011. augusztus 19. 11:54
|
|
HeyCassievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 471 Csatolások: 0 Azonosító: 155936 offline
|
azta, nagyon érdekes cikk lett, Courtneyy 
Lindsay; Sarah; Taylor és az Olsenek ♥ remélem továbbra is nagy sikerekeket zsebelhetnek be!
- lehet hogy ez így most nem értelmes XD -
Lindsay; Sarah; Taylor és az Olsenek ♥ remélem továbbra is nagy sikerekeket zsebelhetnek be!
2011. augusztus 19. 11:55
|
|
Vikcsuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 154130 offline
|
Nagyon jó cikk ..
Christina Ricci-t 2 filmben láttam, a Addams Family-ben, és a Penelope-ban.. Mindkettő film nagyon tetszett nekem .. szerintem jó színésznő
Az Olsen ikreket, ahoz képest, hogy majdnem minden filmjük ugyanarról szólt, csak éppen más városba, nagyon imádtam, és minden filmjüket megtudtam nézni rengetegszer, sőt még mindig megtudom.. Imádom őket, kár, hogy most már nem szoktak szerepelni filmekbe, de MK-t a Beasty-ban megnéztem, jó volt, csak kár, hogy keves szerepet kapott!
Taylor Momsen-t a GG-ben ismertem meg, szerintem remek színésznő, és énekesnő is egyben.
Macaulay Culkin, annyit mondok, hogy Reszkessetek betörők.. IMÁDTAM!
Drew Barrymore .. gyönyörű nő szerintem. Nagyon szeretem a filmjeit.
Lindsay Lohan, ő beletartozik a régi 3as közé, akiknek imádom a filmjeit: Olsen ikrek, Lindsay, Hilary Duff .. kár, hogy Lindsay mostanába már inkább botrányaival vonja magára a figyelmet, mintsem a sikereivel ..
Szerintem szuper cikk lett! Grat.
Christina Ricci-t 2 filmben láttam, a Addams Family-ben, és a Penelope-ban.. Mindkettő film nagyon tetszett nekem .. szerintem jó színésznő
Az Olsen ikreket, ahoz képest, hogy majdnem minden filmjük ugyanarról szólt, csak éppen más városba, nagyon imádtam, és minden filmjüket megtudtam nézni rengetegszer, sőt még mindig megtudom.. Imádom őket, kár, hogy most már nem szoktak szerepelni filmekbe, de MK-t a Beasty-ban megnéztem, jó volt, csak kár, hogy keves szerepet kapott!
Taylor Momsen-t a GG-ben ismertem meg, szerintem remek színésznő, és énekesnő is egyben.
Macaulay Culkin, annyit mondok, hogy Reszkessetek betörők.. IMÁDTAM!
Drew Barrymore .. gyönyörű nő szerintem. Nagyon szeretem a filmjeit.
Lindsay Lohan, ő beletartozik a régi 3as közé, akiknek imádom a filmjeit: Olsen ikrek, Lindsay, Hilary Duff .. kár, hogy Lindsay mostanába már inkább botrányaival vonja magára a figyelmet, mintsem a sikereivel ..
Szerintem szuper cikk lett! Grat.
2011. augusztus 19. 12:11
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
Nagyon jó cikk lett!
Hát Maculay és Lindsay tényleg nagy legendák és az Olsen ikrek is persze...!
A többiekre sajna nem igazán emlékszem, mostanság viszont annál inkább láthatók!!
Viszont a 4 említett színész filmjeit mai napig szívesen nézem!!
2011. augusztus 19. 12:12
|
|
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline
|
Köszönjük a cikket, nagyon jó lett. Én mondjuk Natalie Portman-t is beraktam volna, hiszen ő is gyerekszínészként kezdte.
Drew Barrymore egyébként még mindig nagy kedvencem. Lindsay-t szerettem, de mára nagyon szétesett sajnos.
Drew Barrymore egyébként még mindig nagy kedvencem. Lindsay-t szerettem, de mára nagyon szétesett sajnos.
2011. augusztus 19. 12:12
|
|
mileyfanbogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.28. Hozzászólás: 775 Csatolások: 38 Azonosító: 108754 offline
|
Olsen ikrek es Lindsay lohan 4 ever <3
Amugy nagyon jo cikk!
Amugy nagyon jo cikk!
2011. augusztus 19. 12:13
Taylor Momsen a kedvenc énekesnőm, de ebből a cikkből abból a szempontból Christina Ricci a kedvencem, hogy annak ellenére, milyen fiatal volt annyira jól játszotta Wednesday Addams-at hogy az valami fantasztikus, olyan tehetséggel volt már akkor megáldva, hogy hihetetlen, kiskoromban ő volt a kedvencem
2011. augusztus 19. 12:14
|
|
mutyafangirl19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.29. Hozzászólás: 208 Csatolások: 61 Azonosító: 70362 offline
|
De szeretem az ilyen cikkeket! Grat Courtneyy-nek a cikkért!!!! Végre valami amit szívesen olvas az ember
2011. augusztus 19. 12:18
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Nagyon jó lett a cikk.
Nekem innen az Olsen ikrek voltak mindig is a nagy kedvenceim.Főleg Ashley és sajnálom,hogy ő már nem akar színészkedni.Mary-Kate jól alakította Kendrát a Beastleyban,örülök,hogy újra láttam őt egy filmben.
Lindsayt is kedvelem,nagy kár,hogy mára ilyen botrányos lett.
Nekem innen az Olsen ikrek voltak mindig is a nagy kedvenceim.Főleg Ashley és sajnálom,hogy ő már nem akar színészkedni.Mary-Kate jól alakította Kendrát a Beastleyban,örülök,hogy újra láttam őt egy filmben.
Lindsayt is kedvelem,nagy kár,hogy mára ilyen botrányos lett.
2011. augusztus 19. 12:25
taylor momsenről nem is tudtam
nagyon jó cikk lett
2011. augusztus 19. 12:26
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
Jerry O'Connell én csak őt nem ismertem fel hogy a kölyök ugyan az-e amúgy jó cikk köszi.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

1 felhasználónak tetszik: