Elmarad az idei Megasztár
2011. augusztus 19. 10:01
|
|
beyonce_13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.19. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 141098 offline
|
kár...sokat lehet néhányukony nevetni...!!!
2011. augusztus 19. 10:11
én meg félreértettem a cikket. bár lehet többen is. a lényeg, hogy én azt hittem nem is lesz megasztár már, de olvastam az origo-n, hogy LESZ CSAK JÖVŐRE! szóval a megasztár rajongók ne keseredjenek el, és így már az én hozzászólásom is lényegtelenné vált, mert azt hittem, hogy nem lesz megasztár.
bár igazából nem is izgat ez a megasz@r mert az X-Faktor 1000x jobb, de biztos bele fogok nézni ebbe is.
bár igazából nem is izgat ez a megasz@r mert az X-Faktor 1000x jobb, de biztos bele fogok nézni ebbe is.
2011. augusztus 19. 10:12
Én őszintén szólva örülök neki mert nem igazán szeretem!
2011. augusztus 19. 10:13
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
én nem is néztem volna,szóval nekem teljesen mindegy.elmarad az idei megasztár..valamilyen szempontból érthető,elvégre az RTL az egyik nagy vetélytársa,ahol meg a valótlan világ megy,szóval..gondolom úgy hiszik,hogy így nagyobb lesz a nézettség.
2011. augusztus 19. 10:15
hát ezt eldönthették volna hamarabb .az első válogató lezajlott és most jutott eszükbe hogy ne legyen megasztár 6. ?
azoknak a legrosszabb akik jeletkeztek sőt továbbjutottak az első fordulón
engem nem nagyon zavar hogy nem lesz ,mert lesz X-Factor meg minden
engem nem nagyon zavar hogy nem lesz ,mert lesz X-Factor meg minden
2011. augusztus 19. 10:16
|
|
Corby- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.12. Hozzászólás: 7036 Csatolások: 1416 Azonosító: 147096 offline
|
Kár
1 felhasználónak tetszik:
CsokisMuffin
2011. augusztus 19. 10:19
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Huh ne máá :SSSSSSS
2011. augusztus 19. 10:23
|
|
June15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 612 Csatolások: 31 Azonosító: 141963 offline
|
EZ AZ !!!!!
Végre, végre egy jó hír. Én sose néztem csak akkor néha mikor az RTL-n reklám volt
. De 10 másodpercnél tovább nem tudtam nézni, pontosabban nem bírtam nézni.
Egyszerűen az egész műsor egy PARÓDIA amiben retardált emberek vesznek részt !
A műsorvezetők...szánalom mindegyik (még talán Tilla nem), Claudia nem csak színésznőnek ripacs, de még műsorvezetőnek is.
A "legjobb" VV, persze a szó negatív értelmében mivel csak az van neki
úgy lenne a legjobb ha a Megasztárosokat válogatnák be, és így meglenne a "nagy csapat".
Egyébként meg aki sikeres akar lenni az NE a Tv2nél próbálkozzon, az RTL-s tehetségkutatóban szereplő emberek nagy része vitte valamire, a másik csatornára ez közel sem mondható el jellemzőként...
Végre, végre egy jó hír. Én sose néztem csak akkor néha mikor az RTL-n reklám volt
Egyszerűen az egész műsor egy PARÓDIA amiben retardált emberek vesznek részt !
A műsorvezetők...szánalom mindegyik (még talán Tilla nem), Claudia nem csak színésznőnek ripacs, de még műsorvezetőnek is.
A "legjobb" VV, persze a szó negatív értelmében mivel csak az van neki
Egyébként meg aki sikeres akar lenni az NE a Tv2nél próbálkozzon, az RTL-s tehetségkutatóban szereplő emberek nagy része vitte valamire, a másik csatornára ez közel sem mondható el jellemzőként...
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2011. augusztus 19. 10:28
|
|
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline
|
hát akkor már tuti h az xfaktor lesz az abszolút nyerő
2011. augusztus 19. 10:29
még szerencse.
D fú de utállom.. inkább x-faktor:DD
2011. augusztus 19. 10:30
|
szaboszaffiziaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.03. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 152232 offline
|
Ne már!!!
2011. augusztus 19. 10:35
|
|
Ev Brycrazymofo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 1435 Csatolások: 18 Azonosító: 133565 offline
|
Szerintem nem az új műsorokra kéne alapozni.Mi van,ha nem fogják annyian nézni,mint azt várták?A Megasztárt legalább nézték sokan,így legalább egy műsorukat tényleg nagyon sokan nézték.Persze én kíváncsi vagyok az új műsorra is,de kár,hogy nem lesz Megasztár 6.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.