Will Smith visszatér a zeneiparba
2011. augusztus 19. 13:18
örök favorit a Wild Wild West
2011. augusztus 19. 13:56
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Jajj, ennek nagyon örülök, mert szeretem a zenéit. Ő mindig is azok közé tartozott, akik színészet mellett úgymond "hobbiból" zenéltek is, de érdekes, hogy neki mégis ment mind a kettő igényesen és jól. Én nagyon kedvelem, nem mondom, hogy egy Tupac színtű rapper, de ő is számtalanszor elmondta már, hogy neki ez az egész nem is erről szól. Ő sosem akart benne lenni ebben az egészben annyira, hogy oltogasson más rappereket, vagy hogy a kemény életről beszéljen. Ezt mindig meghagyta másoknak és ő inkább amolyan "party rappet" csinált. És ha én ezt így meghallanám és nem tudnám, hogy milyenek a zenéi, akkor csak röhögnék egyet, hogy na ez is egy fiftiszent féle bohóc, pedig egyáltalán nem. Ő nem akart világot megváltani a zenéjével, csak szórakoztatni. Azt pedig szerintem igényesen csinálta. Az abszolút favorit a Men In Black című száma, szerintem zseniális. Csak úgy, mint a film.
Úgyhogy nagyon kíváncsi leszek rá, de remélem nem tér át a mostani divatsz.rokra, mint pl. Snoop Dogg, mert akkor rohadt nagyot fogok csalódni. Snoopra rá sem ismerek komolyan mondom, egyszerűen nevetséges.
Willnek meg sok sikert!
Willnek meg sok sikert!
2011. augusztus 19. 14:48
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Nem is tudtam, hogy tud énekelni is.
2011. augusztus 19. 15:43
|
Fruzsiii MC.új tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.08.17. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 158554 offline
|
Jaaajj nagyon jóóóó*-*
2011. augusztus 19. 16:05
|
|
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1450 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline
|
Én úgy vagyok vele, hogy színésznek jobb, mint zenésznek.(lásd Legenda vagyok.
) Remélem nem esik áldozatul a mai divatzenének, és marad a jól megszokot laza rappes irányzatnál. Kiváncsian várom!
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. augusztus 19. 16:24
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
nagyszerű
2011. augusztus 19. 22:34
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
Kivi vok ráá!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.